62

пепи готиното

преди 8 години

Боко като се надупи на патриотите не спаси *** си, а направо си стана политическа ***! Нали си полицай и занаеш, че с изнудвачи не се преговаря! Но ти си пожарникар! Сека вече Каракачанката и Симеонов за всяко нещо ще те изнудват, че ще напускат. И ти винаги ще им подлагаш *** си! А може би вече ти е харесало...

61

гербист-столичан

преди 8 години

Нека да проявим разум и да не ограничаваме правата на българите, те трябва да могат да гласуват за нас независимо дали живеят в щатите, в ЕС или у нас. Да действаме според случая. Да се забрани гласуването в Турция и трети страни, освен в ЕС и щатите, там хората не са от лош матриал. Така ще е най-справедливо за нас,нищо че работата ще е малко като двоен стандарт.

60

Анонимен

преди 8 години

Айде честито, стабилността и лапането на еврофондове остават. Поне докато ги има.Блатото е в покой.

59

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ГЛАСУВАНЕ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! ДРУГОТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ! ХОРА, КОИТО СА НАПУСНАЛИ РОДИНАТА - НЯМАТ ПРАВО ДА ОПРЕЕДЛЯТ КАКВО ДА СЕ СЛУЧВА ТУК! АКО ИСКАТ ПРОМЯНА ДА ОСТАНАТ И ДА СЕ БОРЯТ!

58

Анонимен

преди 8 години

Трукофилите от Протестна мрежа, чрез инсценирани отвън протести успяха да свалят Орешарски, но този път номерът им не мина. Което е добре за БЪЛГАРИЯ.

57

анти

преди 8 години

право на глас само трайно живеещите в България - поне 6 месеца в годината

56

Анонимен

преди 8 години

Браво на депутатите. Само чанч за тоя родоотстъпник. Дано никога повече нямаме такъв президент.

55

Анонимен

преди 8 години

Най умното нещо ще е Тиквата да забрани изборите ! То той или иначе всички избори Цецо ги брои и той пише накрая резултата, защо да се харчат излишни пари ?

54

ист

преди 8 години

Не мина номерът на туркофилната ококорена протестна мрежа.Да се заличи двойното гражданство. Не може да си българин и китаец.Не може да гласуваш за две държави, а да живееш в трета.БСП се въздържа -лъсна им професионалното лицемерия.

53

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА !

52

ЧИЧКО ПАРИЧКО от САЩ

преди 8 години

ПЛЕВЕЛ вече си безполезен. Стягай си багажа

51

Анонимен

преди 8 години

Защо поне веднъж от парламента не излезе инициатива за референдум по някой е такъв спорен въпрос, вместо да се джанкате, питайте народа бе

50

Анонимен

преди 8 години

Един път в тоя парламент да се случи нещо добро за България. Дост сега доста ще се озори. Те си мислеха, че от Турция много по-лесно ще изманиполират изборите, но не им се отвори парашута.

49

ОТГОВОР

преди 8 години

До ВЪПРОСАми същите крадливи комунисти фалираха социализма,сега пак същите ще оплескат и капитализма!

48

Анонимен

преди 8 години

А дали това не е хитър ход на Борисов да предизвика протести, да подаде оставка и да има нови избори?

47

ХА ХА ХААА

преди 8 години

ОТХВЪРЛЯТ ВЕТОТО НО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА.ДЕМЕК ПРИЕМАМЕ ВЕТОТО, А АКО ВКАРАТ ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ЩЕ НИ ЗАЛЕЯТ ДВА МИЛИОНА ГЛАСА ОТ ТУРЦИЯ-ФАКТ

46

Анонимен

преди 8 години

Нещата си отиват в "правилната" посока и всеки, който си мисли друго е ***. Г-да управляващи, сегашната ви ситуация е ужяласяваща, а грешната стъпка е по-голяма и от тази на БСП с Пеевски за шеф на ДАНС. Всеки българин има роднина/приятел, който вашата политика е изгонил от България и сега му казвате, че не го е искате, но сте съгласни да ни населите с всякаква прииждаща ***, вие сте национални предатели! Дано и съдбата да ви осъди всичките до един!

45

Анонимен

преди 8 години

След референдума всички Вие щебъдете една история

44

Анонимен

преди 8 години

В Гърция гласуването е задължително,и гръцки гражданин няма право да гласува извън страната.А Византийците имат много по голяма диаспора от нас.Но никой не казва че не са демократични..

43

Анонимен

преди 8 години

Хората отидоха в Судан да мият чинии за някой петак, за да не гласуват повече за него и да не го виждат, ама той се надявал.