72

Анонимен

преди 8 години

Значи не ме интересуват гейовете от НАТО, но гейските им номера ме дразнят

71

Анонимен

преди 8 години

Тава на снимката е един от евро престъпниците , които нашата управляваща престъпна мафия награди с най-голям държавен орден. Мястото на този е в съда в Хага за престъпления към човечеството. Никой не смее да се задява с Русия, защото ще бъде пометен.

70

Анонимен

преди 8 години

За какво съществува НАТО, някой знае ли?

69

Анонимен

преди 8 години

Скоро руските пропагандатори ще бъдат лекувани по метода на д-р Савченко.

68

Анонимен

преди 8 години

Казуса Крим може да се използва от Турция за казус Кърджали... :)))

67

Анонимен

преди 8 години

Русия иска и студена и гореща война, щом пуска платени *** да насаждат втълпено мнение в главите на народа на суверенни други държави. И щом окупира територии с войска.

66

Анонимен

преди 8 години

Едно не ми е ясно:И Русия и Турция са големи и силни държави. И двете имат имперски амбиции. Ама Русия завзема несправедливо територии и я защитавате, а за Турция само има слухове, че "моооже еевентуално" да завземе и се възмущавате и вдигате врява. :)Ето по това си личи коя страна е прокарвала интересите си през годините у нас. И коя има внедрени саботьори, диверсанти и агенти у нас. Русия настройва българина, че тя е супер, а другия е "Империя на Злото". И простите хора се повлияват от това.

65

Анонимен

преди 8 години

От Куриля до ДнепрстровьяОт Камчатка до УральЕто матушка РоссияЕто родная земля...

64

Анонимен

преди 8 години

До 2+2=4A наскоро един полски експерт е казал, че за възпирането на Русия е нужен около 1 батальон. :)Всъщност който си е учил съвестно уроците по История, знае, че Полша не малко пъти се е защитавала и е успявала да смачка агресора Русия.

63

Анонимен

преди 8 години

НАТО иска точно студена война, за да могат да залъгват и скубят собствените си народи. Но ще получат гореща и единствените на фронта им ще бъдат "Десни сектори", бандеровци и тук там няколко платени войника. Не забравяйте САЩ и справедливата" им война във Виетнам. Затова колапсват в Ирак и Сирия. Пращат турците напред. Всички на Запад ще си изгорят призовките...

62

Анонимен

преди 8 години

Най - арогантните агресори с лица на божи кравички

61

Анонимен

преди 8 години

Ако може Русия да си разпусне армията и да си подари територията както беше направил Елцин тогава нямаше да има проблем.Но гледаш ли,някой си държи на държавата,как смее да прави това?Та той окупира исконни американски територии и на всичкото отгоре да поддържа армия,той е агресор.НАТО действат в момента както Хитлер през 1941год.Само,че сега не управлява Сталин,а кой е агресорът се разбира и по това,че янките имат закон с който са заделени 60млн $ за свалянето на Путин.Е кой е агресорът?

60

Анонимен

преди 8 години

Господин Столтенберг вероятно чете Агни Йога - Учение за живата етика , в която се препоръчва военните да престанат да пречат на хората , развиващи хуманната икономика и жизнения стандарт към по - доброто състояние . Светът гледа на взаимните заплахи , ка- то на част от борбата за тлъстите заплати .

59

2+2=4

преди 8 години

Ако Русия наистина беше силна и нямаше агресивни намерения към съседите си ,нямаше да и пука дали там има един или пет баталиона .

58

Американ

преди 8 години

'Баси гьон-суратите това НАТО!

57

Анонимен

преди 8 години

И Хитлер бе подписал мирен договор със СССР.Видяхме какво стана.

56

Анонимен

преди 8 години

Гореща ли ви трябва?

55

Спеца

преди 8 години

Даа , лицемерието на Запада е безгранично!НАТО не е спряло да воюва с Русия и то лъжейки безогледно !"Няма да разширяваме НАТО на Изток - после ....разширяваме , няма да приемаме страни от бившия СССР ...после ще приемаме!Така че думата на Запада е ...НИЩО , пак демагогия и пак лъжи !За Запада Русия винаги ще си остане мечтаната плячка!

54

Анонимен

преди 8 години

НАТО иска да успокои балтийски, полски и румънски хора, че ще спре въздушно-космически сили и балестични ракети на РФ с 4000 войници. Ако хора в тези страни купуват това, те са много необразовани!

53

слава на НАТО

преди 8 години

С варвари от Азия работа да си нямаш. Само повече ПРО ги оправя