63

АТАКИСТ

преди 8 години

до 90Палячо, не случайно Джордж Оруел е написал романа 1984. Не случайно е създаден и филма Еквилибриум- за да покаже, че не бива да живеете в страх. Ще си умрете в страх! Къде в САЩ са арестували някой потребител в нета, бе, ***? Защо си такъв смешен манипулатор?

62

ха-ха

преди 8 години

До do 90Взел 20 милиарда дълг, пък му останали САМО 2 милиарда . Манипулации, колкото шеш. Ами като са останали 2 милиарда - намали дълга.

61

do 90

преди 8 години

До baihuiМного интересно си го написал, само че в Америка правилата са за ВСИЧКИ. Докато в бг-то беззаконието и мутренския морал не вървят с демократичните ценности на свръхбогатите и развити държави. Да живеем като в Африка, пък да прилагаме американския манталитет- не става. Copy-paste, ама в зависимост от средата. Като копнеш един замък в блато, отиде замъка. Замъци се строят на хубав фон, а не в блатата. Всеки иска да живее както в богатите държави, ама ако може като ПОТРЕБИТЕЛ само.

60

Анонимен

преди 8 години

Тези 2,5милиарда са само в главите и.БИЛИ ГИ ВЗЕЛИ ОТ КОНТРАБАНДААМИ ДА СТЕ ЧУЛИ КАТО ИМА КОНТРАБАНДА ДА ИМА 10,12 ЧОВЕКА В ЗАТВОРА.ИМА КОНТАБАНДА ПЪК НЯМА КОНТРАБАНДИСТИ.

59

Анонимен

преди 8 години

Браво на щастливците. Имали са възможност да дишат един и същи въздух с великия вожд

58

ss

преди 8 години

тия панелки или са за сабаряне или до 20тина години ще са. Все едно Лили Иванова да си направи още една пластична операция ... добре изглежда но от вътре ...

57

...

преди 8 години

С един милиард от този въпросен заем, могат да се построят примерно 10 завода за нешо си. Тези заводи връщат заема след 20 години да кажем и народа няма плаща и стотинка. *** нали е да се крадат готови пари.

56

АТАКИСТ

преди 8 години

Преди малко ми идва една леля от Далкия Варна за да се подпиша, че нямам водомер за топла вода, защото не искам такъв.Обяснявам и че нямам такъв водомер от години, И тя казва: Знаем че нямате такъв водомер, но сега ще ви задължат да си купите....нали знаете, че аз не определям правилата?Викам й:да, това ми е ясно, ако имах Калашник, щях да ги разстрелям всичките от Топлофокация! А тя ми казва: Да, не сте само вие , който ми го казва...и си замина.К'во да прави горката, и тя хляб трябва да яде

55

Анонимен

преди 8 години

Нали дръпнахме 16 млрд. заеми. Това, че връщаме го изтъква като някаква заслуга ли? Да не би връщането да е било предвидено за бъдещите правителства и затова да си го изтъква като плюс?

54

Анонимен

преди 8 години

Остави го човека, той вече се оплете в лъжите си...

53

Анонимен

преди 8 години

Тоя милиард дето го отделяте за саниране,нали ни проглушихте ушите,че е по Европейска програма и с пари от Еврофондовете бе Боко?Пък като отделяте толкова много и то от нашите пари,защо не направите санирането задължително и за всички?

52

Русия

преди 8 години

Боцко , колко милиарда кредит ще теглиш от западните партньори за да ремонтираш и режеш лентички на ремонтираното?

51

Анонимен

преди 8 години

Тиквич баламосваш здраво ама неделно е добре за матряла... конгратилейшън... дали го докарах :)))((

50

турист

преди 8 години

"Държавата събира много пари от контрабанда." Е как точно става това- "СЪБИРАНЕ"...-ЗА КОИ "КОНТРАБАНДИСТИ" говори...Дали има на пример в предвид и онази схема на които митничарите лично " въртяха" номерата и ги вързваха с ластици на самото КПП..там какво се случи помни ли някой - ставаше въпрос за няколко тира 6,7,8 с цигари и само за една смяна...А за другото "СЪБИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ" на всичко за което се "вдигат бариерите и се затварят очите"-там за каква сума говорим....

49

Цитат

преди 8 години

До 76: добави към "ФАКТИте" и : Всеки четвърти млад мързелив - не учи, не работи !

48

Анонимен

преди 8 години

Опорната точка на БСП да плюе денонощтно по ГЕРБ и Борисов не върши работа. Хората виждат и ползват придобивките , които са построени. София вече се мери с хубавите Европейски столици , а метрото е за чудо и приказ . Навсякъде магистрали , нови заводи , хубави зали , пътища , детски градини и много други полезни неща . Спомена от БКП-БСП е лагерите и убийствата , кражбите на имоти и т.н. Това е останали другари истината .

47

ФАКТИ

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,НАЙ-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 20% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50% САМО ЗА ГОДИНА И ВЕЧЕ СА 742ЛВ.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЯЛИ 7 ПЪТИ.ЗА КАКВО ГОВОРИМ,НАРОДА МИЗЕРСТВА,ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА В ЗАЕМИ

46

Анонимен

преди 8 години

Skoro davaxa edno sanirane vav Veliko Tarnovo po Gospodari na efira ma Borisov ne gleda televizia

45

Русия

преди 8 години

Мачкай Боко догодина колко милиарда кредит от западни банки да очакваме за "стабилността" ?

44

Анонимен

преди 8 години

2020г наближава а ние сме по бели *** без наченки на работеща икономика а не може да се разчита само на българските имигранти които всекидневно внасят милиони.Супата ще е гореща и ще пада яко духане от всички.Ние сме се снишили и чакаме бурята да отмине но тази буря ще е минимум 30 години а ние сме все така снижени и по бели *** на чело със един психично болен и видимо глуповат мин претседател