40

Анонимен

преди 8 години

*** кашона на сто години. Сивика е по-скъпата кола в случая.И мутрите ни кат всичко останало.

39

ЯЯ

преди 8 години

Тя па една Х5-ца - на 15 години ,бааасиму и салмата,ама тоя кат няма кинти да си вземе по нова, оре с тоя *** из София.

38

V

преди 8 години

Шкодата взима предимството на Хондата. Хондата опитва да избегне удара и се забива с X5. От там излиза мутрата и пребива водача на Хондата, рита заедно с дошлите бабаити по Шкодата, щот, рииш ли, зацепва *** ко.***.ле, че е пребил човек. Ама и аз, хубаво изречение направих. Простете

37

Край

преди 8 години

Точно така Рено, Пежо, Шкода, Тоьота, нисан и пр. автомобили никога не се карат от простаци и роми. Немските "премиуми" особено по-вехтичките се карат от едни типчета с ланци и джапанки дето трудно говорят и трудно пишат но са мега яки гъзари.

36

Анонимен

преди 8 години

Ако при катастрофа, приинена от тъпотата на друг шофьор, пострада мой близък човек и аз бих го бил...особено ако онзи се държи арогантно. Не казвам, че в този случай ситуацията е точно такава, но всек не е изключено...

35

Смятай

преди 8 години

Този най вероятно е на Миланото .....ибрикчията.....Но комент !!!

34

Край

преди 8 години

за всичко е виновно мигането по магистралата. Движите се с 130-140 км в най лявата лента и пред вас има колона от автомобили. Подобни коли светкат с фарове "пазате се всички в дясно да мина АЗ" вика с този жест някакъв си ***. Това е грозно арогантно хулиганско просташко поведение което в нормалните страни се санкционира.

33

Анонимен

преди 8 години

До "край".Приятел,карай си Реното и не прави просташки коментари.

32

е не

преди 8 години

Ако беше обикновен човечец, на когото не са му издържали нервите- можеше да му влезем в положението, но криминалнопроявена долнопробна мутра трябва да получи адекватно наказание, защо ли обаче силно се съмнявам, че ще случи.

31

4-и километър

преди 8 години

До Анонимен 34: проблема е че този с хондата не е отнел предимството а трета кола...И кел файда сега като един тик'веник пребива един "невинен"? Нито шофьорът ще подобри уменията си, нито UFC шампиона от Обеля-2 ще бъде счетен за човешко същество...

30

Анонимен

преди 8 години

Що не коментирате дрисъка,дето предизвикал ПТП-то,а гледате кой какъв е и как е облечен.Ми не може да кара пък решил да се прави на мъж.

29

Край

преди 8 години

Типичния просташки автомобил БМВ Х5 от по-старичките. Можеше да бъде и МЛ на мерцедес или ... Като видя такава кола веднага мога да ви кажа какво ще слезне от нея.

28

Анонимен

преди 8 години

Плосък народ мизерна държава

27

Селянин с колело

преди 8 години

Бuй, за да те уважават!!!Мойто магape като стъпи накриво и аз така го млaтя с едно дъpво.

26

Анонимен

преди 8 години

Пълно е с хора, които не могат да карат. Подкрепям тоя дето е набил малоумния вод, отнел предимството!

25

Лейди Гарга

преди 8 години

Да спестя една статия та направо да минем към изказването на бъдещият му адвокат:"Мамин сладък той! Да ти се насълзят очите чак като го видя пременен в тази народна носия!А то момчето е добро, само че има ишиас и високо кръвно и за това пие едни хапчета от един доктор дето го правят агресивен. Никога не налита на бой, а другите винаги го предизвикват!Безработен е горкия и затова му е стара колата и анцуга. Късоглед е и пее в хора"#FreeKiroAnzuga

24

Анонимен

преди 8 години

Нямаме правосъдиеНямаме полицияНямаме държава

23

67356

преди 8 години

Нещо много криминално проявени щъкат по улиците

22

Тралалянец

преди 8 години

Репчите се сега, оказвате морална подкрепа, до облеклото чак стигнахте. Ако бяхте там щяхте ли да се намесите? Точно заради това сме на това дередже, другия път всички трябва да скочим на бичмето. Разбрахме ли се?

21

Анонимен

преди 8 години

България отдавна не съществува