15

НА ПАРАДА

преди 8 години

видяхме ЦЯЛАТА БГ армия. И 3-те самолета и няколкото вертолета, всичко що е останало здраво от МОГЪЩАТА БНА с 250 бойни самолета, полк МИ-24Д, вертолетно звено звено за борба с подводници, над 2000 танка...... А най-смешното бе, че въздушния парад се водеше от стария МИ8, а "златните" КУГЪРИ никъде ги нямаше. И се повалиха генералите с нови патрулни джипове за военната полиция. Т.е жандармерия и полиция са нужни на КОЛОНИАЛНИТЕ власти. А турците разбира се са ни първи дружки. ХА, ХА!

14

някой

преди 8 години

Абе то в тая нашта войска освен генерали друго има ли!? Май ги произвеждат на килограм!?

13

Шопчо

преди 8 години

До ЧекистС 5 танка, 2 самолета и 3 пушки (ако ще и най-най-най-модерните да са) нищо не може да се направи.----------------- 120 Т-72, 200 БТР-а, ракети Точка, които оказа се НЕ СА НАРЯЗАНИ, 80 БМ-21 и 20 000 армия, без да броим подкрепата на НАТО. Не знам как един-два батальона "вежливи човечета" ще променят нещо. Само артилерията ще ги разнесе на мелькие куски, даже нема да има нужда да ги копаме.

12

Zdravei

преди 8 години

Kak sa bulgarskite soldatki v Afganistan?! Kak praznuvaha hrabria i smiren den drugite hrabri i smireni bulgarski askeri izvan rbg?!?!

11

Шопчо

преди 8 години

Много е тежко да си измамен от съдбата полуруснак в БГ-то. От отчаяние плюваш по форумите, татуираш си джуджета по телото, избиваш зъби на българите по улицата. А отпускарчетата на Путин не идат и не идат. Отникъде взорът надежда не види и азиатските орди не драпат насам...

10

Чекист

преди 8 години

"Ден след впечатлилия с размаха си гергьовденски парад"Стига с тези розови очила, а? Нека бъдем реалисти и трезво гледаме на нещата. С 5 танка, 2 самолета и 3 пушки (ако ще и най-най-най-модерните да са) нищо не може да се направи.Каква мощ, каква армия, какъв размах. Слизайте на земята.Поделенията са разрушени, техника няма, технически персонал не се предвижда.Едно време с повече самолети облаците гонеха, от това което беше представено като мощ на парада.

9

Анонимен

преди 8 години

6.Не се радвай , че в отговор ще ти запалят *** на теб в България, а не на американците . Като са толкова смели, защо не си пускат атома от САЩ към Русия , а търсят *** като вас !

8

Rommel

преди 8 години

Ген. Попов може само да се моли и да се надява наистна да не се случва подобен конфликт, че суровото ми генералско изражение много бързо ще се промени...

7

zeus

преди 8 години

До Анонимен 4Тя униформата е добра, ама тоя е кат чироз и не може да я изпълни. Виж, военните полицаи на парада вчера бяха друга работа, техните униформи са от магазин XXXXL ;)

6

Анонимен

преди 8 години

Скоро на руската *** й идва края. Макар че на жалкото КГБ-истко джудже ще са му малко няколко атомни бомби директно в Кремъл. Той заслужава доста по-мъчителна смърт заради хилядите си престъпления срещу човечеството...

5

Картаген

преди 8 години

"Кой можеше да предвиди...?" Този, който я е планирал. По-точно, архитектът на верижното запролетяване в Северна Африка и на февруарската пролет в Украйна през 2014 г. Вярно, в Египет се измъкнаха от пожара, ама те са друго нещо. Генералите им го доказаха.

4

Анонимен

преди 8 години

Каква е таз униформа кат на кондуктор.

3

Анонимен

преди 8 години

Смешни ставате бе Генерали !!Русия е заплаха че си стоварва оръжие на южната си граница ?В отговор , че САЩ използва *** като Полша и околните , да опаше Русия ! Е на това , много ли ум трябва , да го разбереш , както се провиква и Плевнелиев , Елате тук , че Русия е заплаха ! Браво !

2

Анонимен

преди 8 години

Какъв началник на отбраната може да е тоя пикльо.Ако милееше за България щеше да е вкарал танковете в народното събрание вече след това вето на другия пикльо.

1

zeus

преди 8 години

Да не забравяме, че първо НАТО (да се чете САЩ) реши да изпрати 4000 души на руската граница, а новите руски дивизии са в отговор именно на тази провокация.