50

Анонимен

преди 8 години

Ей, сухия изтребител,Май всичко което пишеш е вярно, колкото бройката на МиГ-29 в България. Общо бяха 23, заедно със спарката. Ти ми пишеш три вскадрили от по 23 - 69 броя. :)

49

Анонимен

преди 8 години

Ето на...... балканските страни, като сърби и Макетата на са сигурни, но алжир, тунис и маКоко сЪ..... . Вярно, че на таз бабка мюс..итата и викат мама меркел ( с малко м за мен ) , май ще си ги осинови всичките , а германците в следващите 20 години леко ще се причеслят към джамийките - честито . 100 000 да работят, нещо не си го представям говеждото да работи, ама щом са го закъсали с чистачите нейна си работа, само да не ни ги бута и на нас. Само искам да я питам тази бабка, до като тоз *** стигне до там, колко държави ще опатят и какви поразии, хаос и мизерлък ще оставят след себе си

48

PD

преди 8 години

Поредните празни приказки, а кораба потъва. Изредиха се поне две поколения, откакто Германия преследвайки интересите на бизнеса отвори граници за т.н гастарбайтери. Може би ги интегрира? И хиляда закона да напишат пак ще е същото. Само дето европейците ще се превърнат в малцинство в собствените си земи.От обяснения няма нужда. И в Германия, събудили родовата си памет Бели арии, вече знаят защо. И медийното затъмнение, за тези процеси няма да промени нищо.Който търси намира. За слепите няма утре

47

Анонимен

преди 8 години

Такива тролченца като Анонимен 35 направо ме утрепват с продажност! Колко ли трябва да си закъсал човееек, не знам, съжалявам те, душко!

46

Анонимен

преди 8 години

Сбогом, Германия!

45

Demokrat

преди 8 години

До ТурчинТурчин, знаеш ли че между "демокрацията" и "комунизма" има нещо много общо?

44

прогноза

преди 8 години

България ще е вечна! Тва не подлежи на съмнение! Може да сме останали малко ама сме най-яките! Ние не сме се продали за долари и еврота избрахме тука да живеем живота си и да отглеждаме децата си! Не се лъжем лесно и не се даваме на никой! Ясно показахме на света че тая т.нар миграция няма работа тука и не е добре дошла! И това върши работа! Заобикалят ни! А за объркалите се има доста опашки...

43

Demokrat

преди 8 години

"Българите сме изключително мръсен, пoмиярски и прocтитутски народ от крeтeни, *** и ***.Народ-мрша, който не е създал, няма и да създаде нищо, никога.Защото е мъртвороден и прoкaжeн."Всеки народ като всеки организъм има мъртва кожа (***) ... много добър пример за "***" в случая можеш да послужиш ти

42

Анонимен

преди 8 години

До УниверсумВсеки е свободен да си мисли и да си фантазира каквото си пожелае. Надеждата крепи човека до последно. Реалностите уви, са съвсем друго нещо.

41

Анонимен

преди 8 години

Виж ся брат с нищо не са повече от нас немците! Даже напротив!Иначе с тези араби дето си вкараха вече даже не ги броя че ги има!

40

Анонимен

преди 8 години

До 20 години България ще изчезне а теритирията на която днес живее биомасата от същества наречени българи ще се присъедини към Турция. Вече решено на много високо ниво, а както реалностите така и ествственият ход на събитията в световен и локален план показват, че това неизбежно ще се случи.

39

Анонимен

преди 8 години

ангела меркел=дяволица с мерак

38

Анонимен

преди 8 години

Какви са немците всички знаят - какво произвеждат и каква култура и минало имат - писатели, и композитори и филисофи и учени. А ако става дума за българите като народ, да дадем думата на двама българи: Петко Славейков и Божидар Димитров - те ще кажат най-добре истината за българите. Така че, не се грижете за немците, те нямат нужда от вашите грижи и знаят какво правят. Гледайте себе си и слушайте какво ви говорят Петко Славейков и Божидар Димитров - и двамата са видни българи.

37

толи а

преди 8 години

Знам такива исторически закони. Тъкмо в Германия бяха те. Например, щом започне властта на хитлеристите, веднага бяха излизали и законите.

36

Членска карта №7

преди 8 години

до 49Стига си се пенявил!

35

Анонимен

преди 8 години

До прогнозаСлед 10 години Бг ще е рай в сравнение с Германия! Този път се приключиха швабите сами! Ще носят бурки даже и мъжете им!!!Я па тоя. Загрижил се за германците. А с темповете с които намалява, след 10 години държава България няма да има. На територията ще живеят около 2.5 милиона турци и роми, ще остане само името "българия", български еднос няма да съществува.

34

а дано!

преди 8 години

Как се интегрира араб!? Някой може ли да каже!?

33

гарантирано

преди 8 години

НъРъБъ България, 2015: 110 000 умрели, 40 000 имигрирали, 52 000 новородени: минус 98 000. Гарантирано от герб!

32

прокто лог

преди 8 години

Искаме санкции срещу Германия! Защото баба Ангела се превърна в слугинче на султан Ердоган! Защото канцлерката грубо нарушава Конституцията на Германия, в частност свободата на свободно изразяване на мнението на господин Бьомерман, по отношение на диктатора Ердоган!

31

Demokrat

преди 8 години

До Анонимен "Щем или не щем, ще трябва да ги интегрираме, те са бъдещето ни. Българите сме пътници. До десетина години сме история, и то не особено славна. Даже бих казал - пoмияpcкa."Помияра в този момент си само ти!