89

Анонимен

преди 8 години

Абе вие нормални ли сте. Едно време имахме АЕЦ, който работеше на пълни обороти. Изнасяхме ток за всички съседни страни и се канехме да правим втори. Сега затворихме АЕЦ-а оставихме 2 реактора, колкото да не умрем от студ и ще гоним дивото. Демек да търсим ГАЗ. Нормални ли сте.Пускайте АЕЦ Белене и стягайте площадките на Козлодуй.

88

Джо

преди 8 години

За 15 години "ДЪнди прешъс" са добили 55 тона злато от недрата на майка България. От които 55 тона злато по договор на концесията , Дънди са предали на България 825 килограма злато. И концесията с газта в Черно Море ще е по същата схема.

87

Джо

преди 8 години

Защо си мисля, че Тотал, омв там другите ако открият газ, лъвския пай ще бъде за тях а трохите за нас българите, собствениците на газта? Някой може ли да ми каже защо си мисля така? Така както австралийците изнасят нашето злато и получаваме половин процент от печалбата и тука ще е така.

86

Анонимен

преди 8 години

САМО ДА ПИТАМ... КОЛКО ДУШИ ПИШЕЩИ ТУК ЗНАЯТ КОИ СА ТОТАЛ, ШЕЛ И ШЕВРОН??????

85

Анонимен

преди 8 години

Този тъпоъгълник пак е впрегнал коня след каруцата.ОПЕК ще намаляват добива заради пренасищане на пазара, *** щял да намери, че и да продава.ааааахахахаха Божееееее, защо ни мъчиш с това природно недоразуминие...Много сме грешни, явно

84

Пешко

преди 8 години

До майорскиДруже, ти май не разбираш за какво иде реч. Чрез тия "инвестиции" у нас идват последни технологии, чрез които единствено можем въобще да правим проучвания тук. Тъй като подозирам, че веднага ще опонираш с "кражбата на злато", да те посъветвам да отвориш сайта на асарел-медет ли беше да видиш за какво става дума и как нещата нямат нищо общо с полуробите на Ковачки, Кадиев и останалата кутево-капитилисто-съветофилска ***, занимаваща се с добив на ресурси

83

ONGYLA

преди 8 години

Ще изнасяме газ, както изнасяме златото - българския народ нищо няма да разбере или усети от това. Но пък ще имаме няколко нови милиардери :)

82

Анонимен

преди 8 години

Словесни *** на един умопобъркан пrимат.

81

Анонимен

преди 8 години

Тази празноглава торба с фекалии говори само на себеподобните си безумци-неговият електорат.Нормалните хора не му вярват, щото.

80

Анонимен

преди 8 години

Поредните празнодумия на един болен мозък.

79

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ

преди 8 години

Няма да се измъкнете толкова лесно, задунайци! Хич не си и мечтайте!Първо, зависими сте не само чрез газа! Ами нефта? Ами Козлодуй и ядреното гориво? Ами руските фирми тука? Ами руските финансови институции? Ами политиците на наша страна? Ами скритите агенти, за които сме заключили компромати? Има още много...Второ, дори този кораб да открие газ, как си представяте, че ей така ще почнете да го добивате? Ами протестите? Еколози, агитки,... Да не говорим за ОВОЗ, оценки, съдебни дела...

78

Анонимен

преди 8 години

И аз всеки ден се моля господ да ни отърве от този ***

77

fripp

преди 8 години

Дреме им на руснаците за нашия пазар. Той е 0.01% от износа им на газ годишно. Проблема е, че ако наистина имаме 100млрд.м3 газ, както твърди шефа на OMV, то по-добре да караме 30 години с него, а не да се напъваме да изнасяме, както се гласят нашите гении, щото след 10 години пак ще кацнем на нечий газов...

76

Анонимен

преди 8 години

Що ли ми се чини, че обикновения българин няма нищо да усети от това. Както не усети нищо от падането на цените на петрола, между впрочем. Това трябва да му се напомня непрекъснато на Бойко Борисов.

75

Национал

преди 8 години

По - добре е сам да представи идеите си пред Него.

74

Георги Шопов

преди 8 години

Когато господ давал акъл Иван костов Борисов и експерите им ги нямало.Така Костов просра "Син"поток Не могли да го построят .Борисов въпреки вота *** "Южен поток" не рентабилен.Прави хъб сега се моли за Хан Крум е и да има нещо ще го унищожите и окрадете.

73

малиииии

преди 8 години

как рИвът руските ***. Боли, а?

72

Анонимен

преди 8 години

На това място няма никакъв газ,или ако има,той е в нищожни количества и няма да си струва инвестицията.

71

ne migraciq EVAKUACI

преди 8 години

dnes.bg/obshtestvo/2016/04/19/vseki-7-mi-bylgarin-iznasiam-se-chas-po-skoro-ot-bg.299878

70

майорски

преди 8 години

нали искахте инвестиций от запада ....нали все ревяхте елате инвестирайте в България ....ама запада инвестира само там където печалбата е огромна ...енергетика ...добив на ценни ресурси ...и печели от там повече отколкото самата държава !това не са инвестиций ..това си е ограбване ...дмек ние сами викахем : ЕЛАТЕ НИ ОГРАБЕТЕ !!!!