8

Анонимен

преди 8 години

Никакъв военен Шенген, ще чакаш разрешение от държавите, ще се съобразяваш с тях.

7

бих бил за

преди 8 години

ако ес напусне нато и се създадат обединени военни европейски сили . при една по-тясна интеграция в ес и оформянето на нещо подобно на съединени европейски щати би било нормално войници да се прехвърлят без проблем по необходимите направления . но да се позволи на окупационни американски и турски сили да се дислоцират където си поискат из европа е безумие и реална окупация . какво би попречили на турски военни да се дислоцират в България с или без съгласието на щатите-справка сваленият рус.самол

6

НАТО

преди 8 години

A зашо ЕС не прати военни части в САЩ, за да им помагаме за опазване на границата с Мексико. Видимо не се справят добре сами...а на нас ще помагат ?И няма "няма нужда" !!!

5

Анонимен

преди 8 години

до 6Зависи кой е врага. Ако са някои турско арабска ***, може и да се спасят на запад от Австрия и Унгария, но ако са руснаците, забрави за спасение. За балистичните ракети няма значение къде си. А относно военния шенген...мисля си че е безмислено. Стане ли напечено и с шенген и без шенген всеки би пуснал на негова територия който сметне за добре.

4

Луцифер

преди 8 години

И какво търсите в Европа ?

3

Анонимен

преди 8 години

източния фланг няма как да е сигурен като западния, защото според НАТО заплахата е на Изток. Съответно всичко, което е по източния фронт не е нищо повече от един авнатпост. При един конфликт, Запада може и да оцелее, но това ще е благодарение на източния фронт и неговата саможертва. С други думи ние сме едно пушечно месо.

2

Анонимен

преди 8 години

Умни!Все те предлагат!Други изпълняват!Трети ядат дървото.

1

Pin

преди 8 години

Tурските орди имат ли място във военния Шенген ?