271

Анонимен

преди 8 години

Браво за смелата постъпкаАмериканското протеже заслужава това и много повече

270

Занзибар

преди 8 години

При положение, че четирибуквието, което видяхме на скъсаната снимка няма право дори българин да се нарече, аз не виждам кое му е скандалното. Даже трябва да бъде изгорена, после полята с вода и от получената смес да се извае някаква купичка, която да служи за повръщане в случай на непреходна нужда.

269

оо

преди 8 години

предаването е на запис и късането е по сценарий и режисирано

268

Божил

преди 8 години

Никога не съм гласувал за Първанов и не съм негов сподвижник,но не бих направил такава гавра със снимката му дори сега- все пак той е бивш държавен глава на България! А тиквунаслави отдавна подозирах че не му е чиста работата,дори го сметнах за руски агент- сега вече не го подозирам!

267

На Буров чичата

преди 8 години

Жельо Жeлев,бе пичове !!! Кое му е нецензурното !!!!!

266

На Буров чичата

преди 8 години

Па много сте чувствителни,бе !!! Забравихте кога горихте книгата на първият демократично избран президент на България-Жельо Желeв ...

265

Анонимен

преди 8 години

ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ КОМЕНТИРА НЕЩО КОЕТО ОТ ГОДИНИ НЕ ГЛЕДАМ ЗАРАДИ ПРОСТАЩИНАТА, ПОШЛОСТТА И КИЧА В НЕГО, НЯМА РАЗВИТИЕ, НЯМА ДИНАМИКА, А СЛАВЧО РУГАЕ, ГЪЛЧИ ИЛИ ТАМ КАКВОТО ПРАВИ НЕВРОТИЧНО И ПРОСТАШКИ. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ОБИЖДА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА- ИМА ЛИ НЕЩО КАТО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА ЕТИКА, КОЙ СЛЕДИ ЗА СПАЗВАНЕТО И- МНОГО Е ПРОСТАШКО И ЕВТИНО.

264

до Ах...

преди 8 години

Ми същото може да се каже и за всички останали дУпекрации, включително и за "Меката на баш дУпекрацията САЩ"!)))))))))Всяка монета има две страни, нъл тъй!

263

Ах..

преди 8 години

Сигурно се досещаш, че Путин "контролирано" ТРЯБВА да има "опозиция".. Като "на театро" за пред света...А си спомняш и Б.Немцов.. и нелепото обяснение за самосвала... но Кадиров си каза "чистосърдечно' какво е станало...

262

Анонимен

преди 8 години

"...какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин?"-----Ами, нищо!Вчера по руската тв имаше кандидат за руската Дума (тамошния парламент) от руската кмунистическа партия, който каза че би искал да стреля по образа на Путин!Да не говорим, че има медии които критикуват Путин в ефир по начин, по който, ако бъде критикуван нашия Бащица сигурно ще бъдат закрити.Една от най известните е "Эхо Москвы" при това, че получава държавни субсидии.

261

Анонимен

преди 8 години

Трифонов е същия *** като Сидеров. И той подобно на екс-дружката си Тиквуня няма намерение да влиза в политиката. Ама от него да мине, ще дойде да ни оправи за още 800 дни. И не, не харесвам мижит***рката Плевнелиев!!! Но все пак е действащия президент на България и дали ни харесва или не - е институция!

260

?

преди 8 години

Странно, че НИКОГА Сл.Трифонов (респ.този Ф.Станев) не са проявлили такъв "хъс" към Първанов, Станишев, към някой, който е проПутин, проТ.Живков.Явно уважават идеите им.Но им липсва гражданско възпитание: навремето след 9.09.1944 така партизаните късаха портрети на Царя и семейството му, по-късно се късаха Библии при обиск по домовете от "народната" власт.Вероятно ИМ пречи членството ни в ЕС. Оттам и желанието да унищожат Президента Плевнелиев.( късането на портрет е символично убийство: както

259

Анонимен

преди 8 години

Да си то кжем направо:Като гонят рейтинги и броят публика - да вземат барем п*шките да си показват в национален ефир, но явно са много малки и не им стиска :)))))))))))))Жалки, мнооого жалки смешници, слугуващи на болните амбиции на гологлавия

258

До Божил

преди 8 години

о питам аз русифилиците-какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин???____Ми мали това е смисъла на занятието, да не бъдем псевдо демокрация като държавата на Путин, нали затова сме в ЕС, за да можем да изразяваме мнението си свободно, за да чуват нашия глас, а нее този на шайла разбойници... Зятова е и гнева срещу действуята на Президента

257

Чикън

преди 8 години

До БожилАми явно същото, каквото ще се случи и тук. Разлика няма, когато властта реши, че богоизбрана и може да прави каквото си поиска. Демокрация означава "народовластие", но при нас нищо не зависи от народа. Точно както е било преди 1989г.

256

?

преди 8 години

А КАКВА ЛИЧНОСТ е този ФИЛИП СТАНЕВ???И се гласят за партия на Слави Трифонов?Неуравновесени, без ЛИЧНО мнение, да става ТАМ "революция"..Това не е театро "хъшове".Добре си ПОКАЗАХТЕ ЛИЦАТА И МОЗЪКА!!! Пред света!Дори и Путин няма да ви приеме и подкрепи: въпреки че сте АНТИЕВРОПЕЙЦИ!!!

255

Божил

преди 8 години

Ако онзи елемент от "Шоуто на тикваря" бе Български патриот,щеше да скъса снимките на Сталин и на Путин,и не само снимките- те са виновни за това,че днес България е в такава ужасна демографска криза,от която може никога да не излезе!... Тяхна е вината за 240-те депутата,за романизацията и за останалите глупости,които ни се случват и всеки,който не разбира това е *** човек или мошеник! Но питам аз русифилиците-какво ще се случи с един недоволен руснак,ако публично скъса снимката на Путин???

254

Анонимен

преди 8 години

Е що бе, нали всички бехте Шарли, за свободата на мнение и изразяване, даже ходихте и до Париж, пък сега не Ви изнася

253

Анонимен

преди 8 години

Абе в Щатите скъсаха от майтап Клинтън за една "пура" пък никой не се самосезира, а нашия президент се ппдигра с волята на 700 хиляди данъкоплатци и Вие искате да му турим златна рамка на снимката

252

Анонимен

преди 8 години

До гласувай като идиотИмате чудесен ник. Обяснява мнението Ви и невъзможността да разберете защо Президентът счита, че някои въпроси са противоконституционни. Гласувайте все така. Вероятно и референдума на СЛави сте подкрепили по същия начин.