174

Анонимен

преди 8 години

Логично следствие, когато онези, от които зависи функционирането на държавата, са изоставили функциите си и се интересуват само от личното облагодетелстване. Не става само с приказки. Искат се делА.

173

Прагматизъм

преди 8 години

Прочетох сайта им. Добре написан. Апелира към патриотизма и защитата на отечеството. Все достойни дела. Нито намек за ксенофобия, расизъм или релиогиозна нетолерантност. Думи като родолюбие, достойнство навяват мисли за 1876 година и Априлското въстание. Прави добро впечатление сред всеобюата апатия и повсеместния нихилизъм. Ако се спазва закона и се координират действията със съответните органи, защо да не използва властта тези ресурси?

172

Анонимен

преди 8 години

Аз от години повтарям, че не сме Дивия Запад, а Дивия Изток. Въобще не може да се правят сравнения в Хитлер, а по-скоро със средата на 19 век в САЩ. Тези отряди не са нацистки формирования, а организирано местно население, което си търси шериф. Имаме етноси, борещи се срещу Огнения Кон с камъни, нападащи мирни граждани, единствената разлика е, че в САЩ индианците са били коренно население, а нашите са доведени тук и са забравили да си тръгнат. Безкрайно изостанали сме в развитието си, факт.

171

Анонимен

преди 8 години

Готов съм да се запиша в батальона. Намерил съм си и база за обучение в Доминикана. Как мога да се възползвам от събраната сума по сметката? Бански джапанки и плажни принадлежности съм си набавил сам.По-здрав на всички с песента"батальонааа се строява за послеееден път, старото сеее уволнява зайцитеее реват...

170

Анонимен

преди 8 години

Ей сега гейпитеците1 ред сълзи, ред сополи .

169

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Гейпитеците пак се превъзбуждат ....

168

Анонимен

преди 8 години

До Мнение Кой те е дал правото да се пишеш патриот, бе льольо. Бабаити ,щото имат смелост,били са воиници , а не льольовци като теб. Щяла държавата да се стресни. Никога ! Не са сложени да укрепват държавата , а да съхранат статуквото .Посегнаха на историята ни льольо . Владичество ,льольо! А ми пишеш дивотии,да се стреснат . Льольо, льольо .Пишман патриоте .

167

Анонимен

преди 8 години

Значи всичкото шкарто и що е бракувано от армия и полиция дайте вместо на бoклyкa да го направим спецбат, да му открием сметки и да го храним защото те са толкова кадърни, че не могат да се изхранват сами. Повечето сигурно са и ергени още, то коя ли жена ще търпи такива нехранимайковци.

166

Анонимен

преди 8 години

Не зная какво ще се получи от тази идея, но ме кефи.Особено това, че магнолията и свитата му ще оцапат гащите здраво.

165

Анонимен

преди 8 години

Някой тук е написал, че това е подготовка за преврат.Е, и?Явно този е начинът да се измете тиквения и цялата му ***.Изобщо всички политически иzроди от последните 27 г.

164

Анонимен

преди 8 години

Истинското ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !

163

кво стаа

преди 8 години

Заедно със защитата на границите от нежелани мигранти да се извършват граждански арести и на корумпирани политици и крадливи чиновници! Само така ще се отсеят истинските политици готови да работят на "ползу роду"! Само,че сега имашите властта ще ги затресе шубето и ще направят всичко възможно това да не стане! Шубето е голем страх, нали?

162

Анонимен

преди 8 години

Абе паметлиев, нали същите тези юнаци прекарват мигрантите. На оня запис който показаха как каналджиите прекарват бежанците са същите тези бабаити. Значи хващат мигрантите, а един каналджия не хванаха, що ли така?Целият шум покрай тези нелегално пресичащи границата е за съвсем друго.

161

Анонимен

преди 8 години

*** може би не е съвсем правилно, като се има в предвид от къде бозаят по редно ми се чини да са путинопитаещи. Путекантропът е вид бозайник, подвид путинопитаещ

160

Планът

преди 8 години

Плана на Путин върви добре! Създаване на кризи, наплив на бежанци, създаване на въоръжени формирования! Държавата започва да се бори с тях! Хаос в държавата! Украински сценарий!Нищо чудно утре да реши да защити руското малцинство в България, и да прати зелени човечета да окупират крайбрежието!ДАНС спете, спете!

159

Мнение

преди 8 години

Файдата от тия формирования е само една! Че може би държавата най-после да се стресне, и да започне да си върши работата! Иначе ей такива бабаити започват да си мислят, че всичко им е позволено! Кой ти е дал права да правораздаваш бе, льольо?! Той ще ми казва не мене, кой бил по-патриот! Каква ви е разликата от мутрите едно време? Никаква!

158

Анонимен

преди 8 години

Кадрите на батальона за специални операции ще бъдат изпратени на ускорени курсове за обучение и преподготовка в най-добрите водещи учебни заведения и тренировъчни центрове извън страната.Пращайте ги в Сирия. Ония брадатите има да им се кефят :) Ох котьоооооо!

157

Софиянец

преди 8 години

Това е начина братя българи! Да живее България!

156

Паметлив

преди 8 години

Вместо да се пенявят кое е законно и кое не,управляващите да затегнат охраната на границата!Като бивш граничар твърдя,че е напълно осъществимо!И няма нужда от толкова много хора-има модерна и ефективна техника!Едно време се справяхме със съвсем примитивни неща,защо сега да не стане?Необходима е най-вече воля!Също и законови промени-трафикът на хора да се класифицира като държавна измяна с всички последствия!Най-вече за длъжностните лица!

155

Анонимен

преди 8 години

Навремето и борческите структури почнаха така. Първо с погроми и рекет , после застрахователи. Та сега по същия начин. Организираме канали за трафик, после пищим от мигранти. Тия същите убавци държат и каналите за пренасяне на мигранти. Цоцат от тях, сега искат и от нас. Гиди тоягаааа...