54

НА ПРАКТИКА:

преди 8 години

БОРИСОВ ВИ ПОКАЗВА ,КАК СЕ "УПРАВЛЯВА КОМУНИСТИЧЕСКА ТЪЛПА"----и как се бие противник , със собственото му оръжие /ПОПУЛИЗМА/!!"ПОКАЗНО"---- С ДРУГИ ДУМИ!!!!!!!КАК ДА НЕ Е "ВЕЛИК"...ХА,ХА,ХААААААААА...??!

53

Анонимен

преди 8 години

Той, че ще вдигне пенсиите, ще ги вдигне, ама сметките за тока и парното ще ги качи тройно повече.

52

Анонимен

преди 8 години

Само парите ги вълнуват тия и нищо друго.

51

Анонимен

преди 8 години

на никой не му пука за вас, наивници!

50

Анонимен

преди 8 години

Аман от режисирани герберастки ПР-и.

49

Анонимен

преди 8 години

Боже, боже, за няколко километра ВиК мрежа този ходи на Мачу Пикчу да реже ленти

48

до магаре

преди 8 години

Не, тАпако, не съм неграмотен!Написах "едеот" заради цензурата в сайта!

47

Анонимен

преди 8 години

Правилно е коментирал някой тук-това си е Стокхолмски синдром.Бабата се умилква на българоуб.ица.

46

Анонимен

преди 8 години

Екшан в Горна Оряховица !Днес около 9.30 ч. 87 годишната баба Цеца натръшка гардовете на НСО и се докосна до премиера слънце за да му поиска по-висока пенсия ! Видимо впечатлен от действията и премиера обеща че няма да и вдига пенсията а ще я изпрати на Българо-Турската граница за да смени опълченеца Динко в залавянето на мигрантите там ! Така баба Цеца ще повиши доходите си хем от мигрантите, хем ако МВР и плати заплата за свършетата работа !

45

на снимката

преди 8 години

На снимката: Среща на другаря Тодор Живков с млади доячки.

44

Магаре

преди 8 години

До АнонименОще хвърлям къчове и се спуквам от смях. Не Борисов, а ти "другарю" си "едеот" неграмотен! хахахахахахахахахах

43

БВП

преди 8 години

До до 33Дългът от 16млрд е едно нищо сравнен с БВП на България в момента.Бесепарите може и кръв да пикаете ама това е истината, а вие сте яко прости парчета.

42

Анонимен

преди 8 години

Проста жена без никакво самоуважение и мисъл.Не съм гласувала за този т.луп, няма и да гласувам.Дори да ми удвои въшливата пенсия!

41

Анонимен

преди 8 години

Бай тошко 2 добре че заминава в историята както и цялата смръдлива държавна сигурност ......

40

Анонимен

преди 8 години

Ех, от това шоуменче и Бай Тошо можеше да се учи, направо да се просълзи човек!

39

Анонимен

преди 8 години

Направо се "просълзих ".Вместо да го свитне и да ни отръве от този едеот, бабата го моли за пари.

38

buda

преди 8 години

"Sugar around" for the idiots ...

37

до 33

преди 8 години

Той Бойко можед а има харизма, но няма потенциял да управлява. Разрушените обществени институции и дългът от 16 милиарда са доказателството. Бойко има харизма и печели от преклонението на българина пред силата, вместо пред духа и разума или някоя друга полезна духовна ценност. Не може хора станали милионери за една нощ благодарение на високите си постове в една загиваща система, благодарение на икономическата си власт, която сами са си я взели да управляват силна и благоденстваща държава. Логика

36

Времето

преди 8 години

Над България преобладава облачно и мъгливо време на места с порои и градушки ! Слънцето днес огря само Горна Оряховица и по точно някои от улиците му ! Даже баба Цеца погали слънчицето, а то и подари слънчев лъч надежда за по-добра пенсия ама друг път ! След обяд слънцето се оттегли с кортеж от облаци за да отиде да огрее малко и Велико Търново ! Не очакваме промяна на времето защото в България безвремието е настъпило отдавна и няма никакви изгледи са се оправи ! Циклона Бойко още ни застрашава!

35

отвратен

преди 8 години

Ще повърна! Този не слиза от телевизията, вестниците и интернет превзе! Просто журналистите се скъсаха да му лижат.........! Все едно Тодор Живков сред народа! Абе, този народ няма ли някога да поумнее!