32

Анонимен

преди 8 години

Така е най-удобно. Почваш да плюеш гадните комунисти и всичко си идва на мястото. Матряла се успокоява, че сега слава богу не са комунисти и прдължава да търпи и да чака светлото демократично бъдеще. А децата на България, понеже вече им е писнало от хули и безработица тихо се изнизват. А краденето си тече.

31

крепежен елемент

преди 8 години

Не знам кое е по лошо -криминален престъпник или мълчалив съучастник, а БКП друго не произвежда.

30

Анонимен

преди 8 години

Айде, че го видяхме и "светлото" бъдеще. Комунисти нещастни.

29

Смях в залата

преди 8 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не може да оправи вече 25 годиниа щели държавата да оправят хахахаае няма такъв смях :))))

28

П.Петров

преди 8 години

Права е Нинова, но лошото е, че дали ще са комунистите от ГЕРБ, дали ще са комунистите от БСП бъдещето ни не става по-розово, но "мат'риалът" е твърде ***, за да го вдене вече 27 години.

27

Анонимен

преди 8 години

Другарко Нинова, вие отвратихте хората от себе си. Народа не е забравил комунистическите ви чалъмиМанипулацията в медиите, която спретнахте с Костинбродските бюлетини, ден преди изборитепишман-експерта Орешарски и неговия приятел крадеца Пеевски, когото искахте да сложите за шеф на ДАНС, за да прикрива далаверите виЦелувката на Станишев и Местан на онзи митинг с докараните от селата ромиОградите около парламента, как вашия Йовчев биеше студентите, фалита на КТБ, и другите ви безобразия

26

Анонимен

преди 8 години

Путин реши да инвестира в тая дърта кукумявка, ама удари греда :)

25

Анонимен

преди 8 години

И матряла също много им пречи. Вместо да си трае и да си гладува кротко се оплаква. От оплакването Герб не се трогват обаче. Най-много да си го преместят в другия крачол.

24

Анонимен

преди 8 години

До ПеткоБългария при Герб е нулев растеж или дори отрицателен, замразени ниски доходи, ниска раждаемост и голяма емиграция,абе мушморок това го разправяй на пенсиите от клуба на бсп. На тия лакърдии само нискочело камуне може да ти се върже.

23

Т.Живков

преди 8 години

Уж станахте социалдемократи ,но сте си *** комунисти ,отдавна трябваше да сте в историята с всичките си престъпления ,църквата Св.неделя ,така наречения "Народен съд" и т.н. Би трябвало да Ви е срам да говорите.С простотията и лицемерието си обиждате интелигентността на българите.

22

Габровец

преди 8 години

Червени ***, червени ***, червени ***!!!

21

Веселин

преди 8 години

ОФФФФФ всички сте едни и същи ,само където Борисов не е фалирал БГ/все още/....Само правите циркове за народа,уж да ви повярва,ама вече не вярваме ....всички от този парламент и членовете на партиите на въжето или поне в затвора...БСП ще ми говорят за финанси ,скоро не бях се смял пред компютара на глас

20

БСП-лъжа и измама

преди 8 години

БСП - НИКОГА !!!!Какви избори бе популисти ? Кой ще гласува за вас, кой ви има доверие. Избрахте си *** и решихте, че сте велики. Да, ама не. Само дрънкане , скандали, клюки и интриги - с това сте добри, знаеме го. ГЕРБ отново ще ви размажат на бленуваните от вас предсрочни избори. Тогава каква песен ще пеете.При Орешарски нали пак всички се обединихте в широк фронт срещу ГЕРБ. Основната цел бе да ги заличите и какво постигнахте . Нищо - бой по манерките и близане на раните. Нищо не става

19

Анонимен

преди 8 години

Проруски боклуциии...Яд ги е, газ пикаятт другарите като виждат как всеки ден се откриват нови обекти. Но идват президентските избори, за n-ти пореден път ще гризнат бахура и ще видят, че народа не иска вече червена изметт!

18

Плебса

преди 8 години

ГЕРБ са ужасни некадърници, национални предатели и крадци. Това е истината. Дори крадливите *** са за предпочитане пред тях. Като си помисли човек, че се радвах, когато Тиквата куха свали миризливия Съсел.... колко съм бил наивен, да не кажа простоват :)

17

Един от Северозапада

преди 8 години

И кой лъже сега, за писмото, че нещо не разбрах?????А за строежите на Герб, за пътищата, навсякъде е така.Километри път, с 1 см по-тънък асфалт, и с 5 см по-тесен, например.На пръв поглед-нищо работа, но я сметнете на 10 км колко икономия дава, а се плаща по документи пълния размер? Е79 до Враца преди 20 години го прави италианска фирма, щефът и лично сондира готовия асфалт, да го премери, и да види какво и как има под него! А тук-след 3 месеца всичко е за ремонт вече, примери-навсякъде.

16

Анонимен

преди 8 години

Ааа, не така другарко Нинова!Някои хора вече го стигнаха светлото бъдещеЕто например другаря Станишев му е много светло с новите имоти в Брюксел, които си купи с комисионните от непостроената АЕЦ Белене

15

Дракона

преди 8 години

БЕ СЕ *** БЕ СЕ *** БЕ СЕ *** БЕ СЕ *** БЕ СЕ ПЕБЕ СЕ *** БЕ СЕ ПЕБЕ СЕ *** Бесипету във сърцата. Само БСП

14

Анонимен

преди 8 години

Червена па..чавра.. при това от класа.

13

Слабичко

преди 8 години

Чета по медийте за бял автобус 3 години протести и т.н. Обаче защо медиите не се върнат назад и не проброят самозапалванията погромите на протестиращите срещу ГЕРБ. Спомням си че Боко напълни гащететата след има няма 1 седмица и хвърли оставка. Мисля че нещата ще се повторят просто ГЕРБ толкова си могат.