46

Анонимен

преди 8 години

Предлагам повсеместно обучение на населението, как да разпознава терористи. Също предлагам да се раздадат оръжия на всички граждани и така по-лесно да се залавят терористите.

45

Анонимен

преди 8 години

За чий е тогава този съюз?! За да хрантутим такива като нея?

44

Анонимен

преди 8 години

В началото на демокрацията беше писала /преписала/ едни учебници по микроикономика, в които даваше разни примери с фирма, която се казва "Рога и копита". Беше голям майтап. Та другарката отново си показа рогата и копитата.

43

Анонимен

преди 8 години

От вчера чакам сталина да изръси поредната простотия.Нагла куchка!

42

Буш

преди 8 години

От какъв зор ще свикваме, зтваряте границите на целия ЕС и като в Америка само зелени карти и това е. Силна полиция и служби.. Нищо сложно само малко акъл, не е да няма пари...

41

Анонимен

преди 8 години

Сталинка , Борисов и Плевнята явно пазарят от един и същ дилър !

40

Д

преди 8 години

До АнонименСори, Борисов не е неадекватен по въпроса. Може да е всякакъв, но по въпроса с бежанците си е с ума.

39

Анонимен

преди 8 години

Докато Европейския съюз го управляват Сливи ,така ще е ! Вместо да вземат хладнокръвно адекватни мерки , те плачат по конгреси!

38

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се търсят провокаторите на тези терористични актове. Извършителите са с промити мозъци и правят всичко.

37

Сержант

преди 8 години

Амеба долна

36

Страх

преди 8 години

Да свикваме да живеем в риск !!? Ти страхливо мекотело ,ние никога не сме живели в страх и риск!!!Не е далеч времето ,когато всички лъвове ще се събудят!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Европа трябва да се обедини и да отвърнем на удара. Не трябва да се примиряваме с тероризма.

34

Меркел осъзнай се

преди 8 години

Заради такива като Сталинка, Меркел и всякакви жени на важни постове Европа е на това дередже ! Вън жените от ключови позиции , вземане на железни мерки , край на толерантността , депортиране ба абсолютно всички бежанци и турски и арабски гета от Европа !! Ако искаме да спасим себе си и християнска Европа трябва да сме безмилостни!!

33

СС

преди 8 години

За нас в комисията 22 март беше ден на тест затова, до колко Парижките атаки ние имаме по-добра система за защита на нашите служители. а къде е защитата на обикновения гражданин,който уж ви е избрал да го защитавате,а не само тлъсти заплати да получавате?? Само ЕС чиновника ли е човек?Срам имате ли госпожо??

32

наблюдател

преди 8 години

Все още не съм се ориентирал за следващите избори, но усещам, че гласът ми ще иде в крайно дясна партия. Време е за национализъм. Стига с тези п...астки политици. Имаме нужда от управници. Ако тези политици толкова искат да ги пускат, нека дадат пример и да подслонят всеки по 10 тарамбуки в къщите си. Те си живеят в охранявани палати и не им пука какво става реално в ЕС.

31

Krom

преди 8 години

Да, гледам Госпожата която очевидно е продала "душата" си на Задокеанските господари, и се питам, лесно ли е да живееш така? В смисъл, дали сутрин гледайки се в огледалото, поне малко не се отвращава от себе си? Само от любопитство питам. Колко дълбоко трябва да си покварен, за да обслужваш интереси, които явно предават собствената ти нация, както и Европа въобще? Не го разбирам. След като толкова е възлюбила Америка, нека прочете поне Франклин и неговите размисли за свободата. Това е гадно.

30

Анонимен

преди 8 години

Германците трябва да искат оставката на Мелкел.

29

Подло

преди 8 години

Тя да си свиква, нямам против. Нас да не съветва.Нашите права да се отнемат, а не тези на терористите - ай сектир.Това е номерът с престъпниците в България. Те могат да шетат, ние да свикваме. Някакъв рецидивист, примитив без сърце и мозък, може да се разхожда и да убива за 5 лева, властите да го знаят и да нехаят, ние да свикваме. Не драги, отнемат се правата на престъпника, не на почтените хора. Не сме свикнали и няма да.

28

Анонимен

преди 8 години

Очаквам ББ да каже съвет към жените. Жени ако искат да Ви изнасилят свалете гащите и го направете доброволно. Трябва да свиквате да живеете в риск.

27

Анонимен

преди 8 години

Бог да прости мъртвите! Но тяхната смърт може да помогне Европа да се събуди, да измете евротолерастката плесен и някъде да се появи политик, като онзи с мустачките навремето, за да реши казуса с арабите за два дни. Опит в Европа има, циклон "В" също.