105

до 138

преди 8 години

какъв меч, каква слава? ти нещо...?

104

Шоп

преди 8 години

До ДановскиРуснаците са стадо, каквато идея им спусне офчара, мигом се превръща в стаднообединителна.Почва се едно блеенье, едно дефилиране, не ти е работа!Когато офчаря дигне кривака, стадото млъква и почва да се озърта щадтливо - ще колят някого!

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 129Това не е точно така. Да изпада в Дългова криза но не заради тежкото машиностроене. 1977 заради войната в Виетнам Картър сваля златното покритие от Долара и го преобразува в Петродолар и всички от ОПЕК започват да искат за нефта само Долари. Почва Печатницата на Долари в САЩ. Това води до първата енергийна криза. Всички са засегнати не само България. Да сигурно са се насложили по неблагоприятен начин падежа дълговете но това е ВЪНШНО ПРЕДИЗВИКАНА КРИЗА.

102

Анонимен

преди 8 години

хм, внушения.

101

Шоп

преди 8 години

Малоумие и евтин ПР.

100

Анонимен

преди 8 години

До Българин 118Не, ти си и.д.i.ot, Бога ми! Тези на снимката повечето не са били родени! Бомбардирахани САЩ е Британия, не СССР! И не с одобранието на Сталин, а с това на Чърчил и Рузвелт. Сталин, обратно, е искал спирането на бомбардировките и е спасил много българи с това! А внушението за това принадлежи на Георги Димитров.

99

Боби

преди 8 години

До Анонимен 124ЕХХХ АНО ТЪ ПИПовече 90% от човешките конструкции са имитация на природата. Включително природата е успяла да направи и ядрени реактори. За какво са и а? Не го разбираш нали? И аз не го разбирам. Но има една АКСИОМА всяка технология която е достатъчно напреднала изглежда на незапознатия като МАГИЯ или като ПРИРОДНА СИЛА

98

Дановски

преди 8 години

До рускиня, 111Преди 11 месеца бяхме свидетели как обществената инициатива "Безсмъртен полк" за няколко часа се превърна в Национално-Обединителна Идея за цялата Руска Федерация, за Руския Мир, за всеки човек с руско самосъзнание, независимо от страната, в която живее в момента. В бъдеще числеността на Полка на безсмъртните ще расте и връзката между неговите бойци ще крепне.*тук употребявам думата "бойци" в нейния символичен смисъл.

97

Боби

преди 8 години

До Анонимен 123Анонимни След насилственото ТКЗС и вкарване на пенсионния фонд в бюджета и изхарчването му. Това е първата катастрофа и е малко след 1950 година 1959 вече е започнала "Индустриализацията" която премахва малките предприятия и ги окрупнява и това до края на 70 годиниВтория път е след Възродителния и за да го замажат изразходват над 4 милиарда за Знаме на Мира което фалира БГ. 1977 какво се е случило?

96

Боби

преди 8 години

До Анонимен 119След ТКЗ 47-50 годинаСлед Знаме на Мира и Възродителния процес 1980кога е третия път?

95

До Анонимен 85

преди 8 години

Ами празнувай, кой ти пречи! Аз също се прекланям пред подвига на храбрите българскивоини, дали живота си в битката с фашисткия звяр! Необстреляни войни срещу главорезите наSS-дивизията "Принц Ойген"! Саботьорсво на някои чинове на Н.В. офицерство, липса на опит на новите командири. 30000 жертви. Но тяхната смърт и дипломатическата подкрепа на ***, спасиха България от тотален разгром! Сега от вишките на гръцките граничари Филибето щеше не само да се вижда, а и чува какво се говори!

94

Боби

преди 8 години

До Анонимен 116Ако Ано Тъ пи не разбираш нещо защо става не означава че другите по-умни от теб няма след време да открият защо нещото става по този начин и каква му е целта. Най-Най-Г Л У П А В О Т О нещо е да речеш и отсечеш - Природата няма цел.

93

Българин

преди 8 години

Със съдействието и одобрението на Сталин и тези престъпници на снимката е одобрено бомбандирането на София от САЩ и Англия...Няма да споменавам Варна Балчик и други градове бомбандирани от СССР.Да не споменаваме и колко са избитите българи от руснаците за което баташкото клане е просто несравнимо в пъти. ако българските продажници разрешат този позор.......да се простят с милиони гласоподаватели.

92

Боби

преди 8 години

До Анонимен 114В Москва и по време на Комунизма имаше множество умни хора. Ако това беше вярно което ти казваш Българската Ком партия нямаше да успее поради некомпетентност(най-малко) и глу пост и негодност да фалира България поне два пъти за тези 45 години и СССР трябваше да ни финансира за да излезем от блатото.

91

Боби

преди 8 години

До Анонимен 110Природата Ано Глупави не прави нещата ей така защото и е хрумнало. Винаги има цел. Може и да не я разбираме ние като хора сега но от опита ни в това което сме разбрали това е факт.Ако ме е обидила природата така да бъде.Тебе те ИЗЛОЖИ НА ПОСМЕШИЩЕ и даже името си те е срам да си напишеш

90

Боби

преди 8 години

До Анонимен 108До 1947 да сме точни тогава СССР се изнасят от БГ. А Компартията ни управлява 45 години.

89

рускиня

преди 8 години

Искам да благодаря на тези хора,които казаха няколко добри думи за това начинание. Защото измежду безсмъртния полк има и българи и поляци и англичане и французи и американци. Те са воюваха рамо до рамо. Който не харесва идея за "безсмъртния полк" - просто да не участват. Но да не казват лоши думи - защото те ще се отнасят и за български войници и всички други народи ,които отнесоха война.

88

Боби

преди 8 години

До Анонимен 107Айде не обиждай, Ако не си съгласен с нещо от това което съм казал цитирай, изкажи си мнението и ще поспорим.

87

seira

преди 8 години

НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН!НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!

86

Боби

преди 8 години

До Анонимен 103Все пак независимо от огромната си индустриална мощ САЩ реално 1939 няма Армия. 500 000 са армейските корпуси и Маринките и всички те са обучени за действия срещу партизани в Латинска Америка. Реално САЩ нямат бронетанкови войски и съвременни танковеМ2 танка е подвижен ДОТ с 4 картечници стрелящи на общо 360 градуса и отгоре смешен купол с малокалибрено оръдииеМ3 е с оръдие монтирано в КорпусаЧак М4 е нормален танк но до 1944г със съмнителна ефективност поради късоцевно оръдие