81

Анонимен

преди 7 години

оня дето твърди, че русия щяла да стане като либия. Да стиска палци да не стане като нея, че виждаме как това се отразява на ЕС в момента. А либия е една малка държгава. Само си представете в какво ще се превърне ЕС при едно евентуално, фантазно разпадане на русия:))

80

Анонимен

преди 7 години

а бе одисейчо, бягай при тойнби да обясняваш, че пише по идеологеми:)). За вас всеки , който не реве с пяна на уста "слава украин" е под влияние на идеологеми:))И второто българско царство няма нищо общо с първото българско царство, нали бе:)). Я виж кво пишат братята румънци. По-нелогично ли е в срадвнение с това , което си съчиняват в момента в Киев? Що за едни може, за други не:))

79

съгласен съм

преди 7 години

До Odysseus135 с това , че е била тоталитарна . но не отговори дали е имало възможност по конституция орган или човек да дава/заменя територия . а мисълта ми беше, че е била тоталитарна но не диктатура !!! тоест , че актовете за да са законни е трябвало да се подчиняват на конституцията а за крим са били в нарушение

78

Анонимен

преди 7 години

KRIM nikoga ne e bil ruski i nqma da bude ,tam rusnacite sa prishulci ,naroda na KRIM SA KRIMSKITE TATARI

77

Анонимен

преди 7 години

хихи, всички отхвърлят съветското наследстнво на думи и отказват да поемат своята част от сдълговете на ссср, но не се отказват реално от това наследство и това е!Държат си на границитие, които ссср им е предоставил, държат си на икономическите структури, изградени от ссср, държат и не пускат кокала:))

76

Анонимен

преди 7 години

До Анонимный Мост в Крым закончат строить в 2018 году как и планировали ! Щас кабели провели чтоб электричество не с Украины было , там и газовую трубу кинут чтоб Украина не косячила с отключениями энэрго ресурсов на полуостров

75

Анонимен

преди 7 години

Dokato sashtestvuva imperiyata na zloto narechena RUSIA ,svetut e v nesigurnost ,trqbva da budat osvobodeni vsichki narodi pod ruskiya botush i da produljat sankciite sreshtu rusia do negovoto priznavane i nenapadenie i priznavane na suvereniteta na sasedite mu

74

Анонимен

преди 7 години

а бе, одисейчо, това което въвежда петър велики е толкова далеч от дотогавашната кирилица, че ако дадеш оритгинална кирилица на един съвременен човек, той няма и един ред да може да прочете на нея. Айде, спри се, че ставаш за смях:))

73

Анонимен

преди 7 години

а бе, одисейчо, стига с твоите глуп.ости, бе. Какъв народ се е формирал в рамките на Киевска Рус.. Ти изобщо имаш ли си представа какво е било там и какво изобщо представлява средновековието? Самата Киевска Рус е многоетническо образувание като всички среднов. държави и религията - православието е тази, която обединява плюс династията. И двете продължават в Москва. Точка!

72

Анонимен

преди 7 години

До Anonymous Такой же вопрос , а почему запад презнал Косово , КОГДА РАЗДЕЛЯЛ СЕРБИЮ ? Не признают потому что Россия не лижит жопу западу как некоторые !

71

Анонимен

преди 7 години

САЩ тръбят че ще свалят санкциите ако се изпълнят решенията на Минск 2 . Същевременно шушнат на ушенце на Порошенко да не си мърда пръста за изпълнението им. Просто на САЩ са им нужни колкото се може по-дълги и тежки санкции срещу страната която показва открито неподчинение, не признава световното им господство и сак да го премахне. Ако Русия нямаше ядрено оръжие до сега да е станала като Либия. Остават им за въздействие санкциите, цената на петрола и пропагандата срещу Путин.

70

Анонимен

преди 7 години

демагогът одисей тотално изт.рещя:)). Корените на Московска русия бил в Зл. орда, защото моск. ккнязе били васални на татарите, хахаха:)). Ами че тя и България е била техен васал, бе:)), че и цар си имаш татарин - Чака:))).

69

наистина на л.уд

преди 7 години

До Odysseus113се правиш !!! значи казваш , че ссср е била тоталитарна държава-не е вярно защото не е управлявала династия/по роднинска връзка а партията . второ ако има нарушение на конституцията този акт е НЕВАЛИДЕН дори и да не е бил отменен в този момент поради липсата на демократично управление. няма как акт който уврежда соврана-народа да бъде валиден.а както казах акта е бил противоконституционен дори и по онова време !!

68

Анонимен

преди 7 години

До OdysseusВърни се в училище и понаучи историята!Засега: слаб 2!

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтаро Болгарский возможно , ваши двое святых крилицу создали , Кирил и Мефодий по моему ! Сейчас МЫ ГОВОРИМ ( Я ЕСТЬ ) А ПО СТАРОМУ ( ЯЗЬМЬ ЕЗЬМ )

66

Анонимен

преди 7 години

хихих, кожренът на Русия бил в Златната орда,хахаха:)))

65

Анонимен

преди 7 години

демагогът одисей седнал да се чуди какво общо имала Киевска рус с Москва? По негово мнение една държава може да има една единствена столица и никога да не се променя. Това е и аргументът на македонистите, които твърдят, че Самуилова България е македонска държава, защото столицата й - Преспа е в днешните македонски земи:))

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 116Spored podpisanata spogodba mejdu RUSKATA I OSMANSKATA IMPERII ,KRIM trqbva da bude SUVERENNA DARJAVA s garantyori RUSIA I TURCIA ,i nakraya pak zloveshtite i alchni rusnaci kakto i sega ne si durjat na dumata

63

Анонимен

преди 7 години

1954, Крим е предаден еднолично на украйна в противоречие, както със съветската конституция (нужен е референдум), така и с международното право (нужна е междун. санкция), тъй като украйна е субект на международното право в качеството й на член на ООН! Ама какви други размени имало между репулбликите няма никакво отношение към това. Все едно някой убиец да се оправдае, че и други вършат убийства. Ех, тази демагогия на одисей, бе:)))

62

Анонимен

преди 7 години

демагогът одисей седнал да говори за донецк и луганск. Е, и какво като английски поданици са построили тези градове? Нали са го направили с покана от руската империя, бе? Да не са по покана на дядовците на оня дето има леген, а не глава на раменете си - порошенко