36

Филмар

преди 8 години

Аре гответе се за следващата серия - Динко тупа нагъл тинейджър, който е взел сладоледа на малко момиченце :) Бате Динко, ти си мъШШШШ

35

Kadaif

преди 8 години

O, negoviat kanal trupa abonati za klipove kato kanalite na domakinite s rezepti za japrak, baklava, hanimgubek, tatlii...:-):-):-):-)

34

Анонимен

преди 8 години

И срещу кого точно се опъна? Той отиде да обере парите на мигрантите и да ги понабие с идеята хем да се облажи хем да стане известен. Единственото, което се промени е, че станахме за смях по света. Нито мигрантите спряха да идват, нито границата е по-добре пазена, нито някой във властта си загуби поста. Само стана ясно, че всеки може да се провъзгласи за граничар и както видяхме някой повториха далаверката :)

33

Модератор Dnes.bg

преди 8 години

Може и да е реално, но на мене ми прилича на постановчица да поддържат имиджа на Динко и после да го ползват за някаква политическа схема. Може и самия Динко да не предполага.

32

Анонимен

преди 8 години

Има нещо много гнило в цялата история.Не знам какво е ама тия граждански арестувания са много опасно нещо.Всеки може да реши всичко и да прави каквото си поиска.Освен това хайде да минем без рязане на глави.Щото "утре" щерката на Динко ще емигрира в Англия Франция или САЩ където ще се счупи от къркане партита и наркотици.И тва балканско тупане по гърдите ще струва колкото един мръсен скъсан чорап захвърлен на бунището.

31

Фанетти Мазакуро

преди 8 години

бая хубава ямболийка с къса поличка се вижда на видеото

30

Горан

преди 8 години

Не го е заплашил, само му разяснява хипотетично, че ако един ден той има дете, и тоя му предлага наркотици на детето, тогава: "Кръц!"

29

Анонимен

преди 8 години

Хитро се е опитал да замаже глупостите си по границата. Всичко щеше да е чудесно ако не беше отправил смъртна заплаха накрая. Сега пак могат да го подведат под отговорност за това..

28

Горан

преди 8 години

Няма за какво да го арестуват! Реално Динко му чете само конско!

27

бай Ганьо

преди 8 години

Няма ли най-сетне някоя институция да арестува и остави на топло за дълго време този нагъл ямболски бандюга Динко. Станахме отново за смях пред цял Свят, че ограбваме и пребиваме по границите бежанци в това число ЖЕНИ И ДЕЦА, като първобитни диваци..........без коментар............

26

Горан

преди 8 години

Е, ми дотам я докарахме! В Украйна бяха хванали наркодилър цяла група и го биеха до смърт! Тоя Динко пак човек излезе, че не се саморазправя с него!

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Опа-а, поредният наркобос се появи да защити горките дребнички, 40-килограмови дилърчета. Живида ги оплачеш. Ми да учредим наркопласьорски спомагателен фонд, който да им дава гарантирани заплати.

24

ЯШАР КЕРИМ РАШИД

преди 8 години

НЕКА 'АТАКА'' ДА ИЗДИГНАТ ДИНКУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ -- И ИМА ГОЛЯМ ШАНС ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ.

23

до # 18,

преди 8 години

*** шляпава!Защо не те вълнува че си доживяла това масово ограбване ,пребиване и убиване на хора,особено по селата,това масово разпространение на наркотици и ВСИЧКО ТОВА,ПОД КРИЛОТО НА ПОЛИЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!Аман от продажни ***,като теб!!!

22

Анонимен

преди 8 години

БРАВО, ДИНКО!ДИНКО - МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ! ДЛЪЖНОСТТА НЕ Е АДМИНИСТРАТИВНА, А АКТИВНА!НЕ Е ЗА ПУСТОСЛОВИЕ И МЪНКАНЕ, А ЗА ДЕЙСТВИЕ! ТО Е СИЛОВА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА. ТАМ НЕ СЕ ПИШАТ ПСЕВДОНАУЧНИ ТРАКТАТИ И НЕ СЕ ПРАВЯТ НАГЛАСЕНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ. ТАМ СЕ ДЕЙСТВА! ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ Е ДА ОПАЗВА РЕДА И ДА ЗАЩИТАВА ГРАЖДАНИТЕ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД ПРЕСТЪПНИЦИ. МНОГО ХОРА В ТОВА МИНИСТЕРСТВО ГО ЗНАЯТ. И СЕ МЪЧАТ ДА ГО ПРАВЯТ. НО... ИМА ЕДНО ГОЛЯМО "НО" ПРЕД И ОКОЛО ТЯХ...

21

Анонимен

преди 8 години

Ако имахме реално работеща държава, със сигурност щях да осъдя Динко, но при това положение се питам кое е по-добре. Дали просто да се примирим, че държавата нехае или да следваме примера на Динко. Да, Динко е нож с две остриета, защото утре не се знае какво ще му хрумне и до къде ще се прострат самопровъзгласените му правомощия, но щом няма държава. Друг е въпроса, че ако този дилър го няма, ще го замести друг.Според решението е да се работи със самите деца. Когато няма клиенти, няма и дилъри

20

Анонимен

преди 8 години

Ахахаха, Динко пак се прави на герой пред някакъв 40 килограмов анемиче дилър. Да отиде да се прави на мъж на някой 2х2 метра като гардероб, ама няма. И си мисли, че ще го огрее с ученичните.

19

свинаря

преди 8 години

Време е вече някой да направи костюм на Динко,по примера на спайдърмен,супермен и другите "мен"

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18 Утре ако такъв пласьор пробута на детето ти хероин -ще има да търсиш такива като Динко

17

Анонимен

преди 8 години

...и страшен беше хайдутинза чорбаджии и турци;ала за клети сюрмасикрило бе Динко войвода!