11

до 8

преди 8 години

Ти явно го гледаш отскоро ,ние вече не се ядосваме и не ни вълнува,аз лично си гледах Вавринка и чеха днес като направиха супер мач.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Това че си гледал мача не те прави умен.*** си та вдлъбнат.шансовете му бяха близо до нула още в началото на мача.Но ти си фИен а всички знаем че фиенуветИ са кухи.Ужасявцам се като се сетя че такива тиквеници като теб гласуват.

9

Нов прякор

преди 8 години

От Гришо вторият кръг стана Гришо първият кръг....

8

Коко

преди 8 години

Поне в любовта му върви.

7

Каунь

преди 8 години

Ей , заслепените в Тенис Кафе...как е бе? Как е вашия Дришу? Падна...сефте! :) Този сайт е направен с пари ,на *** баща му, той го спонсорира за да му хвалят кауня! Еми да ама...вече и това островче не може да излъже хората... лековерници! Не влизайте там, само си губите времето! Заслепени има доста...може би и парички падат,кой знае?

6

лежерен тип

преди 8 години

В случай, че искате да прекарате един спокоен и приятен следобед в никакъв случай не гледайте мач на Григор Димитров :) Това момче има сериозни проблеми и по всичко изглежда, че няма никога да ги реши!

5

хо-хо

преди 8 години

Драчкай Мишо!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Kогато преди 2-3 години РАЗЯСНЯВАХ на плебса че *** е пълнеж за Големите в тенисатук ми цъкахте минуси като бик на червено.Като ви казах в началото на миналата година че *** ще разцъква "яки" мачлета с играчи извън топ-100, пак обезумели от цъкане на минуси.Като ви казах наскоро че *** приключи книгата "Втори кръг неминал" и започва НОВА"Първи кръг неминал" ... пак минуси.Като ви казвам че вие *** за нищо не ставате......колко ли минуса ще има.НЕЩАСТНИЦИ!

3

Анонимен

преди 8 години

Потресен съм!! :-) :-)

2

Тенис кафе

преди 8 години

Еееех , ама продължаваме напред! Пак до първия кръг!... :)

1

д

преди 8 години

Падението е пълно .За всички останали горчив вкус ,че са били балами тия 10 години ,докато те са бачкали за 500 лева за такива оруфляци с кинти като баща му на тоя ,че и му са се възхищавали .