39

Анонимен

преди 8 години

Много се кефя когато тука разни путинисти разпрявят за краха на САЩ. Преди точно една година ни убеждаваха, че "...след една година ЕС няма да съществува...". Какво стана бре, путинчета, защо рускините бягат в ЕС? Гледам и в нашия край са дошли три нови само тази година.

38

Анонимен

преди 8 години

Китай вече не е онзи Китай от 60-те.Не са казали, не са стогнали до Москва.Тогава кемълското ла/но да не хукне на запад да лиже НАТО-вски *** за помощ?

37

Пешо

преди 8 години

@Боби:*** си -- в САЩ живеят поне 10 милиона китайци. И всички те имат роднини в Китай.Тежко им и горко на САЩ, ако решат да бомбят Китай.Осамма и ИДИЛ ще им се сторят като плюшени мечета в сравнени с гневните търсещи мъст китайци.

36

Анонимен

преди 8 години

Важното е че най мощните китайски ракети имат далечина на полета от 13000 км, с които спокойно могат да потрошат САЩ. Ако бяха за Русия нямаше да ги правят толкова далекобойни. Така че е ясно за кого са предназначени. И без това щатите нямат противоракетна отбрана на територията си.

35

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"200 милионната армия от изгрев-Слънце". Само една държава на света може да изкара 200 млн. армия."МАКЕДОНИЯхахахахаха

34

Анонимен

преди 8 години

Китайците веднъж пробваха и се провалиха, но тогава СССР беше сила, а те бяха на газени лампи и волски впрягове.Сега е горе-долу обратното.

33

Боби

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааа... 47905 от ядрения потенциал на Китай се базира на ракети на стари технологии. Това означава че ако се издаде заповед до старта че минат от 30мин до 3 часа а може и повече. И рашките и САЩ времето за реакция е 5 мин за мобилните комплекси, 1 мин за стационарни и времето за което подводницата се добере до дълбочина за пускане на ракетите(около 5 мин макс 10).

32

Анонимен

преди 8 години

Шопе,един самолетоносач е масов гроб за над 6000 моряци. Колкото и да го пазят. Може да бъде потопен от самолети с крилати ракети, от противокорабни ракети, както и от торпеда. Едно торпедо Шквал развива над 500 км под водата! Върви го хващай! То да не е някоя каракуда! А тази скорост предполага нечувани разрушения.

31

Боби

преди 8 години

До Shopp++ 40Един ден си направих труда да сметна докато слушах сплетните на жените около мен колко АДЖЕБА стува една ама същата дамска превръзка в Китай и в България - 3ст срещу 15стТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ и ИМАТ БЕЗУМНО ЕВТИНА РАБОТНА РЪКАНА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ВСЯКА ГОДИНА ПУСКАТ ПО 5 Милиона Вишисти като поне един Милион са Инженери. И там при тях няма платени дипломи.Така че не ги мисли и 20 самолтоносача ако трябва ще направят и издръжката ще е по-евтина от тези на Русия

30

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Ама , вие какво си мислите ---ЧЕ КИТАЙ НЯМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ЛИ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...КЪСНО ЖИВЕЕТЕ , ДРУГАРЧЕТА......!!!!ТЕ ИМАТ ВЕЧЕ И МОДЕРНИ ЯДРЕНИ НОСИТЕЛИ!РУСИЯ --ИЗОБЩО НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА ТЯХ!

29

Пешо

преди 8 години

Къв "кол" бря!Вампири ли се трепят в тая игра ?

28

Анонимен

преди 8 години

Очаква се скоро да настъпи въоръжен конфликт на Китай със Сащ, заради спорните острови Спратли, които Китай ги разшири и застрои. Естествено че американцитемси врат гагите и там, което въобще не е тяхна работа. Претенции има само Япония и Виетнам. Така че ще има смачкани американски фасони.

27

ЛОГИЧНО Е:

преди 8 години

"ИКОНОМИЧЕСКОТО ЧУДО" --НАРЕЧЕНО КИТАЙ , ДА СЕ НАСОЧИ НА СЕВЕР , КЪДЕТО СА ЗАПАСИТЕ ОТ ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ И СЛАБАТА ГЪСТОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ... 1--ЧОВЕК/на кв.км!СОЦ- ДЪРЖАВНОТО УСТРОЙСТВО НА КИТАЙ ----Е СИГУРНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВОЕНИЗИРАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО !ТО Е НЕОБХОДИМО----ЗА ПОСТИГАНЕ НА "ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО"!!!ВСЕКИ "СОЦИАЛИЗЪМ" И "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"----СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ТОВА!!!

26

Боби

преди 8 години

До Shopp++ 35на север го чакат ШОПЕЕЕЕ 3500 Ядрени бойни глави. Японските острови са уязвими от морска блокада а САЩ заради блокада над Япония няма да започне ядрена война. А с какви темпове Китай строи кораби просто не ми се мисли.

25

Анонимен

преди 8 години

"200 милионната армия от изгрев-Слънце". Само една държава на света може да изкара 200 млн. армия.

24

до шоп

преди 8 години

Шопе китайците никога няма да нападнат Русия. Защото ще им загине Поднебесната империя. Един път пробваха през 1968 г, и им мина мерака. От 10000 войници им останаха само копчетата.А пък язовира Трите клисури са го построили на много кофти място! Там където им е съсредоточена 90% от икономиката. Две ракети Калибър по стената и цялата им промишленост ще изтече в Индийския океан.

23

Анонимен

преди 8 години

Другари китайци, вече сте толкова много, а рашките са все по-малко и по-малко.Сибир е почти обезлюден.И е богат на ресурси.Разбирате ли какво имам предвид?

22

Анонимен

преди 8 години

До хахахаама Китай има пари, и ако стане конфликт с някоя от великите сили, които сега им продават оръжие, другата ще се *** от кеф и ще ги въоръжи до зъби с най-модерното и скъпо, което има в складовете си. И така Китай ще има една много голяма и много въоръжена армия. Предварително няма смисъл да си харчи парите за оръжие, то не е достатъчно конвертируемо.

21

Боби

преди 8 години

До Анонимен 24не са превзели света защото има няколко десетки ядрени бомби насочени към всичките им малки градчета с население над милион човека всяко

20

Анонимен

преди 8 години

"Кол ъв дюти"Ще ме разплачете от смях, как ви хрумна така да го преведете просто не знам.Уникална журналистика в действие, ходете е застреляйте.