9

Анонимен

преди 8 години

Вижте сега, нагледал съм, се през моя живот на предизборни тарикатлъци и казвам директно на Марешки: Брат, колкото повече се задържиш на пазара с горивата и аптеките си, толкова по-добре, но иначе за ч.еп за зеле не ставаш. То ти личи и по физиономията. Да гласувам за теб е все едно да гласувам за МУТРА! А ти си точно такъв!

8

РВ

преди 8 години

До бай, идея нямаш колко си прав! Но бай ти *** за 6 стотинки на литър е готов да гповярва че тоз свестен човек.а че пере руски пари и разказа играта на фармацевтите, че бизнеса му е абсолютно нелегален никой не се пита. Важното е че бай *** ще ходи на кафе с колата.

7

Анонимен

преди 8 години

Значи е признал, че продава на загуба, защото печалба от 1 ст. върху продукта не покрива разходите за издръжка на бензиностанция или каквото и да е било друго. А сега не е лошо да обясни и лъжите, че можело още 20-30 ст. да падне ценатаПоредния шут в политиката, ама си го заслужаваме.

6

Анонимен

преди 8 години

Аз нито ще гласувам за него, нито нищо...просто купувам от него евтина нафта, а вие го духа.йте!

5

Бай

преди 8 години

Един така си напазарува с 800 дни.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз пък бих гласувал за него.Ако не беше този пичага на снимката щяхте са си сипвате А95 на 2,65лв а 98 на 3,12лв и политиците да ви обясняват,че картел няма и по цял свят е така.Нали това е стандартното обяснение?По-цял свят е така.Е по цял свят хората гласуват за някого ако имат някаква реална изгода от това.Само у Бг гласуваме щото верваме на приказки.Стига толко.

3

Бай

преди 8 години

Поредния тарикат, който ще напазарува електорат .

2

Раснал на У кошара..

преди 8 години

Магарешки ко *** Майко? Що е туй родни дистрибутори? Нефто хима от Бургас само той рафинира... Стига лъга кажи че продаваш турски бензин от джихадиски нефт... Да те разберат ората...

1

ined

преди 8 години

Аз няма да гласувам за Марешки ако ще и бензина без пари да го раздава.