42

Анонимен

преди 8 години

споко верваме ви.... много мразя някой да ме мисли за ***....

41

Кратун

преди 8 години

Шшшшт, спинкайте, спинкайте! Всичко е наред, няма проблеми... Вижте, Бургас цъфти (така де, кметът от ГЕРБ, варненци като си избират "незаависими" хак да им е, пари за тях няма) Няма прастъпници, не са въоръжени, битов скандал станал някакъв....

40

Dessie

преди 8 години

OSTAVKA i na заместник-министърът на МВР Цвятко Георгиев i na министърът.Basi idiota.

39

Анонимен

преди 8 години

Този коментар на забележете_зам .министър само затвърждава тезата ',че мафията у нас си има държава.Също така има и политически чадър от найвисше ниво в МВР върху наркораспространението по черноморието???

38

Star architekt

преди 8 години

Bg medii na ms sa mafia.

37

Кратун

преди 8 години

Последно, парко място или икономически интереси? Този господин е взел присърце заръката на премиера инцидентът да се прикрива и омаловажава, че зер, няма да вземем милиардите от туризма....

36

stoian79

преди 8 години

NE BILI KOMPUTRI A BILI KOMPOTI!.A BULGARITE PASAT TREVA.OSTAVKA,OSTAVKA,OSTAVKA.

35

Анонимен

преди 8 години

А обвинения за Очите прокоратурата няма ли да повдигне? Вярно, че е на изпитателен срок в момента пред господ и закона, но поне от кумова срама да вземат да свършат нещо.Или Цацаратурата в момента почива на Темида биич в Лозенец.

34

Анонимен

преди 8 години

И каква стана тя - Кметът сигурно е виновен - няма паркоместа! А пък това са иначе добри момчета, е малко избухливи, ама като няма паркоместа ...Оставка _ _ (на кмета бе, вие на кого си мислите че трябва да има оставка)

33

ти лут ли си е?!!?

преди 8 години

Не генерал, а светия!

32

Анонимен

преди 8 години

какво паркомясто....вие сериозно ли вярвате че някой ще се върже на малоумнотоо ви обяснение?

31

hotlips

преди 8 години

Слънчев бряг стана Сирия. Всеки може да стреля и да убива..... Съдът на другия ден ги пуска ......добре дошли в България... Убииството го има на клип и те пак са на свобода по скапана държава бойко мишка такава

30

ами

преди 8 години

Една лъжа повторена сто пъти става истина!Браво на полицията......А ние....вЕрваме....така ще е...

29

Анонимен

преди 8 години

Адмирации в този случай заслужава единствено ген. Борисов, който започна постоянни проверки на тия главанаци! Толкива зор да върнем туристите, милиарди влизат от туризъм, работни места, а тия невестулки се опитват да го дискредитират!

28

Анонимен

преди 8 години

Властта обижда народа с елементарните си обяснения за случая.То вярно,че има много елементарни ***,които са гласували за тях,но когато очевадното говори,следва поне да се извинят на хората,че са допуснали подобно безобразие.И същата тази власт трябва да обезщети туристите за огромния стрес на който бяха подложени.Защото когато продължаваш да лъжеш по навик за всичко,идва момента,в който хората престават да ти вярват за каквото и да било.

27

Анонимен

преди 8 години

То се видя, че дзъркела го пазят като писано яйце, още малко и литургия за скорошно оздравяване ще му вдигнат на тоя добре известен апаш. Явно е от ортаците на тиквичко. Гледам и че само погнаха хората на божо, а 40-те разбойника на дзъркела никой не ги търси... Много ясно, че властите ще прикрият и търговията с наркотици, нали иначе ще тръгне разследване и току виж стигне до тях...

26

.

преди 8 години

***, изплагиатствахте ме за за НАРКОмастото. Поне сега съм сигуре, че четете коментарите.

25

Анонимен

преди 8 години

МВР-то е доказало многократно, че не заслужава друго освен охулване и огавряне.

24

магазини ГЕРБ

преди 8 години

Тоя Георгиев от къде го изровихте?Той бивш продавач на какво е - пилета?Иначе е ясно какво продава сега - пудри и бонбони.

23

Анонимен

преди 8 години

Георгиев отрича очевидното. Защитава тикво-мутро-патрона.