24

Анонимен

преди 7 години

руснаците са в Кипър и Гърция германците са традиционно в Испания и Португалия но виж турските хотели са празни празни като кухата ти кратуна

23

до СМЕШКОВЦИИИИИИИИ

преди 7 години

Веднага да отидеш да целунеш ръка на руснаците и германците и да им се изивиниш, че ако спрат и парите, ще се движиш с козел вместо с кола по турските улици.

22

айде

преди 7 години

До Анонимен27кажи кои са тези велики турци които познава света с техните достижения ?? моля само да не ми разправяш за кози.чки и сапунчета , че тук сме европа и тези ви особености не са ни присъщи.какво точно е построил великият ви народ не разбрах също....имате един константинопол и няколко заграбени европейски града но има народи които са известни с културата си ...посочи някое световно известно турско музикално или литературно произведение...бе с кво се гордеете не разбирам

21

до Варна

преди 7 години

"За пета година ходим в Турция и пак бих отишла.Всеки ден акостираха по два круизни кораба на пристанището.В историческите обекти е засилена охраната.Отидете наистина да починете!"Предай на турското посолство, че са слаби в съчиненията. И камуфлажа ти е слаб.

20

Анонимен

преди 7 години

абе днес.бгзащо "плевнюю" го цензурирате :D

19

Анонимен

преди 7 години

"За тази цел все повече хотели главно по средиземноморското крайбрежие се обособяват според традициите на исляма - отделни плажове за жени и мъже, отделни ресторанти и т.н."Клетите турчета, връщат се в каменната ера.

18

Анонимен

преди 7 години

то според *** и България има 3% растеж

17

Варна

преди 7 години

Преди 4 дни се върнахме цялото семейство от Кушадасъ прекарахме си чудесно . Много спокойно ,чисто , обслужването на високо ниво и много спокойно по пътищата . За пета година ходим в Турция и пак бих отишла.Всеки ден акостираха по два круизни кораба на пристанището.В историческите обекти е засилена охраната.Отидете наистина да починете!

16

Анонимен

преди 7 години

турците по тъпота са съизмерими само с помаците в България тези вместо да вървят напред се връщат към средновековието щото такава им била религията...няма такива ***

15

Анонимен

преди 7 години

"За тази цел все повече хотели главно по средиземноморското крайбрежие се обособяват според традициите на исляма - отделни плажове за жени и мъже, отделни ресторанти и т.н."Още една причина кракът ми да не стъпи в Турция.

14

?

преди 7 години

Аз ли имам дежаву или българската журналистическа мисъл се е изчерпала?

13

Анонимен

преди 7 години

Няколко заблудени *** ще го подкрепят.

12

Анонимен

преди 7 години

Е да, ама свалиха руски самолет, за да не им проваля офанзивата срещу кюрдите. Друго си е, докато едните ти пазят границите от ИД ти да им покажеш кой си. Интереси, приоритети, те си знаят.

11

Румбо

преди 7 години

Мисля че турският туризъм няма да фалира и ще се възстанови,стига кюрдите да не подпукат морските курорти наред!Ако има атентати всяка седмица-няма да се оправят.Иначе,статистически погледнато и да има атентати,вероятността да загинеш е по-малка,отколкото да катастрофираш на път за там.

10

Анонимен

преди 7 години

"За тази цел все повече хотели главно по средиземноморското крайбрежие се обособяват според традициите на исляма - отделни плажове за жени и мъже, отделни ресторанти и т.н."===Звучи отвратително.А ще има ли за арабските туристи и забавления от типа на "Как да сглобим шахидски пояс?", "Отстреляй неверника!" и "Дхихадист за един ден."?

9

турки капут.........

преди 7 години

До Анонимен 5 "идеaлно зa почивкa в турция тaя годинa"Черен юни за турския туризъм! Руснаци и германци йок

8

щщд

преди 7 години

Защо всеки ден ни занимавате с проблемите на една вражеска държава? Сега им няма туристите,догодина оня пезевенк ще им нахлузи фереджета и т.н. Кой каквото посял да си го жъне,но тази тема вече се износи.

7

Анонимен

преди 7 години

бг. морето е пълнa трaгедия от години не стъпвaм тaм, или турция или гърция остaнaлото не е зa хорa

6

Анонимен

преди 7 години

Путин ги предупреди преди месеци, че турския туризъм ще страда. Имаше имаше турски подигравки, турско биене в гърдите "колко сме велики, можем и без руснаците" обаче дойде лятооо...

5

Анонимен

преди 7 години

aве кви сa тия злобни рускиaгентурчици дето се нaдрисквaт тукa? егaти мaйтaпa,