10

на комшийското море

преди 7 години

Още от сега на плажа на Златните мирише на л**на, а сезона едвам започва! Но като има "самоубийци" за родното мутроморие - да ходят! Не е мой проблем.....

9

Анонимен

преди 7 години

че кой е казал друго! имаше *** ама... водата ги отми както се вика и сега няма ... до ново изхождане :))))

8

Гост

преди 7 години

Миналата година, два дни преди да затворят плажа, ходих там и водата беше отвратително *** и мътна. Това кампаниите са лоша работа, ще знаете!

7

Дисциплинатор

преди 7 години

Не мерси.

6

Тотален смях

преди 7 години

Филтрите ви са направо смешни :) Трият "Мpъсна", а оставят "Загубеняк". Платете на някой да ви ги пооправи, че се излагаме пред чужденците :)

5

Фалита е близо

преди 7 години

Вече изгонихте българите с пари, сега ще се радвате на хипари, чалгари и мутри. Да ви е честито. Всеки получава това, което заслужава в този живот. Рано или късно.

4

винаги недоволен

преди 7 години

Морето може и да е чисто ,ама хората не стават

3

Анонимен

преди 7 години

Боже, само водата да беше проблем на тоя просташко-мутрески събор. Пълно с *** и ***. Каква почивка в тази скъпотия и теснотия. Простащина и куп гнусни хотели и бетон - леко да не отидем в Лозенец, ***

2

Черноморието не став

преди 7 години

Глупости! Във всяко по-населено селце (което гордо се е нарекло курорт) водата е брутално *** и трябва да си пълен загубеняк, за да искаш да "почиваш" на Черноморието. Особено, когато Гърция е достатъчно близо. Всеки знае, че в Гърция е 2 пъти по-скъпо и 1000000000 пъти по-добре. Толкова за платените лъжи из сайтове и сайтчета, които разпространяват смешните ни хотелиерти.

1

Анонимен

преди 7 години

ако го минете през още няколко фотошоп филтъра може и малко палми да добавите