24

Анонимен

преди 8 години

Шиши ще бутне стола на Тиквата !

23

Анонимен

преди 8 години

"По думите му е недопустимо в държава-членка на Европейския съюз, чрез натиск и негативни кампании да се унищожава бизнесът, да се злепоставя доброто име на български фирми и да се възпрепятства дейността им."Абе шишо не направи ли ти същото срещу КТБ чрез своите медии и връзки? То не бе плюене, поръчкови статии по няколко пъти на ден, черни нинджи щурмуват офиси и т.н. Накара хората панически да си изтеглят парите, с което на практика фалира банката за 10 дни.И ти ще се печеш на огъня някога!

22

Униройял

преди 8 години

Сега ще работи като фотомодел!Въпросът е сите българе бачкаме за неколцина като този.Понеже сме овсе...

21

Туземец!

преди 8 години

Ако беше Бьлгарин Кюфтето, мисля че колкото и да е корумпиран нямаше да вдигате толкова много шум! Ето заради това сте най бедните расис..в ЕU!

20

Инженер

преди 8 години

Вече почва да ме дразни цензурата на днес.бг. Скоро няма да останат думи. Какво му е лошото на думата "***" (ПAPA3ИT). Това е научен термин от биологията. Ако някой го счита за обиден, си е негов проблем. Ако трябва да се обиждаме, може и с инженерни термини: "грейдер с грейдер" или "пълзящ кофраж" или "нипел такъв" или "ако ти вкарам болта в гайката".

19

апо

преди 8 години

Най-добре ще е да върне до стотинка заграбеното от народа и държавата , след което да намери подходящо за него сметище където да се гръмне.

18

Дядо Коледа

преди 8 години

ДЗП! ХОХОХО!!!

17

с

преди 8 години

Идеално. Ако се откаже сега и от българското си гражданство и планетата Земя, цена няма да има. Ама Доган надали го е обучил за да се отказва. Докато слуша Сокола какво реди, ще си е ок.

16

Инженер

преди 8 години

Да се отказва и да върне всички пари, които са заграбени от него и майка му през годините. Ако държавата е читава, да се установи произхода на парите и да се конфискуват заедно с цялото придобито имущество и активи. След това, като е такъв бизнесмен, да се пробва ако иска и в чужбина, както нормалните хора - от нулата и в конкурентна среда. Само че, прасето се може така, може само на държавната хранилка да смуче като ***.

15

Анонимен

преди 8 години

16- ПРАВ СИ ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ ИНДУСТРИАЛЕН ЕЛИТ- СЪБУДИЛ СЕ ЕДНА СУТРИН С АКТИВИ ЗА МИЛИАРДИ И ГРАМОТНОСТ НА ЗАВЪРШИЛИ АОНСУ/АКАДЕМИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ НАУКИ И УПРАВЛЕНИЕ/- ДОБРЕ Е ДА СЕ ВСЛУШВАТЕ КАК ГОВОРЯТ- ТА ТИЯ ХОРА ЗА СЕРВИТЬОРИ НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАТ, А ПРОИЗХОД НА ПАРИ- А КОЙ ГИ ИЗПРА!

14

до 18 браво

преди 8 години

Кви мафиоте?. Уно целото правителство е мафиотско.

13

Браво!

преди 8 години

Браво на правителството!Един по един започна да мачка мафиотите!

12

Анонимен

преди 8 години

А ПРОИЗХОД НА ЧИСТИТЕ ПАРИ ЗА СДЕЛКИ....ТОЙ СЕГА ЛИ УСЕТИ БИЗНЕСКЛИМАТА- А ПОЛОВИН ГОДИНА РАЗХОДКИТЕ ПО ПЛОЩАДИ И ВЪПРОСИТЕ КОЙ НЕ ГО ЛИ СМУТИХА- ИЛИ ТОЙ СЪЗДАВАШЕ, КОВЕШЕ ЗАКОНИ- Е СЛЕД КАТО ТОЙ И ДАНЧО МЕНТАТА СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА БИЗНЕСА КОМУ ПРОДАВА МАГАРИИ И ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ.

11

Анонимен

преди 8 години

ОК, оттегля се, въпроса е кой ще го наследи, а не да стане чрез закриване, че ако е второто е бая лошо.

10

Анонимен

преди 8 години

Да бе мирно стояло, не чудо видяло.

9

До 4

преди 8 години

Разликата е следната:Прокопиев е мошеник, но на дребно!Шиши е вече мошеник от класа - КТБ 4 + 4 = 8 милиарда, т.е. той си придоби най-апетитните активи на КТБ за около 4 милиарда лева, а държавата плати сметката - 4 милиарда лева. Сега разбра ли каква е разликата?

8

Андрей

преди 8 години

И сега фк Левски само на Боце ли остава?

7

Анонимен

преди 8 години

Сега да му писне и да хване да върне откраднатото, както и от майка му.

6

Иван

преди 8 години

Замазват ни очите кукловодите. Не е случайно,че тиквата днес се обяснява 1 час стараейки се да не показва раздразнението си.

5

LethianDream

преди 8 години

Разплаках се.