105

Анонимен

преди 8 години

И така, офшорките кой ги измисли? Нямаше такова животно преди години. Въпрос - законни или незаконни институции са това? Какво по-лесно от това да се закрият, ако работят против правилата? Всички те са в разни дребни странички, значи големите лесно могат да въведат порядък. Защо не го правят? А тук ми е забавно, че мисли раздават главно такива, които не знаят какво е офшорна зона.

104

Търпение

преди 8 години

Порция прах за очите на "незрящите"у нас.Русия е велика сила с нейни си проблеми.Далаверите на нейните управляващи не ни засягат пряко.Пишете за някакви си 2 млрд $.Това е сума по силите на родните политико-мафиотски кръгове.Занимавате ни съссламката в чуждото око,за да не виждаме "гредата"в нашето.Германия преди време нидаде дискове с швейцарски сметки на родни "отличници".Нищо не стана,били откраднати.Помолете да ги дадат пак.Ще е "остаряла"информация.Да видим до кога ще ви търпинарода.

103

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен-173 - Що за коментар? Нещо от рода на "А вие защо биете ***?"

102

Анонимен

преди 8 години

А къде са 15 % от двата трилиона долара- на български- 300 млрд долара ,получени от президент Клинтън през 1993 -4 година,в резултат от незаконен износ и търговия с руски нефт,цветни метали,злато и диаманти?През гугъла: "Доклад В.М.Кузнецова Президенту, Правительству и ГД РФ."- 27 страница

101

zg

преди 8 години

За съжаление, разследването не се оказа неутрално в политиески план. Това, че в Русия има корупция ми е известно. Само че.... тази фирма съществува от 39 години. Говори се за 2,6 TB инфирмация и милиони документи. Е? Това ли са и били единствените клиенти? Трудно е за вярване. Просто е обидно за интелигентността на хората. Заклинането "това са независими журналисти" много ми прилича на едно друго: "това е умерена опозиция". Мисля, че манипулациите трябва да се извършват по-интелигентно, все пак.

100

Тоя

преди 8 години

Сорос е пътник и той и дъртотто му другарче с шестте сърца .като пукнат ще си сипя една крушова да полея

99

Анонимен

преди 8 години

До "Демокраси транфащисаните са пред фалит, ако не оберат отново целия свят, печатницата ще трябва да затвори.

98

Мишо

преди 8 години

Един куп пари хвърлени на вятъра.Цинични сте вие!

97

Анонимен

преди 8 години

Страната на победилия цинизъм коя е ФАЩ или наглосаксония ?

96

асс

преди 8 години

слабо слабо... зад цялата тази дъндания с тия панамски афери толкова ясно се вижда дългата ръка на саш че не знам какъв трябва да си да не го видиш. как така уж за цял свят вадят кирливите ризи САМО от тях няма ? от най-корумпираната страна в света ? моля ви се :Д не пасем трева

95

МЕРИ

преди 8 години

лИЧИ СИ ДЪЛГАТА РЪКА НА СОРОСОВИТЕ ХАКЕРНИ ФИРМИ.ОЩЕ В ЗОРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ТОЙ ПОСТЕПЕННО УНИЩОЖАВАШЕ СОЦ.ДЪРЖАВИТЕ.НО НЕ ВСИЧКИ БЯХА КАТО НАС, КОИТО СИ ПОДАДОХМЕ И ПОКЛОНИХМЕ ДО ЗЕМЯТА. ТОЙ И РАН СВЪРШИХА ДОБРАТА РАБОТА НА ЦРУ.МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД ЯНКИТЕ, ЗАТОВА, ЧЕ ДЪНОТО ВЕЧЕ Е МНОГО БЛИЗО.А ПОСЛЕ, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ? КОЛКО ОЩЕ "панам гей" ЩЕ ИЗМИСЛЯТ?.

94

"Демокраси тран

преди 8 години

"Медийна цел:Вниманието се отклонява към Путин и 2 млрд. на некой с който Путин се здрависал,Реална цел:Препраните мръсни пари на Европа,Азия,Близкия Изток,Австралия около 30-40 трлн. $(инфо от немски сайтове) от "старите офшорки" се пренасочват като "напълно чисти пари" към "по добрите офшорки" на територията и под юрисдикцията на САЩ.Останалия свят "излива парите си" в САЩ.Единственни САЩ обират "каймака" и увеличават "финансовия си стандарт"!Край на операция "панамапейпърс"!"

93

ЧАР

преди 8 години

АЙДЕ ПАК РУСИЯ ДА Е НА ПРИЦЕЛ А ДА НЕ ВИЖДАМЕ СОБСТВЕНИЯ СИ ДВОР. КЪДЕ СА НАШИТЕ ПАРИ БЕ БРАТЯ БЪРГАРИ ??? ЗАЩО НЕ СИ ОТВОРИМ ОЧИТЕ ЗА НАШИТЕ СИ КРАДЦИ ДЕТО ИЗВЛЯКОХА ДЪРЖАВАТА А НАРОДА ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ И БЕЗРАБОТИЦА. ДОКОГА ЩЕ СИ ЗАТВАРЯМЕ ОЧИТЕ ЗА ОЧЕВАДНОТО ???

92

Анонимен

преди 8 години

ще поръчам панихида за американскот осветовно лидерство-амин.могат още глупости да изфабрикуват,светът видя разликата между путин и елцин.залезът на америка дойде

91

Анонимен

преди 8 години

Пак ни отвличат вниманието с глупости. Нима се съмнявате, че най-богатите хора по света не си държат парите в офшорку? Всичките им пари са там и какво от това? Те управляват света, не могат да им кажат и копче.

90

еврвр

преди 8 години

До Волен Сидеровхахаха:)

89

Valpet

преди 8 години

Евро-атлантическият капитал нанася удар върху Евразийския, след което ще промени правилата на играта в свой интерес. Наистина е възможно скоро да има промени в Кремъл.

88

аз

преди 8 години

Много елементарна статия,насочена срещу Путинова Русия.Медийните *** в действие.

87

Анонимен

преди 8 години

Добре де, в Русия е ясно, че има голяма корупция и трябва да се разобличава. Ама като е международно и неутрално това разследване, защо нищо не се споменава за стотиците и може би хиляди офшорки на хора извън Русия?

86

беден

преди 8 години

Бедните да плащат данъци и да духат супата ,а "панамските" политици да крият данъци и да ни управляват.