33

гербист-столичан

преди 8 години

Нека да не настройваме хората срещу бежанците с такива популистки статии. Верно е, че бежанците ни струват скъпо, все пак държавата трябва да се погрижи за тях, а и те нямат опита който са натрупали нашите пенсионери. Отделно, бежанците при нас са много по-малко от нашите пенсионери, така че няма никаква база за сравнение.

32

ined

преди 8 години

Навремето бай Тошо и Брежнев се целиваха доста по-страстно

31

G

преди 8 години

Време е този заспал народ от пенсионери, от зомбирани работещи-бедни, от пияни студенти и вишисти-хигиенисти да престане да се оплаква. НиКОЙ не ни е виновен, че търпим тези управници.Време е да осъзнаем, че имаме общ враг и да се изправим срещу него. Стига сме допускали да ни разделят на русофили, русофоби, червени, сини, *** и кафяви, на забрадки и пингвини. Всички врим заедно в казана. Време е да възпитаме политците си. Време е да си върнем държавата. Време е за протести и промяна!

30

само да вметна

преди 8 години

Добре бе Тиквун , а преди да дойдат бежанците тези пари да не би да ги даваше за увеличение на пенсиите. Крадяхте ги , както ги радете и сега , как може един бежанец да струва на държавата 1000лв на месец , а в същото време да живее като скот и да се храни с помия , че то за тея пари в хотел 2-3 звезди може да го настаните на пълен пансион .

29

прав беше бай Тошо

преди 8 години

Може да решава тоз, който има пари.Щом нямаш пари, какво ще решиш ти, бе?!Ти нямаш право да решаваш!

28

ha ha

преди 8 години

нали щяха да правят извънаредно събиране за демографския проблем, ето затова да не се чудите защо се "топим" по 60хил. на година. Продължавайте да ги приемате и храните и един ден ще ви натикат по резервати както канадците натикаха местните жители, от благодарност за гостоприемстването им.

27

66688

преди 8 години

А защо България се държи като шенгенска граница? Вероятно някой се надява, че въпреки корупцията и престъпността България ще бъде част от Шенгенското пространство.

26

до Дидо

преди 8 години

Само, че тези 6 човека сигурно реват защото и плащаш по 400 лв :)

25

до лунатика

преди 8 години

Това е добра идея. Не трябваше да я споделяш че току виж половината ни роми станали и те бежанци. С този контрол който упражняваме като нищо ще стане

24

Ешшек Сики

преди 8 години

do 23Аз съм от село но 800 лв. не ми стигат.

23

Анонимен

преди 8 години

Делово предложение: Бежанците да получават по една минимална пенсия и да им се предостави право на работа. Ако се съгласни сами да си изкарват хляба с честен труд и спазване на законите, да остават. Ако не - който откъде дошъл. С какво един новодошъл е по-заслужил от хората, които цял живот са блъскали като скотове в тая държава!

22

ДИДО

преди 8 години

НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ И ПЛАЩАМ НА 6 ЧОВЕКА РАБОТНА ЗАПЛАТА. РАБОТЯ В МОМЕНТА. ИМАМ ХРАНИТЕЛЕН МАГАЗИН ВЕЧЕ 9 ГОДИНИ. И НЕ РЕВА.

21

Анонимен

преди 8 години

До 23Стани бежанец, така без да работиш ще взимаш 1000лв !

20

лунатика

преди 8 години

Ами добре... понеже няма никакъв контрол на границата да ходя да я мина отнякъде - малко развален английски и ще викам все "rights", "rights". Като знам хипер усложливостта на нашите бaламурници за малко потупване по рамото от господарите и като не правят никакви проверки, няма да е проблем веднага да ме пишат бежанец.

19

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ДА СЕ РАЗХОДИ ПО ЦЕНТЪРА НА НЯКОЙ ГОЛЯМ ГРАД И ДА ВИДИ..... ПРОСЯЦИТЕ, БАБИТЕ С КАНТАРЧЕТА И ПРОЧЕЕ НЕ СА БЕЖАНЦИ..... ТЕ СА БЪЛГАРИ !

18

Анонимен

преди 8 години

Изводът е че социалните"бежанци" трябва да си ходят по родните места и повече да не се допускат да влизат в България.Никаква регистрация, никакво настаняване, никакво хрантутене за сметка на българския пенсионер.Да си оправят държавите, ако искат демокрация,ако искат диктатура,ако искат първобитно-общинен строй и да си живея както желаят.Ние тук не ги искаме и нищо не им дължим.

17

ДИДО

преди 8 години

РАБОТЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПАРИ.

16

Анонимен

преди 8 години

"Там където отседне, трябва да се направи бежански лагер, да му се осигури храна, прехрана, човешко съществуване", обясни Борисов.БЪЛГАРИТЕ ТИКВА, БЪЛГАРИТЕ.......БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-ЗЛЕ И ОТ БЕЖАНЦИТЕ !

15

Анонимен

преди 8 години

Навремето Стаефан Цанев каза какво мисли за ЕС и всички подскачаха. Днес това е факт. Бедните страни играят ролята на буферни колонии. Е поне вземаме заеми и някои хора са на комисионна от тази работа. Сега като почнеш да внасяш и по-евтина работна ръка от на майка си гз и ще имаш едно колониално-меринджейско общество в което ромите ще са средната класа.

14

георги

преди 8 години

сащ подслушваха Меркел повече от година , докато се усети , и сга я изнудват яко , а като заиграят и петролни долари от С. Арабия и Катар какво да прави "жената" асвен да им играе по свирката !