63

До службите и Бъчвар

преди 7 години

Проблемът е, че се размърдвате чак като стане нещо, и го правите най-вече за да замажете положението ! Сега разбра ли ?

62

Анонимен

преди 7 години

Бойко ни обяснява ,колко сме богати,тази ни обяснява,че няма никаква престъпност,Лиляна ни разправя,че некачествено построеното е нещо нормално,Москов ни уверява,че здравната реформа е ОК,Кунева твърди,че неграмотността на нацията не е фатална....да продължавам ли!?!

61

Анонимен

преди 7 години

САМО АЗ ЛИ ИМАМ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙТО Е СЪБРАЛ ХОРА С ОРЪЖИЕ И СЕ Е ПОДГОТВИЛ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СТРЕЛБА В 4АС, КОГАТО Е ПЪЛНО С НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ КЛИЕНТИ В ЗАВЕДЕНИЕТО, СТОИ НЯКАК СИ НА СТРАНИ, НЯКАК СИ Е ЗАЩИТЕН, И МИ НАТРАПВАТ ПОСТОЯННО МИТЪО О4ИТЕ, ЗА КОЙТО ЗНАЕМ ВЕ4Е...

60

Анонимен

преди 7 години

тая па........смех,смех,смех....направо ми се реве

59

Анонимен

преди 7 години

сделките между бандита и властите стават още в затвора (нали е бил там). Подробностите са изчистени. Няма и не може да бъде открит нелегален бизнес за този.

58

Анонимен

преди 7 години

Основна мярка за борба с престъпността,катаджийско спиране на скъпи лимузини и задаване на умни въпроси: - откъде тез пари,откъде!?! Няма информатори,няма внедрени агенти,всеки се прави на ни чул,ни видял. Прах в очите на мат'ряла и реална закрила на мафията.

57

ганьо

преди 7 години

къде ще го търси?

56

Анонимен

преди 7 години

Слухове,градски легенди,Митето е чист,като,,майчина сълза"! Вервайте ми! (То с такива управляващи на Очко адвокати не му трябват)

55

Марсианска полиция

преди 7 години

Извинете ме, но не проумявам.За българската полиция ли става дума, че тепърва ще установява незаконните бизнеси на Митьо Очите, или за полицията на Марс?

54

Анонимен

преди 7 години

Не разбира ли тази колко е жалка? Няма ли кой да и' подскаже?

53

Очевидно

преди 7 години

Алоу,Бъчварката!Ами пуснете НАП и ще се проясни работата!Ако някой харчи 10 млн.,то трябва да е платил 1млн.(грубо) данъци и да има съответните документи.Всичко различно от това е незаконно и подлежи на санкция!Е,тоя подход не е популярен,щото ако се приложи масово ще изгори цялата политическа класа...

52

Уволнени сте!

преди 7 години

Че тя нашата полиция е за смях и срам, щом "сега опитва да установи нелегалните бизнеси на Митьо Очите" за които не само цяла Бъгария, но и цял свят знае...Уволнение на цялата полиция трябва! Кой ще държи някого на работа, за която хал хабер си няма.Аз уволнявам българската полиция. Тя е полиция на Митьо Очите, но й плащам аз...Уволнени сте!

51

да

преди 7 години

Бойо махна от управлението всички, които не му създаваха комфорт и там му бе грешката. Махна Дянков, Христо Иванов и се обгради с послушници, за да му е комфортно. Ама послушници не могат да решават проблеми, а проблемите ни в обществото са ОГРОМНИ. Просто Борисов не може да избира правилните хора, няма толкова мозък за това. Всичките му кадри за нищо не стават - нито катопрофесионалисти, нито като носители на стойностни идеи и духовност.

50

чудо да стане

преди 7 години

До Анонименами не можем. Можем, ама там е работата, че Бойко се бори да няма алтернатива. Разбираш ли бори се да няма опозиция и така трудно се сваля. Видя ли как веднага намериха алтернатива на Костов с царя? А Боката си ходи, само когато не слушка. Сега вече слушка и го държат. Но нещо пада доверието и му търсят заместник, Кога обаче ше влезнат честни и почтенни хора в управлението не знам. Такива хора трябва да са жертвени.

49

от 59

преди 7 години

грешкаИсках да напиша, ако е останал някой, който да НЕ вярва че държавата стои зад мутрите и престъпността, да сложи минус.

48

кажете

преди 7 години

ако е останал някой дето НЕ вярва, че държаваъа не стои зад мутрите - да сложи минус.

47

Анонимен

преди 7 години

Егати народът, нарочили момчето.....

46

СС

преди 7 години

Тази лелка определно не я слуша главата! :) :)

45

ined

преди 7 години

Крайно време е Бочко и Бочка да си ходят!

44

Анонимен

преди 7 години

Ама стрина още ли е шеф на МВР-то ? Боже, Божеее, да ви имам държавата ......