29

Анонимен

преди 8 години

А музей на магнолията коги??

28

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

На снимката: Парад на простотията !

27

Анонимен

преди 8 години

Цял ден движението в Казанлък е парализирано - на всяка пресечка по 5 полицая минимум. От 8 часа сутринта са завардили, за да може негово величество Тиквуний 1-ви Банкянски, да премине необезпокоявано около 12:30 часът, да резне лентичката.Майката на Вожда бе многократно споменавана от всички решили да използват колите си в този ден или просто да преминат през градчето. Ако не друго, то поне простотията беше на ниво.

26

Анонимен

преди 8 години

Със злато сребро и платина ли е облицовано? С този 1 000 000 колко ли народ можеше да бъде спасен от мизерията? Най добре ще е да се направи музей на простотията тъпотията и айдуците!!!Да знаят бъдещите поколения какви селенжъри са управлявали племето "юнашко"!

25

ШОПО

преди 8 години

Епа нали и он е цоциалист...Бивш социалист ,който цоца е цоциалист...

24

Анонимен

преди 8 години

PR с държавни,т.е.наши пари и на наш гръб.Обида за интелигентните българи и радост за окото на зомбираните.

23

Анонимен

преди 8 години

Да направи музей на простотията и простащината и с цялата си шайка да влязат вътре на показ !

22

bg izmet

преди 8 години

darjava na izmamnici i dolni podkrepjani i pazeni ot vashlivi sportisti i milicioneri predateli

21

До Професор

преди 8 години

Да сметнем ! Първо 16 , после още 5 , после 2, по миналата седмица 180 милиона , а сега има предложение за още 2,1 !!!!Смятаме....и какво идва то....над 25 !!

20

Анонимен

преди 8 години

Абе ще си се върне пак в редовете на БСП/БКП/той.Въпрос на време е.Пък и харесва Нинова.Нали на рождения и ден и подари букет от рози и и пожела да е все така умна и красива.

19

Професор

преди 8 години

Абсолютни измишльотини! Бойко не е теглил 25 млрд.Беше решено да се изтеглят едни 16 но те все още не са изтеглени изцяло.

18

До Професор

преди 8 години

Орешарски рефинансира 1 милиард само и Боко ходеше по детските градини да разправя на нищо неразбиращите деца , че те щели да връщат тоя заем ! А сега какво трябва да им каже като самия той изтегли над 25 ?!?Смяяяяях! И Ореха му остави излишък!!!Какъв Станишев , кви 5 лева? Никой никога не е теглил такива кредити като Агент Буда !

17

Анонимен

преди 8 години

,,Музеят е изграден изцяло с държавни средства...''- къде пише ,че музеят е направен със средства на Борисов !?

16

патриот

преди 8 години

Не може една политическа партия да си обсебва национални символи ! Държавата и нацията са на всички !

15

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е тези хора да ги подгони сопата!

14

Анонимен

преди 8 години

Ама този шизофреничен човек наистина си е повярвал , че тези пари дето изтегли са негови и си ги раздава е така за удоволствие

13

zaw12929

преди 8 години

А защо не?! Ще сложи там и партииният си бикет от БКП. Лошо няма!

12

Детска радост

преди 8 години

*** човек , все мисли , че някой се състезава с него и все прави на някой на пук , като дете!И всичко е за наша сметка , децата ни ще връщат тези заеми!

11

До Бойкото Борисов

преди 8 години

Борисов , вместо да даваш 1 000 000 за глупости , да беше ги дал на децата , които чакат за спешни операции и лечение в чужбина!!!!!!! Защото много деца чакат на някой да му дойде кефа!!!!!Борисов , ти си четкаш егото а българите боледуват и мизеруват !!!

10

Спеца

преди 8 години

Борисов и ГЕРБ пак си направиха гаргара /пиар/ с левите символи , но едно е да се кичиш с рози , а съвсем друго е да се погрижиш за беднотията , пенсиите и работните места , да съживиш със скок икономиката!Заспали мутри , избори ли наближават?Ясни сте