40

Анонимен

преди 8 години

Как се правят 300 000 000 при Заплата 300 лв. в България

39

Алоооо

преди 8 години

Изнесете имената на политиците и на държавните служители /или на подставените им лица/ - тогава може да се каже, че сте разкрили нещо ! Бизнесмените в случая не са интересни !

38

Анонимен

преди 8 години

На кой мо пука ,вярно е ,че всики са с офшорки,мафията ще снася кинти в зоните определени от САЩ,когато САЩ каже край тогава ще изгърмят много хора,за сега са само заплахи и натиск върху правителствата.Този случай с Баневи е циркаджийски или сикаджийски,едни приятелски кръгове срещу други приятелски кръгове и накрая побеждава масонската ложа чийто член е Цацаров.По страшно е ,че хванаха Борисов в лобизъм ,трафик на наркотични вещества и повъчкови убийства и нищо,това е страшно

37

до: 45

преди 8 години

Между другото EVROPOL би трябвало да се занимава съвсем сериозно с 10-те Топ Милионери на Прехода , те се знаят в малка Държава като България

36

EVROPOL

преди 8 години

Работа за EVROPOL , България няма такава Институция да се занимава с Финансови Измами на Световно ниво

35

Анонимен

преди 8 години

37, 38 ПРАВИ СТЕ- В ОФШОРНИТЕ ЗОНИ ДАНЪКЪТ Е ТОЛКОВА КОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ- ТА СЕ ПИТАМ ДАЛИ ПЪК НЕ СЕ ПЕРАТ ПАРИ- ЗАЩОТО НЕ ГОВОРИМ ЗА МОРАЛНИ КАТЕГОРИИ- УКОРИМО И НЕУКОРИМО, А КЪДЕ Е ФИНАНСОВАТА ЛОГИКА- ТАМ ДАНЪЦИТЕ 10%+5% И ТУК 10% +5%- НЕ ЧЕ ТУК НЯКОЙ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗАТОВА ЧЕ Е ПРАЛ, НО ИМА ШАНС ДА ГО ИЗВЕДАТ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО И ДА ГО СРАВНЯТ С ЕДИН ПРЕМИЕР НА ИСЛАНДИЯ, КОЙТО ВЕЧЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ОБАЧЕ ТАМ ДАНЪЦИТЕ ВИСОКИ- ТА ХОРАТА СКОЧИХА ЗА ЛИЦИМЕРИЕТО, А ТУК МЪЛЧИМ ОТ ПОГНУСА.

34

42

преди 8 години

ХА, ЧЕСТИТО. АМА ТО САМО БАНЕВ ДА Е С МЕД ДА ГО НАМАЖЕШ, ДЕСЕТ БЪЛГАРИИ ИЗНЕСОХА САМО ДО 1989Г. И ПАК НЕ МИРЯСАХА.

33

Анонимен

преди 8 години

То пък в България да криеш данък при 10% ставка си е грехота.Друг е въпросът че Европейските и правителствата в САЩ , Австралия, Канада прекрачиха границата и ни направиха напълно прозрачни роби. В един момент си гражданин А, след 5 минути работа на информатик върху профилът ти може и да си престъпникът Б.

32

Анонимен

преди 8 години

Всички са лоши и извън закона само Бойко , Пеевски и техните мартеници Марешки и Домусчиев са у ред,другите едни престъпниции

31

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да са ми неприятни и двамата, трябва да признаем, че са прави. Да имаш офшорна фирма и оперираш с нея е нещо напълно законно. Тук просто се преекспонира, защото българина е абориген-чуе ли офшорка и вече си мисли, че е голямата кражба и далавера. Да, предимно се използват за това, но само по себе си нищо не означава. Но...ако има политици с офшорки, те трябва да обясняват от къде са парите и защо не са деклалирани по надлежния ред. Едва ли ще стане в България това, но...това е др.тема.

30

Чудейко

преди 8 години

На Баневи не им е чиста работата то е ясно, но хайде да се опомните малко. Притежаването на офшорка не е незаконно, също така няма закон, който да те задължава да си внасяш данъците в страната, в която си роден. Нещо става незаконно в момента в който има закон забраняващ го - останалото е в графата морално или не. Офшорки се били ползвали за пране на пари и укриване на данъци - добре съгласен съм - сега го докажете. Ако не можете значи трябва законодателни промени а не забраняване на офшорки ...

29

Анонимен

преди 8 години

Нищо не разбирате господин Банев е уважаван бизнесмен от Стара Загора.Много му завиждам на жената не на парите.Аз такава жена бих е бал по 10 пъти на ден !Много е хубава бе пък и умна !

28

Анонимен

преди 8 години

ПЕТРЕ, ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗА КОЯТО ТИ ГОВОРИШ Е НАЙ ТОЧНОТО НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ С ИКОНОМИКАТА НИ- ПОЗДРАВИ ЗА ТОЧНИЯТ ТЕРМИН- ПИТАМ СЕ НЯМА ЛИ ЗАКОНИ ЗА МИЛИАРДИТЕ С КОИТО НИ ТАКОВАХА- ТОВА ЗА КОЕТО ТИ ГОВОРИШ В БАНКИ , ИКОНОМИКА. БАЩА МИ ПОЛУЧИ ПЪРВИЯ СИ ИНФАРКТ СЛЕД КАТО ГРЪМНАХА БАНКИТЕ БЕШЕ СПЕСТЯВАЛ ЦЯЛ ЖИВОТ, БЕШЕ НИ ЛИШАВАЛ И НАС ЗА ДА ИМАМЕ НЯКАКЪВ ШАНС- Е СЕГА ТИЯ ДЕТО НИ ОКРАДОХА СЕ ДЪРЖАТ ТОЛКОВА АРОГАНТНО И НИ РУШКАТ КАТО Д О Б И Т Ъ К- НИЕ ИМ ПОМАГАМЕ С МЪЛЧАНИЕТО СИ- ВИЖ ЕВРОПА.

27

Losho

преди 8 години

Тези двамцата ликвидираха курортен комплекс Русалка !

26

член първи

преди 8 години

Какво по естествено от това,парите откраднати през комунистическия и посткомунистически период да се крият и изпират на подобни места.И пазарната икономика и демокрацията са нещо непознато по нашите географски ширини и скоро няма и да бъдат.

25

Анонимен

преди 8 години

Вижте приказката на живо , че крушата не пада по далече от дървото . Баща му на този пишман бизнесмен е т.н. партизанин или по точно мандраджия , който е крал сирене и кашкавал защото е бил гладен . Сега сина му краде милиони от държавата и хората защото също е много гладен . С такива хора България никога няма да се оправи .

24

Анонимен

преди 8 години

И сега следва да им направим Е-лектронна версия на фамилията. Иначе сме еб*ахти държавата.Трябва да бъдат публично Е-Баневи, за да са за пример на всички останали.

23

1

преди 8 години

Ха така! Хайде да го изберем за президент!

22

честит

преди 8 години

кефи бг журналистките. Нарочно използвам женски род за всички, не е случайно. Повтарят като папагали, едни и същи мантри и са толкова елементарни и посредствени, че е ясно как са назначени. ДА ИМАШ ОФШОРКА Е НЕЩО ХУБАВО, НОРМАЛНО И ЗАКОННО. То е защита срещу алчната ти жена, тъ.пата и майка, правителството което те е избрало за враг, щото не отчисляваш за който трябва -нормална защита за бял, хетеросексуален мъж, който не иска жена му, мюсюлманите и *** да му ядат спечелените с труд пари

21

Анонимен

преди 8 години

Господин Банев да каже какво се случи със" семейния код и най вече къде дяна СЪРПА И *** С КОИТО СМАЗА И РАЗМАЗА ДО ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНА- РАЗБИРАЙ ФАЛИРА.