101

Един Българин

преди 8 години

Традиционно е за арбския полуостров! В Пазарджик до преди 10 години бяхте Евангелисти или каквито ви плащаха. Вашият водач водеше проповеди в един фургон с кръст, но му порасна цяло минаре в двора, а и заплатата му се увеличи и вече е пълен ***. Утре Китай ще му плати и традиционни ще станат дръпнатите очи!!!

100

Анонимен

преди 8 години

Искайте си ги, обаче сменете континента!

99

Honey Bunny

преди 8 години

трето поколение плеймейка, искам по дантела да си джиткам в турската маxала и джамиите, къде е БXК, когато ти трябва?

98

Анонимен

преди 8 години

и ние искаме вие да работати ама...

97

Анонимен

преди 8 години

такива в кръвта си имат Наглост,безочие,определена тъпота и ограничение за външния свят,няма интеграция,няма приемане на други истини,освен тяхната,та кажете ми КАК очаквате такива хора да приемат вашия свят за нормален,щом бурките са им на главите??КАК очаквате такива хора да се слеят в света в който живеем?..някъде четох путин какво им е казал-или нашите закони или вън, в япония не се допускат да работят и живеят мюсюлманите,прочетете,стига с тази толерантност,те не я заслужават.

96

Анонимен

преди 8 години

Тия ще предизвикат възкръсването на Хитлер.

95

Моден дизайнер

преди 8 години

Ако върху бурката сложите и по една каска,още по-хубави ще станете!В случай,че това не ви е достатъчно,пробвайте със скафандър,но за да бъдете в тон с религията си,боядисайте космонавтския костюм в черно и чакайте да се включите към бежанския поток за Марс.

94

Занзибар

преди 8 години

Ислямът е морално остаряла религия за ***, християнството вече няма приложение в новия свят. Хора, стига с тия религиозни простотии за брадати старчета богове и т.н. В 21 век сме, тепърва ни чакат велики открития, ние още или си бием челата о земята или палим свещи и гледаме към небето.... Божественото е в нас и навсякъде около нас. Нямаме нужда от проповедници, имами, църкви, синагоги и т.н.По тая причина тия под.човеци трябва да бъдат поставени на мястото

93

ss

преди 8 години

щом си искат бурките да ходят с тях, аз си искам пречупените кръстове..... не може едни символи да забраняваш а други не това е дискриминация

92

нема такава държава

преди 8 години

за 120лв на месец - жалки душици такива за тия смешни пари знаете ли какви проблеми създавате?!??!.....било традиционно, моля ти се, не беше виждала бурка и чувала за ислям до преди 2 г. сега - традиция; жалка история.мисля и аз да започна да си крия лицето (мъж съм), да видим как ще реагира милиционера *** като ме види по витошка като нинджа?!?1 хахаах

91

Анонимен

преди 8 години

Тогава всички останали ще се пременим в куклускланови одежди, ще нахлупим качулките с двете дупки и ще видим държавата как ще продължава.

90

****

преди 8 години

Ако ги заплашат,че ще ги изселят в СА,тогава май ще им се изпари желанието да носят бурки.

89

Главен Редактор

преди 8 години

На тия няма ли някой да излезе и да им каже - "Като си искате бурките, отивайте в Турция, Иран, Ирак, Кувейт, Саудитска Арабия... Тук е България и бурки не се носят. "

88

Анонимен

преди 8 години

..сега в Пазарджик-скоро и в други градове..ужас,живея в търговище,не мога да си представя да изляза утре и целия град да са в бурки..УЖАС,МИСЛЕТЕ КАКВО ПРАВИТЕ!ПЪЛНА ЗАБРАНА НА ТИЯ ГЛУПОСТИ!

87

Анонимен

преди 8 години

ееххх как сега липсва оня немец,сещате се..само че не срещу евреите,а е срещу ей тия..

86

Анонимен

преди 8 години

Нов закон в Пазарджик-само къси поли по улиците,да ги видя какво ще правят хахах,аман от беззаконие,като искате бурки-в някоя държава дето всички сте с бурки,тука е държава на християни,закони на християни,или ги спазвайте или вън!

85

1992

преди 8 години

Ромовете си искат 1992г. цяла нощ баретите ги поучаваха и им държа влага 20 години! От 5 години пак са се побъркали искат бурки , ако тук дойдат Ислямска Държава ще ги изколят защото не знаят и 5 коплета наизуст от Корана , в Ирак който не знае Корана на наизуст го колят с *** Ятаган.

84

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не искам да срещам чаршафи по улиците все пак сме европейска държава и искам да виждам европейци.

83

gost

преди 8 години

Трябва да се изкоренява носенето на всякакви религиозни символи и парадирането с тях, още в зародиш, за да не се окажат с повече права от останалите хора, да не се окаже, че ние трябва да се съобразяваме с тях, а не те с нас.Сега са 200-300, но много бързо могат да станат 5-10000 и тогава ще берем ядове.

82

Анонимен

преди 8 години

АБЕ ПО ДОБРЕ ДА СЕ КРИЯТ ПОД ТИЯ БУРКИ ЛИ СА..КВО СА!?ОМРЪЗНА МИ ДА ГЛЕДАМ НА ВСЯКА КРАЧКА КРИВИ ГРОЗНИ Ц.....СКИ МУТРИ!ТАКА ПОНЕ НЯМА ДА СЕ ВИЖДАТ И ДА МИ ДИГАТ КРЪВНОТО!