29

Анонимен

преди 7 години

Няма ли правосъдие, има улично такова !

28

До Валентин

преди 7 години

Парите са пре-достатъчни :)И е по-добре да се разпределят между двама интелигентни и мотивирани, вместо между двеста абдала, които няма да постигнат никакъв ефект.

27

Анонимен

преди 7 години

Съдейки по мненията на противниците на тези отряди, те ще са доволни ако махнем отрядите и отворим границата за милионите араби и африканци.

26

Анонимен

преди 7 години

Щом руснаци командват тролчетата на бсп и атака на бьлгарската граница, това не означавали че руския ботуш е взел нещата в границата в свои рьце? От кьде на кьде?

25

Анонимен

преди 7 години

"Командват се на руски от руснаци, а българите са наемници които ще избиват българи както през септември 1944 година."Доста отчаян напън да се противопоставиш на съпротивата срещу ислямизацията. Щели да избиват българи ахахха в момента опазват България от бъдещи "българи" от Близкия изток и Африка, дето от Брюксел ни ги готвят за заместник на населението.

24

Анонимен

преди 7 години

"Защо се правиш на русофилски ***?"А бе плевнелиев, ти къде се отнесе до септември 1944?? Ти наистина си болен, и то болен туркофил! Ти си съгласен да се наводним с *** от Близкия изток, така ли?

23

Валентин

преди 7 години

Съдейки по минусите във форума има два трола; единият - в президенството, другият - на козяк. Отпуснете повече мъни за пропаганда бе, гиди, атлантически скръндзи!

22

Анонимен

преди 7 години

"Лов на бежанци: Опасна детска игра... за възрастни"Опасна, но не за България, а е опасна за нечии планове за ислямизирането на Европа. Неслучайно са пратили германски медийни слуги да анализират събитията.

21

Спокой

преди 7 години

Споко. Щом все още не са започнали да ловят членове на БХК, Амнести, журналисти от Дойче веле и прочие, кютайте си и не се обаждайте много-много.

20

Анонимен

преди 7 години

В България няма интересни теми за разговор, има само една безинтересна. В България няма философия, няма сложна политика, няма цивилизация...В България има само русофили срещу останалите!

19

АК-47

преди 7 години

Убо, бе! Защо заглавието не е: "НЕЗАКОННО ПРЕСИЧАНЕ НА ГРАНИЦА - ДЕТСКА ИГРА ЗА ВЪЗРАСТНИ"?

18

койчо

преди 7 години

Ако за някой България е "ганьоландия" за мен е Родина. И тя трябва да се защитава дори и ако трябва да се изправим срещу еврогейската толеранщия! България над всичко!!!

17

Г8

преди 7 години

Все пак да се съсредоточим върху това, че нищо не заплашва тези хора в Турция, но те са решили да преминат границата незаконно.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Зелените човечета които дават команди на български *** вече са тук и организират въоръжени отряди чиято цел не са никакви бежанци а завладяването и поробването на България."А бе човече, ти да нямаш температура бе!!!??? Български въоръжени отряди ще завладяват и поробват България??? Вас там в президентството не ви ли ограмотяват поне малко?Лелееее, каква простотия цари, невероятно!?

15

някой си

преди 7 години

даже бих спонсорирал тези момчета. Историята е доказала че 'големите' сили само се опитват да ни П О Р О Б Я Т другото е измама

14

Анонимен

преди 7 години

Командо,Чък Норис,Брус Ли,Динко от Ямбол

13

Валентин

преди 7 години

"Предводителят им разказва, че руснаци провеждат обучение на мъжете. И е факт, че двама от мъжете в групата говорят руски, дават заповеди - кой да тръгне напред, кой да е назад."Усещате ли накъде духа вятърът? Скоро плевлата и останалите еврагайски пмоярчета ще зареват, че това са зелени човечета, агенти на Путин, и най-добрата борба срещу тях е да пуснем мангсустите.

12

Man

преди 7 години

Grackite I turskite trolove shtom piskat po vestnicite,znachi sme na prav pat.

11

Анонимен

преди 7 години

чакайте малко сегаревахте че руснаците били пращали бежанците в европасега ревете, че руснаците създавали отряди, които да спират бежанците от това да влизат в европаайде изберете си едното и се придържайте

10

Анонимен

преди 7 години

ганьоландия ще се оправи само с война.