139

Анонимен

преди 8 години

Абе, администратори, една поговорка не можете да напишете правилно!!! Човекът ви казва "Дай, Боже, ВАШЕТО теле да изяде НАШИЯ вълк", а вие къде гледате, какво мислите?Всичко наопъки.....Абе нещо да нащракате, ама за какво иде реч.....А колкото до Крим, нека укропите да идат да го вземат, де. Руснаците водят 10 войни за него, а тия бандеровски нацистчета искат да ползват подаръците на съветските вождове!!! Що не се биха за него? Там имаше разгърната 20000 войска...Ама войничетата преминаха към ру

138

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 156"Референдума" в Крим ли ти разбирането за референдум?Знаеш ли как го нарекоха самите кримчани путинския "референдум"? Окупендум.

137

Анонимен

преди 8 години

Всичко което казва Путин е абсолютната истина. По добре спрете да коментирате Крим, абсолютно безсмислено е! Казана дума - референдум - хвърлен камък. Имам чувството че в демократичния ЕС, референдумите вече са забранени. Насочете безплодните си усилия - да уморя магарето на комшията щото аз нямам - в друга посока. Например повлияйте на създаденото от Вас чудовище в лицето на киевския фашизъм. Там всички са за ел. стол!

136

Анонимен

преди 8 години

Русия няма да обсъжда връщане на Крим!Много добре, значи ще го връща без никакво обсъждане.

135

НЗ

преди 8 години

Мале, мале, мале, чета надолу и плача....Жалко, ужким толкоз разбирачи, пък на такова дередже...Като евнуси в публичен дом, всичко знаят, ама... не могат...

134

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149 От Одеса се носи миризма на печени москали това лекува всякакви болки

133

Крим не е руски

преди 8 години

"Що се отнася до Крим, ние смятаме, че въпросът е приключен окончателно. Това е историческо решение на хората, живеещи в Крим"..ха.ха Що не иде без охрана да го каже това в Крим? Кримските татари са подложени на геноцид и само за последната година са прогонени 7 000.

132

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 149 за сега Путинчо здаде домбас пък скоро може и крим Китай и той нещо се разшири за сметка на русия

131

Анонимен

преди 8 години

До Memet Путин най много да го докара русия да стане васал на провинция на Китай

130

Анонимен

преди 8 години

някои много ги боли!!!! в най-различни места !ама Крим е Русия!!!

129

Memet

преди 8 години

Путин ще остане в историята, като възкрастител на великата православна Византийска Империя. Иншалах!

128

Анонимен

преди 8 години

Сами ще го върнат след някоя друга година на Путин името му говори какво представлява

127

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да лаете и да квичите, крим си е руски и такъв ще си остане, и след ерата путин. Ако някой в русия заговори за предаването му на укропия, това би били политическо харакири. Няма начин.

126

Анонимен

преди 8 години

Сигурно е, че Путин няма да обсъжда връщане на Крим. Обаче Путин не е вечен, а още по-краткосрочен е възхода на руската икономика, която 75% е суровини, които след 10 години ще се изпозват в пъти по-малко, 15% оръжия и 10% всичко останало. Възхода на Русия, както и сапунения балон Путин (никакво отричане, че е страхотен политик, но кръгла нула в дългосрочен план) ще пукнат, което ще приведе до повторение на събитията от 80-те. Руснаците да се готвят за глад, опашки, купони и куп нови държавици.

125

Анонимен

преди 8 години

Само дето вълците ядът телета дори и в *** на Путин е така

124

Анонимен

преди 8 години

"Това е историческо решение на хората, живеещи там", атоматите и зелените човечета бяха само декорация. Работя с двама избягали от Крим след анексията, еуфорията сред местното население залязва, но единствено е несъмненно, който беше против изобщо не се е появявал на измисления "референдум".

123

Odysseus

преди 8 години

дали е вярвал някой 1940 в Прибалтика че ще могат да се отскубнат 1990 от СССР

122

Odysseus

преди 8 години

Те така и през 1940 с Референдуми се присъединиха Латвия, Литва и Естония към Съветския съюз а през 1990 си се отделиха очно 50 години, кой знае след 50 години и Крим може да се върне на Украйна

121

Анонимен

преди 8 години

в русия днеска е тъй утре иначе след някоя друга година ще вземат сами да го върнат

120

Анонимен

преди 8 години

Русия няма да обсъжда, но хората от Крим може пък да им писне да стоят без ток и вода... Без мост и летища... Путин се опитва да направи това, което е искал да направи Хитлер, но без да има военната мощ на Хитлер и без дори бегло да се доближава до икономическата и технологична мощ на Третия Райх.