53

Анонимен

преди 8 години

България е варваризирано общество. Доц. Иво Христов го каза много добре

52

Анонимен

преди 8 години

Това момче е пълен ***

51

Закон и ред

преди 8 години

.. щом налита на бой за идиотия не у ред в главата. Да го хванат и да го съдят за лека телесна повреда. Пред закона всички бандити са равни. Няма значение дали за роми, българи или марсианци.

50

Анонимен

преди 8 години

Това, че Не си равен или на едно равнище с някой се доказва с дела а не с приказки. Щом риташ, биеш и крещиш, значи си същия . Като сме толкова по-висша раса да го докажем. Ако други етноси живеят в беззаконие, да ги принудим да спазват законите. Щом не сме го направили кое ни е толкова елитарното и висшето не се сещам.

49

Мощ

преди 8 години

Да се сезират сичките главни прокурори на сичките държави!

48

"Демокраси по М

преди 8 години

""Ти "диктатор" ли си?" питали сащ Асад.Така започнало заяждането.Побойникът започнал като въоръжил "криминални ***-ислямски фанатици" и ги нарекъл "борци за демокрация" и ги пратил в Сирия.После пак питал Асад дали може да се бие,а сенатор Маккейн правел тиймбилдинг с Багдади и терористите му в Европа."Ако ти не ме биеш, викам, и ако аз не те бия, значи равни сме. И сащ викат: "А, значи, сме равни.?" "След това сащ и съюзниците им прехвърлиха терористите в Сирия", разказват в Сирия."

47

Анонимен

преди 8 години

Даже и версията ти да е истинска, в което се съмнявам, какво лошо има всички които живеем в България да сме равни? Тука в западна Европа има етноси, които се мислят за много повече от нас европейците... Това е далеч по-лошо. Ти какво очакваш, повече заплата, повече облаги защото си българин ли? ***..Знаем ги тея, където все добряци и на никого лошо не правят. Затворите са пълни с такива

46

Анонимен

преди 8 години

След толкова много случаи на ромски безчинства, пребили лекари, полицаи и обикновени българи, честно казано вече не изпитвам грам съчувствие към ромите.

45

Анонимен

преди 8 години

Ако така отразявахте и безбройните случаи на роми пребили пенсионери за 5 лева, грешка нямаше да имате.

44

Валентин

преди 8 години

А представяте ли си какво щеше да стане ако някоя изнасилена баба или убит от роми дядо да беше заснел клип от престъпленията на ро мите по селата. Аз ще ви кажа. Нищо нямаше да стане.

43

ъуигъ

преди 8 години

Да биеш по-слаби хора от теб , особено без да са ти направили нищо , е признак на страхливост , комплексираност , слабост .

42

Edna

преди 8 години

До Анонимен"Мързеливият индивид тук" се оказва селският бабаит, който чака мама да му прати пари от Гърция ли беше...Ромчето, оказва се, работи от години в кравеферма. Факт.

41

Анонимен

преди 8 години

Toia bia4 e pulen kompleksar i pomiar..I da, pravilno, ne moje daje da se sravniava s 4ovek ot malcinstvoto - na 50 niva POD nego e....Jalka durjava s jalki hora....

40

Анонимен

преди 8 години

До 44....... защо не питаш каква е смъртността сред ромите......или смяташ че те си го заслужават?

39

Анонимен

преди 8 години

Браво на кръстоносеца,но все пак клипа е пълен цирк и нагласена работа

38

Анонимен

преди 8 години

Утре ще пребие някое българче и пак ще качи клипа започва сеее

37

Pin

преди 8 години

Медиите могат да променят мисленето на хората! Примерно като пуснеш клип с предварително разработен сценарий как български гамен пребива беззащитно ромче. Ефекта е насаждане на толерастия и чувство за вина на българите. По този начин се омаловажават хилядите случаи на изнасилвания, грабежи и убийства на беззащитни старци. Все пак тази медийна политика работи успешно сред германците.

36

Анонимен

преди 8 години

Според мене всичкото това е постановка.

35

Анонимен

преди 8 години

НЕ СМЕ РАВНИ ...БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПО-ЗЛЕ. ЗАЩОТО ВСЕКИ ОТ ВСЯКА "ДУПКА" НИ КАЗВАТ "ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ Р.МСКОТО НАСЕЛЕНИЕ...." Ч Е НЕ ЗАЧИТАМЕ ПРАВАТА ИМ И ТАКА НАТАТЪК... НО НИКОЙ НЕ КАЗВА "ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ БЪЛГАРИТЕ ЗАЩОТО ТЕ СА С НАЙ-НИЗКИ ЗАПЛАТИ В ЕС. ЗАЩОТО КАТО НАЦИЯ С ТАКАВА ИСТОРИЯ И КУЛТУРА СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ ПОЧТИ....И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ОТ КОИТО ПОДХРАНВАМЕ МЪРЗЕЛИВИТЕ ИНДИВИДИ ТУК..."

34

мхъм

преди 8 години

До Berlinмного е полезно, мигриращ странджа - държавата пести от училище, майчински и детски, работи с трудов договор и му плащат извънреден детски труд, регистрирано надлежно от социалните за здравни осигуровки и бъдеща пенсия. след година - една уредена от Партията дипломка и шофьорска книжка и готово за кмет да усвоява инвестиции по европроекти за развитие и интеграция на селските райони и тн.а другия герой пък го набил, щото не му дал касов бон с ддс за петте лева.