237

Анонимен

преди 8 години

МАЛИИИИИИИИ и тука ли има 300 коментара беее лято идва трябва парички за кебапчета и за моуенце до утре 500 коментара

236

лявата снимка

преди 8 години

Маладец!

235

Анонимен

преди 8 години

На лявата снимка е герой на социалистическия труд малко преди да му закачат медала с лика на Ленин на косматите му гърди!

234

Анонимен

преди 8 години

От експериментите на руските учени се е получил нов вид маймуночовек тоест ***! Кремълските комунопитеци ни върнаха в Каменната ера!

233

маймуна ли съм?

преди 8 години

А под снимката в статията пише "Кембридж" вместо ТАСС или ИТАР-ТАСС! Доста странен надпис.Ето така се пренаписва дори световната история. Какво да говорим за опитите да пренапишат нашата българска история. Самият американски президент Роналд Рейгън неведнъж е говорил за епидемията от СПИН в Америка. Имаше хиляди болни, а светът беше още чист от болестта по онова време. Сега видите ли СПИН не се появил в САЩ, а в Русия.Така се пренаписва историята със задна дата. От сайта ни правят на май.муни.

232

Явно е, че

преди 8 години

Комунистите са произлезли от маймуните, затова са толкова крадливи!

231

Анонимен

преди 8 години

кой *** би повярвал .бе тия американци ни се подиграват

230

Анонимен

преди 8 години

Прадядото на другаря Путин на лявата снимка! Путин прилича на него едно към едно!

229

Иво

преди 8 години

И този сайт стана като БЛИЦ...........

228

Ало Желев!

преди 8 години

Доколкото добре си спомням господин Златко Желев, първите болни от СПИН бяха регистрирани в Ню Йорк през 1979-1981 г, а не в Русия. Отначало СПИН имаше единствено в САЩ и в никоя друга западна или източна държава по света.КАК ТАКА СЪВЕТСКИЯТ ПРОФЕСОР ПРАВЕЛ ОПИТИ С ХОРА В СССР, А БОЛЕСТТА СЕ ПОЯВЯВА В АМЕРИКА??? И ТО В 1980 Г? АКО РУСКИЯТ ПРОФЕСОР БЕШЕ СЪЗДАЛ ТАЯ БОЛЕСТ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ В 1927 Г, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО МИЛИОНА И МИЛИАРДА ХОРА ПО СВЕТА ЩЯХА ДА СА ЗАРАЗЕНИ ОЩЕ ПРЕДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА??

227

Румбо

преди 8 години

Ха-ха,голям смях,пак се опитват да ни работят!По времето на Сталин генетиката е била направо забранена!Работата по тая тема е била на много ниско ниво,докато съвсем е изчезнала.Е,все пак има и следа-"Кучешко сърце" от Булгаков(хи-хи).Изобщо-свободни съчинения!Кръстосването между различни видове е направо невъзможно!Има редки изключения и повечето са безплодни.А за СПИН какво да кажем-да се обвиняват руснаците е смехотворно-никога не са имали потенциала да направят такова нещо(дори да искат)

226

жълтуриииии

преди 8 години

Не може да кръстосате два различни вида, защото природата го е измислила отдавна с механизмите на изолация. Дори да се случи при близки видове като кон и магаре, потомството остава стерилно! Кви простотии сте писали само, не е истина!

225

Евреопитек

преди 8 години

Джамала била дете на най-малко дърпалия се мъжки макак и майка, болна от базедова болест.Родена в съветски времена, за разлика от овцата Доли се предполага, че може да има поколение-с латинско наименование фашизоид треперушков от разред евровизионкови -отново съветската наука бие всички други.След успешното "отделяне"(като на сиамски близнаци с един мозък) на Украйна от РФ,Джамала решила да докаже, че има нещо човешко в себе си-може да пее.ЕС решил, че е истина...,защото и Янейцук е ...питек

224

тролгеносен

преди 8 години

И каква е разликата между Менгеле и Иля Иванович Иванов ????????????

223

mnenie

преди 8 години

Защо криете част от истината? Властта на СССР именно заради тези експерименти го праща в лагер за Урал и там умира две години по-късно.Така че опитите на един учен не ги свързвайте задължително с държавна политика. Пообразовайте се преди да драскате целенасочени статии.

222

д-р Мимо

преди 8 години

ХИБРИДНАТА ВОЙНА ---Е "ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА"!ЗАЩО , ДА НЕ СЕ КАЖЕ ИСТИНАТА НА НАРОДА...??!!!!"ИСТИНАТА , ЕДИНСТВЕНО ИСТИНАТА .... САМО ИСТИНАТА-------И ТО , ЦЯЛАТА!!"Така го пише в Бибилията!!!!!!Това обаче , не го пише в ----- "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МАНИФЕСТ" ИЛИ "КАПИТАЛА" !СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО ---НА ИСТИНАТА , ЗА СССР и Русия!

221

Анонимен

преди 8 години

Безаналогова русла наука)

220

Василев

преди 8 години

Краварите и тяхната алчност са голямото зло. От тях страда целият свят.Агент Стив Бъркли!ЦРУ!!!

219

Д-р Симо

преди 8 години

Странно е тогава че патента на СПИН го държат американците AIDS US patent 5676977 /1984. Та мисля че това не е случайно :) Написаното по-горе е за тези които четат и приемат написаното за чиста монета. Но интелигентните хора се информират. Днес информация човек може да намери колкото си иска и от където си иска. Ха сегА да видим какво ще кажат хамериканските ***!

218

гтвнгоо

преди 8 години

всеки знае че е пуснат вируса от сащ ,в едно африканско езеро уж го открили там после го приложили на хора да видят какво ще стане то па единия бил гей пък нае..л и заразил друг и уж така тръгва заразата сега русия е виновна за всичко хаха