86

Анонимен

преди 8 години

До 42; През 1991 г.арменците се въползваха от подкрепата на съветските части които се намираха по тези места. Азербайджан се тресеше от вътрешни раздори и арменците постъпиха по същия начин както бяха постъпили през 1915 г. да ударят Турция в гръб-удариха азерите.26.000 жертви на азерите са мирни граждани,убити и изгорени от арменците.Не бързай с заключенията защото утре над Ериван може да се вее друго знаме.САЩ и РФСР не трябва да се намесват изобщо в този конфликт да видим кой кого .

85

СТРАННО :)

преди 8 години

ЧЛЕН НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО ОТБРАНА НА ИРАК - ФАЛИХ ЕЛХАЗААЛИ,ЗАЯВИЛ , ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА СИ ВЪРНАТ СЕВЕРЕН ИРАК ОТ ОКУПАЦИЯТА НА ТУРЦИЯ,КОГА ТУРЦИЯ Е ОКУПИРАЛА СЕВЕРЕН ИРАК, ТОЗИ МОМЕНТ СМЕ ГО ПРОСПАЛИ :))))))

84

Анонимен

преди 8 години

Armeniya osven Ngorni karabah aneksira i edna treta ot teritoriyata na Azerbaycan s pomoshtta na ruskite ushanki togava

83

Анонимен

преди 8 години

До 42Armencite da sa blagodarni na ruskite voyski tam koito se vkluchiha v aneksiraneto i izbivaneto na hilqdi azeri

82

Анонимен

преди 8 години

До Певец; Кой къде ще иде, скоро ще видим. Още около 14 месеца петрол и газ за 38 долара-барел и путинкин ще се срине досущ както се срина СССР преди 25 години. В статията пише ,че жертвите са 30.000 но не посочва от коя етническа група са-азербайджанци, демек турци. Но нали са Мюслюмани, още по-вече и турци няма как да се посочат за жертви на брадския християнски народ арменците. Арменците от 1885 г.ламтят за земя, земя която никога не са претежавали.Скоро ще им се случи случка.Както през 1915

81

42

преди 8 години

Арменците ще ги смачкат, както и през деветдесетте години. Затова и територията остана под техен контрол. Нищо, че азерите, които са братовчеди на турците имат повече пари от петрола и газа. Тогава загинаха 26000 азери, срещу скромните 3 000 жертви за Армения. А пък си мисля, че Азербайджан може да последват съдбата на Саакашвили в Грузия и Ердоган и САЩ ще останат с пръст в устата.

80

EUSSR

преди 8 години

СФЩ (Съединени Фашистки Щати) откриха нов фронт в Европа. Очаквайте скоро такива фронтове в Литва, Латвия, Естония, Румъния и България. Според СФЩ е важно да има война за да може оръжието на СФЩ да се пласира на терените в Европа. Колкото по вече войни има в Европа, толкова по малка е вероятността за война в самите СФЩ.

79

Анонимен

преди 8 години

Скоро всички които до сега са имали някакъв респект от русия ще започнат да я игнорират и да решават проблемите си подтискани с години от Москва. Постепенно оковите ще бъдат разкъсани. Някои толерирани досега ще изгубят, за други ще има справедливост. Всеки ще получи заслуженото си. Свиквайте.

78

ТУРСКИ

преди 8 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААМНОГО СЪМ ДОБЪР , ПОЗНАХ :)))))АЗАРБЕЙДЖАН ОБЯВИХА, ЧЕ СНОЩИ СА СИ ВЪРНАЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЗОНИ ОКУПИРАНИ ОТ АРМЕНИЯ :))))РОУСИЯ СЕ Е ПАНИКЙОСАЛА И ПРИЗОВАВАЛА ЗА МИР И СПИРАНЕ НА СТРЕЛБАТА :))))

77

Анонимен

преди 8 години

Какви окупирани територии?

76

Скитник до 121

преди 8 години

Ние имаме богати олигарси и нищо по вече!

75

Анонимен

преди 8 години

Турция трябва да върне на Армения окупираните територии. И на България също.

74

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ АРМЕНИЯ ВИНАГИ.

73

ТУРСКИ

преди 8 години

До НаблюдателВИНАГИ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ ЩЕ ЗАГУБИ :))))БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ПОДКРЕПЯ ГУБЕЩИТЕ :))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААА

72

малеее

преди 8 години

тези имат самолети, танкове и артилерия?!?! ....а ние ?!?!?!

71

hahah

преди 8 години

До Наблюдателти да не си арменец. не говори от името на България

70

Анонимен

преди 8 години

Ами именно заради диаспората е признат. Щом го признават значи е така. Аз също признавам славяните за *** и осакатени цефално.

69

Наблюдател

преди 8 години

Позиция: България подкрепя Армения в този конфликт.

68

Анонимен

преди 8 години

Славяните винаги са били роби. Дали на тюрки, на византийци на османци на татари или монголи няма значение.

67

Наблюдател

преди 8 години

Русия и Турция се ритат пак по кокалчетата.