49

мнфж

преди 8 години

да направим народа ни най-здравия в Европа... Олии, стига популизъм, или по ясно казано , лъжии! Вдигни доходите на народа, да започне да се храни с качествени храни и да живее по спокойно! Тогава няма да ти трябват толкова болници и тем подобни! Ама де толкова акъл в главата на един пожарникар!

48

избирател

преди 8 години

До 42Едва ли тук някой ще възхвалява времената при Тато,но нека сме честни де!!!Борисов за триста години няма да построи и една трийста част от построеното при Живков.

47

Анонимен

преди 8 години

В случая , Премиера ми прилича не на българин , а на средния ци ..........нин , който си позволява да се радва и хили на джиджито . Срамувам се от себе си .

46

????

преди 8 години

Сега на болници ли е? Заряза магистралите.

45

Анонимен

преди 8 години

Мутрата е лъгала и ще лъже докато мърда!

44

Комунист

преди 8 години

Колкото и да се хили не може да стане на никой българин по мили, а колкото и да е мазен става все по - омразен!

43

до 42

преди 8 години

Каквото е направил Тодор Живков вие герберастите само не можете да го боядисате!Още караме по пътищата на Живков а на Борисов са за ремонт веднага след рязането на лентата!

42

Анонимен

преди 8 години

А болниците му лекуват бандитите. За другите лечението е недофинансирано и плащаш или мреш.

41

Смееееех

преди 8 години

До 42 : Много си смешен брат ! И жалък! Колко ти плаща Борисов за един пост , я кажи сега!

40

БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 8 години

ЗАЕМИТЕ КОЙТО СЕ ТЕГЛЯТ СЪЩО ВЛИЗАТ В БВП,АКО ПРОСЛЕДИТЕ РЪСТА НА БВП СЕ ОКАЗВА ,ЧЕ РАСТЕ ТОЧНО С КОЛКОТО СЕ УВЕЛИЧАВА ЗАЕМА НА БЪЛГАРИЯ КОЙТО ВЕЧЕ СТИГНА 29 МИЛИАРДА ДЕМЕК МИНАВА 30%ОТ БВП И ЕВРОПА МОЖЕ ДА НИ НАЛОЖИ САНКЦИИ ,А ЦЕЛИЯ ЗАЕМ НА БЪЛГАРИЯ ВКЛЮЧВАЩ И ОБЩИНИ ,КМЕТСТВА,ПРЕДПРИЯТИЯ ВЕЧЕ Е 38 МИЛИАРДА ЕВРО.ИСТИНАТА Е ЕДНА -САМО ОРЕШАРСКИ МОЖЕ ДА ИЗКАРА БЪЛГАРИЯ ОТ СПИРАЛАТА В КОЯТО НИ ВКАРА БОКО

39

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да си говорим Борисов и ГЕРБ за 5-6 години построиха повече от Тодор Живков и БКП за 45 г. Такъв държавник никога не е имала България . И това се видя до сега на всички избори .

38

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Магистралите са най важните проекти в момента, такива като мафиотът Орешарски, които разправяха, че " асфалт не се яде" трябва да са в затвора за държавна измяна!"Абе продажни ***, що не погледнете резултатите от матурите? Що не видите здравеопазването? Какви ли щяха да са ако парите вместо в магистрали бяха в тях насочени? С болни и прости хора икономика не се развива. Четете и учете и формирайте мнение преди просто да слушате пропагандните лозунги!!!!

37

vanzan

преди 8 години

Уникален ***.........

36

До трола на Герб

преди 8 години

Другарю лилав *** , колкото и да плюеш никога повече Тиквата няма да се върне на власт . На хората им се отвориха очите и видяха как тази Кратуна ги лъже, краде и убива цял живот . Това , че такива като тебе са благодарни за хубавата служба и незаслужената заплата нищо не променя .

35

Анонимен

преди 8 години

Магистралите са най важните проекти в момента, такива като мафиотът Орешарски, които разправяха, че " асфалт не се яде" трябва да са в затвора за държавна измяна!

34

Анонимен

преди 8 години

Другарю червен *** , колкото и да плюеш никога повече БКП-БСП няма да се върне на власт . На хората им се отвориха очите и видяха как тази партия ги лъже, краде и убива цял живот . Това , че такива като тебе са благодарни за хубавата служба и незаслужената заплата нищо не променя .

33

Анонимен

преди 8 години

Тези пари не са от контрабанда а от кредитите които тегли за сметка на бедния народ.

32

До Киро куфражиста

преди 8 години

Аха , а я ми обобщи с няколко думи какво значи икономика???Говориш ми за тангенти , магистрали ,метра.....я я я да чуя как точно развива икономиката бача ти Бойка?!!

31

избирател

преди 8 години

Офффффффф..............Не зная с яд или със съжаление към личността да коментирам!!!!Затова ще замълча.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Браво г-н Борисов , имате още няколко мандата от благодарния народ ."След още няколко мандата благодарния народ ще дължи по една магистрала на човек от населението, а хора като теб ще висят за поредния бърз кредит за да си платят тока.