22

Ким Боко

преди 8 години

Няма различна диктатура и Ким Чен строи пътища хвърля бомби във Японско море , а матряла иска или не иска ходи да ръкопляска.

21

Анонимен

преди 8 години

Бойко, къде е докладът? Стига си отклонявал вниманието с магистрали и БКП, просто кажи къде е доклада. Отправено ти е обвинение, а ти не коментираш, да разбираме ли, че обвинението не лъже?

20

Анонимен

преди 8 години

Все още недоволните от ГЕРБ са по-малко от фалшифицираните гласове, но това рано или късно ще се промени

19

Анонимен

преди 8 години

До Докога комунистите?Ами питай боко до кога! Защото комунистите от основния ешалон на Партията се наядоха, а сега е ред на втория, третия и т.н. ешалони - герберасти, деформатори и т.н. За тях почти нищо не остана и затова наблягат на "усвояване" на еврофондовете! Обърнете внимание - не влагане, инвестиране или нещо подобно, а всеки си говори и прави усвояване!

18

Анонимен

преди 8 години

Мутрата май се е ядосала, значи Нинова е права за доклада за националната сигурност

17

Търбух

преди 8 години

Върнете цената на билетчетата както си беше хем сте много успешни, хем трябва да си плащаме двойно сега, трябва ли ми на мен такъв ''успех'' ?

16

Анонимен

преди 8 години

Външния дълг на България до момента - 21,212,819,984 лв Годишната лихва е - 858,109,098 лв на човек от населението - 2,945лв . Да не поствам други сайтове,напишете в търсчката debp clock Bulgaria всичко излиза

15

Предложение

преди 8 години

Защо вместо да се занимава с други партии и какви половинчати некачествени пътни отсечки е построил, ББ не вземе да направи минимилния доход 600 евро, каквато директива има в ЕС и това удобно не се коментира от родните политици, да пребори корупцията и престъпността, построи качествени пътища и инфраструктура и .... ще управлява още 20 г. Да, ама това явно не са му приоритетите!

14

Анонимен

преди 8 години

И при Боцко явно нищо не се е променило- обвиняват го, че крие доклад, а той вместо да говори по темата си върти старата плоча за магистралите и мостовете...

13

Анонимен

преди 8 години

Доклада от кой се приготвя туй кажете нека си го крие.

12

Анонимен

преди 8 години

Крахът на Борисов ще е грандиозен! Няма как без икономика да я караш , и само дългове, дългове.......тива един ден ще има край!И най-вероятно пак ще обвини Орешарски:)))))

11

Анонимен

преди 8 години

Баце, от цялата тирада не разбрахме къде е докладът, за който те обвиняват, че не си представил? Разбрахме за тенгентите и мариците ти, покажи доклада.

10

ББ

преди 8 години

Много говори, а така и не отговори КРИЕ ЛИ ИЛИ НЕ КРЕ доклада?

9

Анонимен

преди 8 години

Какъв Ципрас може да е тоя. Ципрас си махна вратовръзката за да бърше с нея евроатлантическите ***.

8

ОСТАВКА

преди 8 години

Ще му видя "стабилноста" на Тиквата след като се разпадне ЕС ! Тогава не знам къде ще се крие! Няма никаква идея за икономика а само заеми и помощи !Така не се управлява държава !

7

До Борисов

преди 8 години

Борисов , БСП не продаваха национални интереси , затова бяха трън в очите на Брюксел! Ти затвори всичко , направи ни зависими от тези еврогейци , уби всякакъв бизнес и вкара чужди монополи!Борисов , след като вкара България в дългова спирала очаквам да си махнеш вратовръзката , защото си следващия Ципрас!

6

жалко е

преди 8 години

Борисов е човек на Брюкселската олигархия ,която опозори представителната демокрация прибягвайки за първи път до открита фалшификация.ЕС вече не струва и пет пари морално . Трябва да се молим ЕС да го няма поне в тоя Брюкселски вид иначе горко на всички . Не Сталинизъм ами незнам какво иде.

5

Bial biz

преди 8 години

* v rbg suveren e bg narod... eu i nato sa gosti...iztarpiavame gi oste malko do referenduma...* planirane, izpalnenie, otchetnost, informirane bez stres ....kolichestvo, kachestvo po vreme...koi...kak...koga...kade...kolko...zasto...solidarna radost...* nervite da si gi zakachi na stangite...

4

Анонимен

преди 8 години

БСП не усвояваха евросредства добре. По времето на Орешарски външния дълг намалява със 187 млн. Сега бухаме асвалт теглим заеми, а как ще връщаме парите ? Дори да допуснем, че евросредствата се усвояват на 97% то държавата и бюджета са на червено сега на кой да вярваме на фактите или на тоя буламач.

3

Анонимен

преди 8 години

Лидер сме, ама без икономика, а гъзовият пъб ще стане факт след споразумение Русия-ЕС и когато ЕС се разпадне ще ни лъсне червения ***.