44

СЛАВА РУСИ

преди 8 години

Гласуването на турците от турция е престъпление, и трябва да бъдат преследвани виновниците за това кой ги пуска да идват в България и да гласуват.

43

Анонимен

преди 8 години

Като му вземат българския паспорт и остане само с турски, ще видим как ще гласува.

42

Анонимен

преди 8 години

Аз съм турчин роден В България, много ми пука кой ще ви управлява, обаче отстрани изглеждате толкова ж.алки и безсилни, че това ви е най силното оръжие. Света върви напред а вие дърпате още надолу и още. Хайде със здраве от хубавата Егеа.

41

Анонимен

преди 8 години

"Е ЩОМ В ПАШАПОРТА ПИШЕ ,ЧЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЗНАЧИ ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ ! НЯМА НУЖДА ОТ ИЗЛИШНИ ФИЛОСОФИИ !"Напротив има нужда от философии. Да не говорим и че по-голямата част от тези "български" граждани в Турция имат изкаран български паспорт, само за да могат да гласуват за този, който им посочи Ердоган в България.

40

Анонимен

преди 8 години

"НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ОТНЕМЕТЕ ПРАВОТО ИМ НА ГЛАСУВАНЕ ,ЕС НЯМА ДА ВИ ПОЗВОЛИ И ЦЕЛИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ ЩЕ ВИ КРИТИКУВА ,"Боли ме шмайзера за критиките на "демократичният свят" честно казано. Те и за оградата по турската граница ни критикуват, ама нито сме отворили врати за бежанци, нито сме спрели да строим оградата, нито сме се трогнали от квиченето на "светът".

39

Анонимен

преди 8 години

Да се забрани на турците и в България да гласуват, натам вървят нещата.

38

Анонимен

преди 8 години

Иска ти се. Можем и ще го ограничим. Знаеш го и ти и затова църкаш по форумите да плашиш гаргите.

37

Анонимен

преди 8 години

"НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ,БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА И ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ !"Ти чуваш ли се изобщо? Онези в Турция не знаят български език, не живеят в България, не знаят нищо за България, значи не са български граждани или по-точно са такива само по паспорт, но не и по самосъзнание. Аз не искам такива да ми гласуват на изборите за българско правителство.

36

Анонимен

преди 8 години

Реално броят на валидните гласове на българи са по-малко и нищо не променят, а турските гласове от чужбина са жизнено важни за оставането на турската партия в парламента. Освен това никой не гарантира, че това са действителни гласове, а не мъртви души, в турция те могат да ги пишат колкото си искат. Дори милиони. И никой няма да им попречи, нито ще ги оспори. На това трябва да се сложи край, веднъж и завинаги.

35

Анонимен

преди 8 години

Валери трябва да спре с ромските си номера!

34

баста

преди 8 години

Да се търпи вот от турция е национално предателство или лудост. Мюсюлманин означава човек с принудително наложено психиатрично заболяване. Няма дори една нормална мюсюлманска страна. Показателно е. Няма как турчин да мисли доброто на България. Ако твърди нещо подобно то е само от лицемерие, изрично препоръчано от корана.

33

анонимен

преди 8 години

Силно се надявам ГЕРБ да вземе правилното решение,и то е,че изборите трябва да се осъществят само на българска територия.Само така ще докажат,че са българи и милеят за България.

32

Анонимен

преди 8 години

турците пискат за гласовете от турция, защото без тях са нула, нищо. Никакви гласове от турция.

31

Мишо

преди 8 години

Да живее България. Не на турските интереси.

30

Анонимен

преди 8 години

Абе не ме интересуват разни от анадола. Тук ше гласуват само хора, които живеят тук и толкоз.

29

11

преди 8 години

Толкова е просто - чaлмите не са българи и не трябва да гласуват, особено чaлми от Турция.

28

Анонимен

преди 8 години

Където живееш и плащаш данъци, там гласуваш. Много държави не разрешават гласуване извън територията си. Кой закон е нарушен? Че хора, родени на чужда територия, не знаещи български, но заплашвани, че ще бъдат изгонени от Турция, гласуват принудително и така се извършва директно вмешателство във вътрешните ни работи? Че Турция разпростира пипалата си навсякъде, където й мине номерът, "защитава" исляма и "турците", а преследва брутално икономическите си интереси??

27

Анонимен

преди 8 години

Без вота от Турция ДСП и ДОСТ нямат никакъв шанс да влязат в парламента, затова е целият задграничен рев на "сънародници", организирани от Турция.

26

До 41

преди 8 години

Прав си, но не споменаваш нищо за предисторията.

25

Анонимен

преди 8 години

"ТОВА СЪС СПИРАНЕТО НА ВОТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ПРЕБИВАВАЩИ В ТУРЦИЯ Е БАЙ ГАНЬОВСКА РАБОТА !"Не, не е. Въпросните "български" граждани в Турция не знаят грам български, знаят само номера на бюлетината. Нали ги интервюираха на предишните избори, докато слизаха от автобусите. Само един успя да каже половин дума на български и после и той се отказа.