89

dp

преди 8 години

А бе бая автогол май си вкараха. Съветската агентура ни разиграва вече близо 30 годиниимитация на многопартийна система и демокрация и много отдавна фалшифицира участието,от над 10 години реалното е под 20%.Сега и да отпадне "задължителното" (няма да мине през конституционния съд), кутийката "не подкрепям никого" ще остане, ще трябва бая бройка да фалшифицират (90+% от гласовете).А ако остане и заличаването от избирателните списъци ще стане много по-трудно дафалшифицират %-а участие...

88

bg

преди 8 години

Хората пишещи тука защитават интересите на БСП,ДПС и Атака как няма да са против?

87

Анонимен

преди 8 години

kak da glasuvash za KRADCI I PRESTAPNICI ????

86

Делю хайдутин

преди 8 години

Много хора лаят тук, но малко са на жълтите павета...

85

началото на края

преди 8 години

Който не гласува, ще бъде наказан и закопан!

84

Анонимен

преди 8 години

Да се обвърже партийната субсидия с броя на действително подкрепилите формацията. Но силно се съмнявам. Целта е да се гарантират служебно победите на купуващите гласове (само те ще останат). Нотариалната заверка на заявление си е жив имуществен ценз. Защо разходката до общината не върши същата работа (без да се плаща на нотариус)?

83

Анонимен

преди 8 години

до логична мисъл, я дръпни още една марихуанна, и ще ти дойде музата на сто процента

82

tim

преди 8 години

като гледам се върнахме във времената преди 1989 година насила и всичко да е задължително но има една разлика при онези поне имаше добра икономика работни места а сега самозадължителното остава но и неработещата и фалирала икономика също остава и ниските доходи и мизерията тоав е дншна бг

81

ЛОГИЧНА МИСЪЛ

преди 8 години

ВРЕМЕТО Е ПАРИ ! ВСЕКИ ЗАГУБЕН ЧАС В ЧАКАНЕ ПРЕД УРНИТЕ СТРУВА 100 ЛВ. ! ПРЕДИ ДА ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ ДА МИ ДАДАТ 1000 ЛВ. ПРЕДВАРИТЕЛНО ! АКО СЪМ ЧАКАЛ САМО 5 ЧАСА ,ВЗИМАМ СИ 500 ЛВ - ,А ДРУГИТЕ 500 ЛВ. ИМ ГИ ВРЪЩАМ !

80

тои

преди 8 години

да си минем по пътя на румъния без това няма да се СПРАВИМ,в бг правим нов бардак със стари к...и НЕ СТАВААА

79

ЛОГИЧНА МИСЪЛ

преди 8 години

И ДА ГЛАСУВАМ И ДА НЕ ГЛАСУВАМ УПРАВНИЦИТЕ ПАК ЩЕ МИ ОБИРАТ И ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА ОТ ДЖОБА ! ЕДИНСТЕВАТА РАЗЛИКА Е ,ЧЕ КОГАТО ХОДЯ ДА ГЛАСУВАМ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ПРЕД УРНИТЕ ,А КОГАТО НЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ НЕ СИ ГУБЯ ВРЕМЕТО ЗА ГЛУПОСТИ !

78

анонимен

преди 8 години

нямям такова задължение по конституция ,тия мушмороци не МОЖЕ да ми придават такива, може да им кажа само ДГД

77

до 86

преди 8 години

ХОРАТА НЕ ГЛАСУВАТ , ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ. А ТВЪРДЕНИЕТО ,ЧЕ ВСЪЩНОСТ НИ УПРАВЛЯВА ДПС Е НЯКАКВА МАНТРА ЗА НАСЪСКВАНЕ НА ХОРАТА. УПРАВЛЯВА НИ КЛИКА ОТ : ДС, КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТА И МИЛИЦИОНЕРСКИ БАНДЮГИ. НО ЗАТОВА СМЕ ВИНОВНИ ПАК НИЕ...ЗАЩОТО ГИ ТЪРПИМ! един въпрос само? В коя държава премиера ще каже на електората си , че е *** ..и няма да го изхвърлят...отговор САМО В БЪЛГАРИЯ.

76

Ангел

преди 8 години

Самооооопп така !!!!Само задължително гласуване!Санкцията- не можеш да заемаш от държавна служба до следващите парламентарни или президентски избори.Не може да казваш- не ме интетересува държавата и да си на заплата при нея!!!Проспиш ли кметски- освобождават те и от общинска длъжност!!!

75

Кратко и ясно

преди 8 години

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!Бих добавил... особено в Боколенд, където бай Цецо и Ко. могат да сменят всяка бюлетина и протокол, а когато ги снимат с чувалите, те да кажат, че помагат на бременна жена с багажа :)

74

Анонимен

преди 8 години

kak da glasuva ?!?!? na vsi4ki e yasni koi SA KRADCITE NA BULGARIA !!!

73

Анонимен

преди 8 години

Я стига, заради вас НЕ гласуващите дпс, а сега и дост не спират да ни управляват и да прокарват мюсюлманските си интереси! Какво ви пречи, един път на четири години вместо да слушаш чаллгаа на Слави да отидеш за петнайсе минути до урната! А иначе за легализацията на марихуанаа сте първи! Ей, матриял

72

АЗ

преди 8 години

Не знам какво ще се случва оттук нататък, глоби ли ще има, санкции за негласувалите, като лишаване от помощи за социално слабите например или заличаване от избирателните списъци, но това което разбрах със сигурност е следното: Значи в прав текс им казвам "не избирам никого", защото всички сте маскари на измисления "преход", а те си разпределят моя глас, за да си направят нужните им процентите! А пък на местна почва вече не може да издигаш някой по-свестен и неомазан от партийна помия човек - всичко трябва да минава през партията. Ами то това вече не е и идиотщина, това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Дано пон

71

секретар с чар

преди 8 години

Тези дето са на припек не искат да гласуват ,а тези които са на сянка под крилото на партията какво мислят

70

б

преди 8 години

Жалко ,че Осман не успя да очисти агент Сава.Досега да бяхме друга държава.Просто е толкова тъпо ,че заради един психопат цяла една държава е поставена на колене.Имаме премиер който публично заяви :Доган искаше да ме убие?Това какво е?