210

Анонимен

преди 8 години

фандък поредния герберастки скапан бушон

209

преди 8 години

Умен управник щеше да вдигне цените на три пъти с 20 стотинки, не шоково с 60, за да притъпи народното недоволство. Ама на нашите и за толкова просто нещо не им стига акълът.

208

Димитрова

преди 8 години

Би ми се искало целите на това увеличение да са ясно дефинирани и измерими и след 5-6 месеца г-жа Фандъкова да отчете реализирането им - с цифри. Омръзна ми от празнословие. Оплакваме се, предпиемат се някакви мерки, а никой не следи, а и ние като общество не изикваме от тези хора, които сме избрали, да отчетат свършеното. Не голословно и с високопарни думи, а с цифри и с ясно измерими и обективни резултати!

207

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 260Мога да те уверя, че мотрисите в България са доста по добре от тия в Лондон. По широки са и са по удобни.

206

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 261Картите не са си сменили цените. Принципите са едно, жалните ревливи оплаквания са друго.

205

Анонимен

преди 8 години

Аз не мога да разбера защо наричат селяни или бедняци хората които протестират срещу 60% увеличение. НЕ всички хора в София имат пари дори и да си кореняк пак може да неможеш да отделиш 1.60лв. Тук иде реч за принципи не до толкова дали си богат или беден.

204

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм да плащам с 60 % повече, но само ако качеството се повиши с толкова. Не разбирам с какви очи кметицата или който и да е може да ни сравнява с нормален град. Неклиматизирани и *** трамваи, стари автобуси, ужасни руски мотриси на метрото от края на 70-те... На какво отгоре е това увеличение?!

203

МИТКО

преди 8 години

Освен това, нали уж гоним икономически ефект - нови трамваи, автобуси?? Ако всички хукнат да си купуват карти, тогава увеличението на билетчето става съвършено безпредметно?? А властта в България никога нищо не прави без ясна, стратегическа цел - нали така?!? Всички думи са прах в очите на слепите - така излиза! Да, ама не.......

202

МИТКО

преди 8 години

Който каквото ще да говори, увеличение от 1 лев на 1.60 е увеличение с 60%, а абсолютно никаква логика и оправдание! Ако това не е вярно, нямаше да се вдига толкова шум, нали?!? Никой никъде в нормалния свят не прави шокови увеличения на градския транспорт! Да не говорим, че цари пълно мълчание по въпроса, какво може да се направи с еднократен билет навсякъде в така енергично цитираната Европа - колко време се пътува с него, как се сменят видове транспорт, посоки и т.н.....

201

bat radko

преди 8 години

Браво. Страхотен управител. Браво г-жо Фандъкова направо ви обичам след като прочетох написаното от вас. Браво браво браво. Уникална жена сте , страшно интелегиентна. Браво върхът сте. Вие , кметът на Бургас и г-н Кадиев сте перфектните управници.

200

Анонимен

преди 8 години

Като четвърто поколение софиянец, не мога да не се съглася. Не забравям обаче, че кметицата Фандъкова е родом от... Самоков.

199

Анонимен

преди 8 години

Селяните вън!

198

Крадци гадни

преди 8 години

Мен основно ме интересува КОЙ прибира парите от обществените поръчки. Излезнаха данни, че през 2012 СКГТ е купували телефони за 2000лв, когато същият телефон за крайни потребители е бил 600лв. Това е скандалното. Защото 1400лв+ са отивали в нечии джоб, като междувременно ние, гражданите, сме окрадените.

197

Анонимен

преди 8 години

Браво Данче, българите те подкрепяме.Тези, които плюват срещу теб са едни други.

196

Анонимен

преди 8 години

До 247Евала!

195

Анонимен

преди 8 години

Хаха, браво! Сложи им го дебелия тука.

194

кво стаа

преди 8 години

"Преди изборите през 2011 г. гарантирах, че цената на билета в София ще се запази и спазих това обещание, като цената на билета остана непроменена повече от 8 г., от 2008 г."Същата работа като със свинетките! Не им бяха вдигали цените 5 години и изведнъж свинкята изгрухтя-50%, а компирката да не остане по-назад - изкомпирка /нова дума в бг речника, означаваща изока/билетчето с 60%. Ето такива са те отговорите на кметката и не само нийните, но и на цялата тая пасмина иминуваща се политици, усненц

193

Анонимен

преди 8 години

Щом камунявките ***, значи Фандъкова и ГЕРБ са на прав път.

192

Анонимен

преди 8 години

Е това сме българите - роби сме били 5 века и още сме си! Лошото е и, че не сме единни и солидарни.На мен ми се налага да пътувам с градския 2-3 пъти в седмицата и това увеличение няма чак толкова да ми се отрази на бюджета. Това не значи, че смятам, че е оправдано. А на тия, дето викат "комунисти" и на ония, които се правят на големите богаташи, че не ги е*е поскъпването на билета, ще кажа едно - ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРНО НЕЩО Е НЕСИГУРНОСТТА ДНЕС МОЖЕ ДА КАРАШ МЕРЦЕДЕС, УТРЕ ДА СИ НА УЛИЦАТА!!

191

Анонимен

преди 8 години

Браво Данче, мачкай куманизъте !