363

Тинев

преди 8 години

При толкова негативизъм на хората, мошеника заел с измама президентския пост, би следвало МОМЕНТАЛНО да подаде оставка, да върне на държавата всички изхарчени средства и да се затрие на майната си!

362

ДА

преди 8 години

До ПРАВИЛНО!!!!!!!!1КРИМ винаги е бил руски!!Хрушчов го подари на Украйна-прочети малко история!

361

ПРАВИЛНО!!!!!!!!1

преди 8 години

ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА!НИКОЙ В СВЕТА ---НЕ ПРИЗНАВА АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ!!!ТОВА Е НАРУШЕНИЕ НА ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ КОНВЕНЦИИ!!!

360

Анонимен

преди 8 години

И като си помисля че аз също гласувах за това недоразумение, ще си отрежа ръчичките!

359

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАми и Китай не е призна референдума и осъди анексирането на Крим.Признали са го само Таджикистан, Узбекистан, три непризнати руско говорящи "републики" и малко гузно Беларус.

358

Анонимен

преди 8 години

Това е най-независимия президент в света - от него нищо не зависи. Но това не е причина Многострадалната Геновева да се изказва по всеки въпрос.

357

Анонимен

преди 8 години

Значи всеки който страстно и с наслада целува съветски задница е Българин а всички останали не. Амаче че превозно е мисленето на другарите. Като че ли ни бяха малко 45 г комунистическо престъпно и некадърност управление. Ми само вижте другите държави дето се нямаше руско присъствие къде са сега и къде сме ние и после ми говорете за гнусота ви любов към СССР

356

Анонимен

преди 8 години

Ха?!?Кои са тези, които "Не приемаме референдума..." - може би това са лекето и преводачката му?Тоя ***, пак е ходил на екскурзия, този път до Украйна и пак прави всичко възможно да ни излага по света. Бих го търпял още малко до изборите, но поне да не претендира да говори от мое име или от името на целия народ.Но не, шило в торба не стои.Поредните срамни сценки с "българския" президент...

355

London

преди 8 години

tozi palyaco e nai golemia rezil za Bulgaria. dupi se na USA vinagi

354

вижда се знае се

преди 8 години

Неадекватен американско платено бутонче е Плевнелиев докога ли ще позори България пред света!

353

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев, следващият му мандат вероятно ще е в зоопарк, но като рядък вид, зад решетки...

352

Анонимен

преди 8 години

По същия начин глупаците настояват че са много интелигентни. И колкото по често го казват, толкова повече сами си вярват. Думите на Плевнелиев, Меркел, Порошенко и всички от тоя род, са като запис на развалена грамофонна плоча. Виждат че тотално се ос раха, буквално плачат за пан диз, и нямат друг изход за да спасят кожата си освен лъжите. Между другото вече стана ясно че с избори, с кръгли маси, няма да настъпи положителна промяна. Само с дръвцето.

351

Анонимен

преди 8 години

Тебе кой ли пък те пита? На русия грам не и трябва чието и да било съгласие мишко такава.

350

Ганчо

преди 8 години

Президента да говори от свое име и в първо лице единствено число.

349

Анонимен

преди 8 години

495Само ти можеш да кажеш, защото си памперс.Този, който знае и мисли, а не му поръчват какво да говори, никога не може да е памперс.Възрастта е предимство с качествено образование, с добра историческа памет, с добро семейно възпитание и най-вече-достойнство.Ти си избрал да бъдеш пампрес, аз съм възпитан да мисля със своята глава на база своите знания, професия и опит, не позволявам на *** да ми формират насилствено мнение, коетоне е тяхно.Не е по багажа ти.

348

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев е лицемер. Та той участва в плана за разкъсването на Украйна. Слава Богу, кримчани не дадоха жертви. Жалко за Добас. Всички жертви там ще тежат на съвестта на Плевнелиев и неговите кукловоди.

347

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-хаДа нет земляк ты ошибаешься это вам уже давно ВАМКРЫШ в гей-ропе. И это только начала того конца куда вот такие(лидеры как этот на фото) привели ваши страны.

346

тя

преди 8 години

Кой си ти бе , та да казваш , че не го признаваме , аз пък го признавам и няма да говориш от мое име! Ясно ли ти е !!!

345

Анонимен

преди 8 години

Хора събудете се от наркозата в която сте изпаднали. Вземете се в ръце! Докога някой ще ви казва кое е бяло и кое черно? Та нали сами виждате! Не сте далтонисти. Демокрацията се *** в тоталиртаизъм и ще става все по зле.

344

Анонимен

преди 8 години

Чудя се ако Тръмп дойде на власт този клоун къде ще се скрие? Ще падне голям майтап.