12

добавяне

преди 8 години

До читателЖИТЕЛСТВО! РЕГИСТРИРАНЕ!

11

анонимен

преди 8 години

ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ ПЛАЩА ЗА ЖИВОТА НА СОФИЯНЦИ А ТЕ С ПРЕЗРЕНИЕ ТЕ ГЛЕДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ ИСТИНСКИ ХОРА НАНЕ И ВУТЕ---ТЕ СА УПРАВНИЦИТЕ НИ В МОМЕНТА ИРЕЗУЛТАТА Е ВИДЕН----КО4ИНА НЕ ДЬРЖАВА

10

читател

преди 8 години

Не ви ли омръзна да настройвате хората от цяла България един среще друг. Гадове долни. И адски много е прав коментара на 5552. Да, тук са. Не плащат нищо в София и ползват всичките ни парко места и ТРОТОАРИ за да им е удобно, а данъците си ги плащаме ние. Също така си плащаме за чистенето, а периодично си чистим и ние - градинките и малкото останали зелени площи.

9

Анонимен

преди 8 години

Ясно, Баце свърши парите и и по стар комунистическ обичай започва насъскване на отделни крупи от населението! Сега и сестра галева да се изходи по въпроса?

8

Шоп

преди 8 години

Топлофикация е бездънна яма и трябва да бъде закрита! Топлофикация подари на КТБ 80млн.лв. дпеозит, при положение, че имаше дългове за над 500млн. лв.... Това е мафиотска вендуза и трябва да бъде разсечена!

7

Анонимен

преди 8 години

Човека за съжаление е много прав!

6

траш сте голям

преди 8 години

Мале мале каква медия, какво чудо сте вие.Дай пак да ги изпокараме на местни и придошли та да не видят какви ги твори ръководството....

5

Анонимен

преди 8 години

До 5552Хей Видин ШОП, има много хора, които даже и не желаят да стъпват в тъпата и отвранителна София, която с пари от данъците на всички българи се развива!!!Построихте си магистрали до Бургас и Турция, строите си и последните участъци до Гърция, а Хумус кога бе Шопе???Тунела под Шипка, КОГА???Русе- В. Търнов КОГА???Моите данъци за троето парно на полусаборената ти панелка отиват!!!,Засрамете се бе щопи!!!!

4

mimoza

преди 8 години

Ееееехе хе!!! "Евтиното парно в София"....3-стайна панелка Сметка Декември-256 леваСметка Януари -285 леваСметка Февруари - 276 леваЕВТИНИЯДа пукнат в кански мъки!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Кое му е евтиното бе нагли ненаяли се мафиоти!

2

Анонимен

преди 8 години

A цела България плаща скъпия ток на хамериканските централи и фотоволтаици на другарите!

1

5552

преди 8 години

А цяла България идва да работи в София и да живее тук, като всеки си плаща евтините данъци на село нали???