19

Анонимен

преди 8 години

Ако беше като оня толстолоб Поли Генова и да се класираш на престижното четвърто място с ритници от журито щеше да е добре .То е много лесно с тоя талант разум скромност и качества да станеш първа, така че за какво постижение говорим

18

Факт

преди 8 години

До StrikerТебе никой не те знае залупеняко....ама дори и ти знаеш за Нешка !!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Тази комунистка все реве, само това прави.Защо не и дадоха орден като бяха нейните другари на власт, тогава не беше ли заслужила ?!

16

е

преди 8 години

Ето -нагледен пример как се отнасяме към достойните българи ,прославили България..И после-ама защо бягали в чужбина....

15

Житан

преди 8 години

Имало една министърка и няколко нейни колеги и колежки ,които били в едно правителство в епохата на Нешка Робева !!!!!!!!!!!!!!!!!

14

Striker

преди 8 години

Червената бабичка Мешка пак я тика из телевизиите. Интересно защо нито една нейна състезателка не я уважава, а само червените кхмери. Колко ли по-кадърни хора е изместила навремето не ми се мисли. Ама нали е партийна.

13

88

преди 8 години

До brosЕ, ти пък си намерил кой да питаш! Бианка Панова е от най-ниско интелигентните гимнастички. Злобна и сърдита все за нещо. Питай Раева, Раленкова.....Тия дето не я мразят е за това, че ги карала всеки месец по една книга да прочетат и после да я разкажат на тренировка. Ама как да разберете нейния замисъл......

12

Анонимен

преди 8 години

Ами като Нешка е направила повече от Бойко , защо не стане Премиер на България. Нали беше депутат от БКП-БСП и какво направи , нищо и половина . Явно червения потурко едно си знае и едно си бае , от наше село по убаво нема , епа нема .

11

Анонимен

преди 8 години

Такива като Нешка Робева има много . Обаче само тя се бута в политиката и се прави на велика . Може да заслужава признание за спортни успехи , но за култура ми идва в повече .

10

bros

преди 8 години

Абе, аре питайте една Бианка Панова за мнението и за тоя соц оръфлек, а? После да коментираме, кой какво заслужава

9

Анонимен

преди 8 години

Кой да те оцени бе Нешке, Ненчев или Кривоустата народа ще ги е забравил 2 мин след като си тръгнат от кабинетите,. ама те не си и тръгват само сменят боята

8

лусифер

преди 8 години

остани си в своя лунапарк с червените си отрочета

7

Анонимен

преди 8 години

В България труда не се цени -Ние сме република на селските тарикати които само много плещят .В България се цени мързелът продажността и сребролюбието .Кой от новоизлюпените богаташи направи нещо да съхрани миналото или да изгради нещо ново .Ние сме факири да оплюем някой и да разрушим съграденото затова си заслужаваме тинята и жабокът-принц

6

Ben Gan

преди 8 години

Цуни Барека и ще се ,,оправи'' всичко.

5

Анонимен

преди 8 години

И какъв е приноса на Нешка Робева в културата . Дали книга е написала или картина е нарисувала освен , че беше любовница на Светлин Русев . Ако има някакви заслуги то са в спорта .

4

Анонимен

преди 8 години

От ръцете на еднокнижници и предатели по-добре без орден много нагли тия тикви.

3

sofeto

преди 8 години

Ако не беше се намърдала с тъпите си изяви в политиката стеше да е напълно резонно да получи ордена за заслуги!

2

zeus

преди 8 години

Орден "Стара планина" вече няма никаква стойност предвид факта как се раздава и от кого.

1

Анонимен

преди 8 години

В Нешка няма грешка.