76

Анонимен

преди 7 години

Отвратителна кифла.

75

Анонимен

преди 7 години

Вдигни заплатите и пенсиите и хората ще си стоят в къщи

74

Анонимен

преди 7 години

Тая родоотстъпница Сталинка е много опасна.

73

Членска карта №7

преди 7 години

Прочетох повечето коментари и за моя изненада, намирам изненадани от поведението на тази космополитна твар! Нима забравихте как тя предлагаше да се реши демографския проблем в Родината ни само преди година!??? Нима забравяте, че тя започва кариерата си като служител на Световната банка!???

72

Анонимен

преди 7 години

Със този призив, чужденците да идват с еднопосочен билет до България, това означава, тая *** няма да се кандидатира за Президент.

71

Анонимен

преди 7 години

Не знам дали акта и за раждане е истински или фалшив,но през 1953г.в България нямаше Райсъвет,който да запише име като Крисалина.Както и да се казва тази жена,тя води яростна анти българска политика.Мечтата и за заселване на африканци и араби в България няма да се осъществи.Очевидно американските и господари а подготвят за президент,но от нас зависи тази жена да не стъпи в президентството.

70

копелето

преди 7 години

Ей, братчета, просто следващия път внимавайте за кого гласувате!!!

69

преди 7 години

спокойно-сбъдва се мечтата ти -ще ни напълниш с мигранти ,дето се множат и ще ни подобрят арабския демографски прираст ,като за тях харчим по 1000 лева ,а за 1 българин работил 30 години -155лв-продажна твар с кариеристки амбиции за президент

68

смЕх

преди 7 години

Айде, и тая откАчи...

67

Членска карта №7

преди 7 години

Няма спасение от безродната комунистическа посмина! Родени майцепродавници!

66

Анонимен

преди 7 години

Явно я готвят за президент. От трън, та на глог, че е по-висок! Моля се да греша. Не искам да се подобрявя генофона с тези, дето се мотаят в центъра на София.

65

Видовден

преди 7 години

Аз пък мечтая за деня, когато националните предатели и държавни изменници ще поемат еднопосочно към площад Батемберг за да бъдат публично екзекутирани!

64

Анонимен

преди 7 години

Ех мечти,мечти къде е вашата сладост.....

63

Анонимен

преди 7 години

На алчните *** като тая не и стига, че ни изгониха, но искат и да ни подменят тотално.

62

Джедай Мастър

преди 7 години

Е, тя под "чужденци" има предвид арабели, с които мечтае да копулира - нали били "свежа кръв". Аз нямам подобни аспирации - получава голяма заплата от нашите данъци, да си плати на арабелски жигола, щом толкова я влече неистовата ***.

61

Болди

преди 7 години

"Кристалина: Мечтая чужденци да идват еднопосочно в България"Аз пък, продажнице жалка, си мечтая за една православна България на Българите, една България без ислям и без ***, като тази, която ти каниш! Проклета да си, вещице глобалистка!

60

Анонимен

преди 7 години

Айде казвай най-накрая, че ще се кандидатираш за президент и си ялгай.

59

Анонимен

преди 7 години

Кристи, тези общи лафове и първолак може да ги каже...С инвестиционния климат, трябва с Роки поне едни и същи глупости да ръсите, че имате разминавка и то голяма.Небългарите идват тук след пенсиониране защото за 200-300 евро са царе, а обслужващ персонал бол...

58

Анонимен

преди 7 години

Рецептата е - българите еднопосочно в чужбина, а чужденците - еднопосочно в България. И да я закриват тая измислена и създадена от руснаците държава! Тъ по племе, просто, не му трябва държава, защото не знае какво да прави с нея! А Кристалина да се връща в Ню Йорк и да дава акъл на американците! От 20 години си е дигнала чуковете, сега се сетила да оправя България! Я Фъкофф!

57

Българин

преди 8 години

Мечтай си. В тази робска държава в която заплатите едвам стигат за храна и 1% богати живеят на гърба на 70% бедни, които едвам свързват двата края. Докато останалите оправдават това дори неграмотния афганистанец разбира, че в най-бедната държава в Европа няма бъдеще.