43

Анонимен

преди 8 години

32 инчови плазми - какъв ум, какво извисяване, ,,,

42

Анонимен

преди 8 години

селата изчезнаха вече а малките градове приличат на села това е в резултат на добрите ни управляващи 26 год

41

Анонимен

преди 8 години

Ако наградите бяха нещо от рода на "Замеряне на депутат с камъни", ще има 100%-ово участие на изборите.

40

Анонимен

преди 8 години

При задължително гласуване политическите джуджета са аут. Неадекватниците от РБ могат да си пишат завещанието. Впрочем те и без задължително пак са пътници.

39

Анонимен

преди 8 години

Плазми? Че и 32-инчови? Тези в кой век живеят? Докато се усетят че няма такова животно ще е интересно да ги гледаш, как ги търсят под дърво и камък.

38

Анонимен

преди 8 години

не харесвам нито една партия

37

Real Сметчо

преди 8 години

До сметчоПо данни на НСИ заетите лица са 2075598х200 лв х 4 години = 19 925 740 800 или иначе казано малко под 20 Милиард, като имаш предвид, че всички тези пари, ще влезнат в икономиката по един или друг начин и бизнеса, ще внесе и по 20% ДДС, не са толкова зле нещата, нали?

36

Анонимен

преди 8 години

Kато не гласувате за никого нищо няма да постигнете. И сто гласа ще са достатъчни да се избере някого. По-добре си намерете читави хора, гласувайте за тях и ги дръжте отговорни до дупка. В противен случай признавате, че българинът за нищо не става.

35

Анонимен

преди 8 години

на мен ми е под достойнството да отида да гласувам за мошенници лентаи и крадци на народни пари и пари от еврофондове и офшорки

34

Анонимен

преди 8 години

Само електронно гласуване ! Който не може да гласува по този начин, не трябва да гласува. Плаващ брой депутати, само набрали 10 000 гласа ! Сайт на всеки депутат - кога е бил на работа, кога и как е гласувал ! Опция за отзоваване - ако в рамките на 1 година 50% от гласувалите за даден депутат пуснат отрицателен вот за същия - вън !

33

Анонимен

преди 8 години

безплатен обяд вече няма така че без пари на тия няма да й гласувами без това като ги изберем после четири години народа мизерства

32

Анонимен

преди 8 години

Не ща ни джиБ, ни плазма, ни клизма!Искам си кебапчетата, бутилката олио и 20-те лева на калпак, иначе - не гласу'ам!

31

Анонимен

преди 8 години

ДО 31 ВМЕСТО да ги крадат да ги дават на хората

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен N28Дори невалидната бюлетина е вид гласуване, доста по - добър от това да не гласуваш! Просто си представи избори, на който 90% от бюлетините са невалидни, или дори само 30%. Красота !

29

сметчо

преди 8 години

до 12: "на всеки гласувал увеличение на заплатата с 200лв"сметка:5 000 000 имащи право на глас х 200 лв. х 12 месеца х 4 години мандат = скромни 48 милярда лв. - това повече от половината БВП

28

Георги Шопов

преди 8 години

вече и с фалшификация нестава много малко гласуват и затова преди искаха да не гласуваме а сега под конвои до урните "а броенето и пчатницата" Оформят"резултата".

27

Анонимен

преди 8 години

когато видя че работят за България тогава ще гласувам защото до сега работиха само за собствените си джобовеИЗРОДИ

26

Анонимен

преди 8 години

Ще пусна невалидна бюлетина за да участвам в томболата.

25

гербист-столичан

преди 8 години

Добре е че следваме световните тенденции и въвеждаме стимулирането на гласуването. Така повече хора ще гласуват и властта ще е по-представителна. А и хората ще имат полза, кой джип, кой плазма, може да се надяват да спечелят и те нещо. Важно е да е томбола, защото така всички ще се надяват, съответно всички може да отидат да гласуват. Томболата е най-доброто решение за привличането на повече гласове с по-малко пари.

24

анонимен

преди 8 години

сега видяхте ли за какво сте гласували какви хора с какъв потенциал сте пратили в нсзадачата им е да циганизират обществото защо не търсят причината защо хора като менене гласуват при наличието на 200 партии защото материала не струва от 1978 ни управляватсамо *** и затова никой не ни бръсне за слива