18

Анонимен

преди 8 години

"По-рано тази седмица 85-годишният Горбачов бе цитиран от британския вестник "Сънди таймс", че е щял да постъпи като руския президент Владимир Путин в тази ситуация."Много ясно, както Украйна навремето е приела подаръка на Хрушчов, който откъсна Крим от Русия и го подари на родната си Украйна. Путин просто откъсна Крим от Украйна и го върна на родната си Русия. Пито платено.

17

Анонимен

преди 8 години

Я кажете във коя част на София Волен Сидеров мие паметници ,че ме интересува спазва ли се закона и наложената му пробация?

16

Анонимен

преди 8 години

до 13: Фашист вика, дръжте фашиста !

15

Граовски тигър

преди 8 години

Комунизма и руснаците в Русия не го ядат.

14

Анонимен

преди 8 години

Европа е благодарна на Горбачов, че я освободи от руска окупация. Путин и Порошенко също трябва да са му благодарни, защото сега нямаше да са на власт !

13

поживем увидим

преди 8 години

Светлана Йосиф Висарионович почина в САЩ в старчески дом на социална пенсия. Горби продава куфари. След някоя и друга година ще видим къде ще се установи Путин.

12

Анонимен

преди 8 години

От цялата работа май не остана кой да ходи в Украйна.

11

Патриот

преди 8 години

Умрял е някой да им ходи във фашистката ***!

10

Анонимен

преди 8 години

Дори предателя Горбачов върл евроатлантист разбра накъде вървят нещата и подкрепя Путин, да видим още какво ще стане.

9

Анонимен

преди 8 години

Будь он проклят, гадина! Столько горя принс России.

8

Ани

преди 8 години

Горби дойде на власт през 1985 и издаде една книга "По Ленински път". Неговата "перестройка" беше един неуспешен опит да реанимира комунизма. Той не искаше да връща ГДР във Германия. Просто оплете конците и нямае как.Единственото положително което мога да кажа за него е че не завлече руския народ с милиарди. Очевидно няма голяма пенсия. Сега продава куфари в САЩ.Така или иначе не съжалявам за него.

7

Анонимен

преди 8 години

Никой не е анексирал Крим! Когато Хрушчов по времето на СССР им го "подари", за по добро администриране на района и Украйна си беше част от Русия, не "рьваха"! Когато се отцепиха и се правиха на интересни, а кримчани се върнаха с референдум към Русия, опищяха орталъка. Тъкмо западняците вече си бяха заплюли, кой пристанище за концесия, кой друга благинка ... А нас като ни вкараха в НАТО и ЕС не си дадоха труда и един референдум за кумова срама да спретнат. Демокрация....

6

Анонимен

преди 8 години

Сега чакаме Горбачов да си разкъса дрехите, да се хвърли от моста, или поне да се удави след тоя толкова голям шамар в лицето.

5

Спас

преди 8 години

"Русия окупира и анексира украинския полуостров Крим, където е базиран руският Черноморски флот, в началото на 2014 г., след като проруският президент на Украйна Виктор Янукович бе свален от власт с улични протести и на власт в Киев дойдоха прозападни политици, отбелязва ДПА."КАК И КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ ПРЕЗИДЕНТ С УЛИчНИ.....НАПЪНИ?????? .........не ми е ясно?:))))))))))))))))))))))))))))) хааааааааааааааааааа, демокрация:)))))))) А Горби никой никъде не иска да го чуе, камо ли да види!!!!

4

анонимен

преди 8 години

ще си го премести от единия в другиянещастници

3

Анонимен

преди 8 години

Не подкрепям анексирането на Крим, подкрепям анексирането на Украина в нейната цялост, както и това на Аляска

2

кой?

преди 8 години

Пука му на Горби,кой иска на ходи в тази фашистка *** Украйна където се забраняват вестници,филми,книги и по улиците маршируват банди фашизирани бандеровци.

1

Дончо

преди 8 години

Украинците са по *** и от сърбоманите македонци