107

Анонимен

преди 8 години

Чудесно. Да се избиват повече и по-често. Твърде много гибони са се навъдили по света, планетата не стига за всички вече.

106

Су 34

преди 8 години

Кючекът а арабски танц, арабите са ви дали кухнята, географските наименования, имената, танците и какво ли още не.Българите, гърците и арменците са ви дали вашият тюркско- арабо- арменски език.А вие какво сте дали на света?

105

обективен

преди 8 години

Турците от едно време(комунизма) са ясни! Най-лицемерните същества на земята! В България живеят, българска земя тъпчат, ама милеят за "родината" си- Турция! Те не са опасни за България! Най-опасни за България са коритаровците, лъжат народа, че най-опасната държава за България е Русия, а всъщност най-голямата опасност за България е на югоизток-Турция!

104

Су 34

преди 8 години

Вие нищо не сте запазили, ние българите ви запазихме 500 г. като ви хранехме и управлявахме.До 1665 г. всичките ви султани са с български пеоизход. Самите турки сте от Алтай, 6 века след нас, произлезли сте от издънка на прабългарски род.Вярно, с лоши гени, но все пак сте българи!

103

Анонимен

преди 8 години

Турците имат вина, че 500 години оставиха българите на самотек. Вместо да ги претопят и превъзпитат те ги оставиха като глезениците на империята да се саморазвиват. Оставиха ги на произвола на гръцката патриаршия да ги превъзпитава и претопява, оставиха ги на сръбските шовинисти да ги претопяват, оставиха ги на руските емисари да ги примамват като крепостни. Просто ги оставиха без надзор и резултатите са на лице.

102

Су 34

преди 8 години

Проституират красивите жени, мустакати представителки на мъжко-женският пол на Анатолия те как да проституират?

101

Анонимен

преди 8 години

Най-черния ден за човечеството е, когато кракът на турците стъпи в Европа за първи път. Оттогава до ден днешен само кървища и зверства.

100

Су 34

преди 8 години

Вие никога не сте били над българките, на вас туркините не са ви пускали, та камо ли гордите българки.Затова хомисексуализмът при вас е над 40 % от населението.

99

Анонимен

преди 8 години

Аз на турчин доверие нямам. Турците са големи лъжци.

98

Ястpеб Османлията

преди 8 години

Ако днес все още има племе, наречено българи, да шарят по кълбото земно да обират банкомати и проституират за жълти стотинки, това се дължи на турците. Когато турците завладяват балканите, българинът е наполовина погърчен, умираш от глад и мизерия роб на местните феодали! Турците сме тези, които ви освободихме от робството, върнахме ви обратно културата и езика, дадохме ви парче земя да орете, и за първи път ви издигнахме от статут на роб в статус на свободен поданик на империя!!!

97

Анонимен

преди 8 години

Отец Филип е бил издебнат от турци.

96

Анонимен

преди 8 години

Цяло щастие за българите е, че турците са прости и обиждат българите и са шовнисти. По този начин само събуждат българския национален дух. Ако турците бяха по-умни, щяха да бъдат и по-толерантни и нямаше да има атентанти в турция и щяха да имат добри отношения с добър, велик и мъдър народ като българския. Но те са ниво 15ти век. Още бленуват за империи. Времената на империята свършиха отдавна.

95

Су 34

преди 8 години

Българите никога не са били управлявани от турците! Българите са управлявали и хранели търтеите турци!

94

Анонимен

преди 8 години

Му34, мучиш ли от злоба и безсилие,а?

93

Анонимен

преди 8 години

Най голямото османско безочие е, как са ни "обгрижвали" и "съхранили"... Ето, затова цял свят ви "обича" от Азия и Европа, до Северна Африка и двете Америки. Няма по голяма наглост от турската, не се родила!!!

92

Су 34

преди 8 години

Турция произвежда базови модели на стари оръжия. Затова вече не лети над Сирия и кодът жълто винаги става на код кафяво.Русия просто ви пожали, защото шяхте да затворите Проливите в случай на война. Нямаше как, иначе сте смешна пионка на САЩ без мотивация и военни умения. Да ти покажа снимки на турски спецназ в плем как изглеждат. Силни сте по форумите и във вестниците.Едни 25 млн. сирийци ви направиха луди!

91

Гяурите

преди 8 години

Крадци издебнаха отец Филип след великденската служба и задигнаха касата с дарения

90

Ястpеб Османлията

преди 8 години

Хайде сега да ви оставя балканските гладни кокошки да продължавате да сънувате, че сте в хамбар с просо, ще рече, да сънувате, че имате 68000 самолета, 3 милиарда танкове и едно парче хляб да ядете!Но едно да знаете - 500 години сме ви хранили и поили, размножили и вардили, от едно изчезващо балканско племе сме ви направили що годе народ с език и култура! Не бъдете толкова неблагодарни към турците, защото един ден пак ще трябва да ги направим същите неща за вас!

89

Анонимен

преди 8 години

Ей, вас турците крадливия синдром не ще да ви напусне! Все чуждото ви влече и все да гепите нещо ви се иска. Карайте на собствен ход, стига сте разчитали янките да ви помпат, защото им трябвате евентуално за пушечно месо срещу Росия. А вие си мечтайте за миналото "величие", когато сте ограбвали труда на покорените народи и сте се гаврили с тях. С мечтите ще си останете.

88

Су 34

преди 8 години

Повече кеф изпитваха българите, които бяха над туркините през Възродителният Процес, защото българите повече ги бива. А ти 85 г. си бил в Трудови Войски и си носил ***, нали?