192

опетков

преди 8 години

До Анонимен: Нормалното е че ти си ненормален.

191

Анонимен

преди 8 години

Ако през 1989г БВП на НРБ беше $20 млрд всички щяха да се надпреварват да ни дават заеми. Вместо това при дълг $11млрд западните банки отказват кредитиране на НРБ. Нещата са пределно ясни. Вижте примера на Гърция, има дълг 120% БВП, банкерите преговарят за разсрочване и за допълнителни кредити. Замислете защо правителството на Луканов не получи никакви отстъпки за външния дълг. Ако сме били нормална икономика с висок БВП, това никога нямаше да се случи.

190

oпетков

преди 8 години

До Анонимен И като беше толкова малък дълга и толкова голям БВП, защо др. ти Луканов обяви мораториум и спря да го плаща? И ако не знаеш все още плащаме този дълг и го отпращаме все по-назад във времето, към внуци и правнуци. И всичките ни беди са от Луканавого.

189

Анонимен

преди 8 години

Абе, външен министър в България може ли да стане някой, който не е гей??? Вигенин, сега и тоя - все едно сме на парад на педaлите!

188

Анонимен

преди 8 години

Които и да се разболее нашия външен министър говори глупости

187

УУУУУУУУУУ..

преди 8 години

ТОЗИ СИ МИСЛИ ЧЕ Е МНОГО УМЕН-КАТО МНОГО ТИ ХАРЕСВА САЩ ЗАМИНАВАЙ ТАМ В БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО ЗА ПАЛЯЧОВЦИ КАТО ТЕБ - НАТЕГАЧ ТАКЪВ - ИЗХАРЧИ КОЛКО ЛЕВА НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИНА ДА ХОДИШ ДА ЛИЖЕШ АМЕРИКАНСКИ ............

186

Анонимен

преди 8 години

не е нормалон че няма здравеопазванене е норамлно че няма образованиене е нормално че полицията ни бие, а не ние пазине е нормално МВР да е три пъти колкото армиятаНе е нормално МВР да получава 20 заплати при уволнениене е нормално да нямаме интилигенция и нормален бизнес....не е нормално мислещите хора да се потискат....кажи ми какво е нормално в държавата ни?

185

ЗАЩООООО

преди 8 години

АКО ИМА МОЩНА ПРОИЗТОЧНА ОПОЗИЦИЯ ТРЯБВА ДА ДЪРЖИТЕ ДЪРЖАВАТА В ЕВРОГЕЙСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ?

184

Анонимен

преди 8 години

До БългаринБъркаш, в стенограмата на политбюро ясно може да се прочете, че СССР продава нефта на България за 1.2 - 1.6 долара докато цената на международния пазар тогава беще между 8 и 12 долара.

183

Анонимен

преди 8 години

до 266 не НИЕ НЕ СМЕ нормална държава.не е нормално днес да се гласува един закон и на другия ден да го променят.не е норамлно да има закони които не се изпълняват .Не е нормално депутатите да не работят за гражданитене е нормално "леви" партии да въвеждат плоски данъци и да се обявават "за" НАТО.не е нормално да сме единствената държава, в която не бе проведен рефеерндум искаем ли да сме в ЕС и НАТО, а референдумите да се считат за нещо лошо.Не е нормално, че не протестираме.

182

до 264

преди 8 години

НАТО ни пази??? Ти мaлоумен ли си? Ще ни опази ли от *** на Ердоган? Щото и той май е от "нашите"?

181

Анонимен

преди 8 години

До ШопО-о Жопин! Ти пак си на линия и пак дрищиш тыпизми! "Това, което е позволено на Юпитер, не епозволено на вола!". Кой си ти, че да говориш за култура? Цял свят се възхищава на руската култура, сал наш Гульо - не! Е, не цял свят - Държавният департмент не одобри концерта на оркестъра на Мариинския театър под диригентството на великия Гергиев (осетинец, впрочем!) сред руините на разминираната от руските сапьори Палмира! Валерката напрови същото и сред разрушенията в Цхинвал през 08.2008!

180

Анонимен

преди 8 години

Виденов беше параван за банковите обири през 1996. Какво значение има дали е бил честен? По-важното е, че бил неадекватен за заеманата висока държавна длъжност и не си е имал понятие какво става зад гърба му.

179

Анонимен

преди 8 години

До ШопСАЩ попариха всичко в България. Сега е пустиня, която дори и допати не прозвежда ами внася от Турция.

178

Българин

преди 8 години

До Анонимен 265Абе ти имаш ли идея за какво говориш : сравнението не е в абслютна стойност, а в средна цена на кошницата. По този критерий се оценява и там е по-добре да залълчиш ... Има го и в стенограми на ЦК на БПК, че руския нефт е 18-20 долара, докато в кошницата на свободния пазар е 6-8 през 1985-1990г.

177

Шоп

преди 8 години

Навремето слабо ме интересува. Интересува ме, че САЩ попариха мераците на рузката националсоциалистическа ***, да продава нефт по 200 долара. Сега ще си ядат ушите.

176

Анонимен

преди 8 години

И някой ще ти повярва ли на тези глупости??? Дълга през 1989 е точно 11 645 000 000 долара. Има го в нета като официален документ на БНБ.Така е в нета според copocоидната пропагаднда. Официално е около 1 милиард и половина. Но и 10 милиарда да е бил, БВП беше над 20 милиарда, тоест дългтъ беше 50% от БВП - половината. А днес само за 1 година ГЕРБ взеха нови 30 милиарда и дългът вече ще стане 200% - два пъти повече от БВП.

175

Анонимен

преди 8 години

добре де, гърция имаше в ПЪТИ по голям дълг още от 60-та година - как така на тях даваха, а на нас - не, само защото не сме в ЕС ? това не е ли двоен стандарт?

174

Шоп

преди 8 години

Не, бензинът също е по-евтин от преди две години. Тогава беше стигнал 3 лв, сега е под 2.

173

Анонимен

преди 8 години

навремето бензина струваше 10 стотинки, а сега *** и виж на бензиностанцията колоко ЛЕВА е!навремето билетчето струваше 20 стотинки, а сега - 1,60