Като му е омръзнало да стои на течение, да ходи на завет на спирката!

14

Анонимен

преди 8 години

До там я докарахме всичко в България за зависи от настроението на една обикновена МУТРА

13

Оставка!

преди 8 години

Баце, не става само с ядене, трябва и акъл! Айде отказвай се и бегай да риташ мачлета, докато още можеш! Започна тотално да се излагаш, остави тая работа на можещите!Писна ни да ни изтупвате като бръшнян чувал! То не бяха данъци, винетки, такси, кражби...! Стига!ОСТАВКА!

12

електорат

преди 8 години

Задължително трябва да гласуват депутатите в НС, защото това им е професията /отлично платена/ да гласуват ! За две безприченни отсъствия или негласуване вън ! Трябва да се премахне опцията "въздържал се" ! Да, никой не е пенкелер, но получават пари за консултации с експерти. Ако нямаш мнение и не гласуваш от името на избирателите си, значи не ставаш за народен представител - вън !Ех,мечти...

11

Анонимен

преди 8 години

Нищо не зависи от лошия материал, защото гласуват всеки който им предложи Тиквата. Задължително или не няма никакво значение и после се продават на ГЕРБ с коалиции или без коалиции.

10

11

преди 8 години

Това е вярно. Той прави това, което му каже Генерала

9

Анонимен

преди 8 години

> "Почна да ми омръзва да съм все на течение и ГЕРБ да поема цялата тежест за всяко едно решение"Горките депутати от ГРОБ пак обират пешкира. Не че не гласуваха "За". Ама ПФ са виновни.

8

до Дане

преди 8 години

Пази Боже сляпо да прогледа. Той никога не е командвал ..мутрите,,

7

ДА

преди 8 години

И на мен взе да ми омръзва театъра на Борисов! За толкова *** и елементарни ли ни взимат? Той не искал, ама партията му го гласувала, ала-бала. Приказки и вдигане на пушилка за отвличане на вниманието! А през това време се опитват да ни отмъкнат парите от индивидуалните пенсионни фондове!Не спи Народе!Оставка, некадърници!

6

Анонимен

преди 8 години

Вярно сте зависими и май ще трябва да ви освободим всичките и завинаги!

5

Анонимен

преди 8 години

Мутрата отново целия в бяло. Сега покрай Великденските празници, заедно с онова недоносче Горанов ще откраднат и парите за пенсии. Медиите естествено си траят, защото така е политкоректно. Материалът пак ще духа супата и ще връща милиардите дългове, изтеглени от Тиквените крадци.

4

Дане

преди 8 години

Тиквата е в паника. Да управляваш страната не е като да командориш мутрите в подземния свят. Дано по-скоро се отървем от това това проклятие за България.

3

Анонимен

преди 8 години

Ми то е лесно. Излез от политиката и няма да си на течение. Само че Йоца Амстердама само това чака

2

Анонимен

преди 8 години

Иска да може да си ги купува, както и до сега ,а с партийната субсидия от 36 милн. лева годишно ,ще може да го прави и до второто пришествие !! честито ви или по скоро -хак да ви е уважаеми български гласоподавателю ,който се крие в шубраките по време на избори ,а после мрънка 4 години неуморно ,кой ,за какво и как му бил крив !!! !!

1

gost

преди 8 години

Най накрая едно умно решение щото на всеки може да се наложи да иде я за работа я на село ко не може да се върне какво прави 50 лева нее това основния въпрос един глас *** доде се една фаида работа да има и да не са обременени институции с партии не да влиза да ми вика аз сам с тоя оная