31

Анонимен

преди 8 години

Само изчакайте Бьлгарите още 2 месеца за абитуренските балове, да видите как се играе кючек! Едни репетиции пред огледалото още от сега гледам по фейсбук Булгарите!

30

Култура..

преди 8 години

Ако това ви прави впечатление, значи не сте влизали в българско училище от поне 15г. Това е нормална гледна почти навсякъде. А има и къде къде по сериозни изцепки. Изключения са само по елитните училища където учениците са подбрани но и там не са кой знае колко дисциплинирани. Повечето ученици слушат чалга, пушат като комини, и редовно се напиват и то със твърд алкохол.Отделно че почти няма училище в България в което да няма поне 3-4 дилъра на дрога (също ученици). Това е положението.

29

Анонимен

преди 8 години

Защо пък на тоз младеж са му вързали бяла лента на ръката като инспектор горски и реките та сякаш девойчето му обяснява,че еи такъв звяр или риба видяла в дола сякаш разиграват правна сценка по оценки на сиденки.

28

Сис

преди 8 години

Оставка!!!

27

Светъл

преди 8 години

Скоро бях на рожден ден на мой приятел и ме заведоха на чалга дискотека. Не бях стъпвал на такова място от самоосъзнаването ми, че тази музика учи момичетата да стават к..0ври и мутреси, а мъжете да искат да са мутри и да са силните на деня без да работят. Гледката беше покъртителна, мъжете няма да обсъждам, ще гововя по-скоро за жените - всички сервитьорки бяха с много къси поли, всичко се виждаше, танцорките си бяха пр0..ститутки. Всички споменати се държаха много евтино. Ще спра до тук.....

26

Анонимен

преди 8 години

Добре поне, че не принуждават учителката да им хвърля салфетки.

25

Lachezar

преди 8 години

Vsi4ki Islamisti v gazovata Kamera!

24

Разочарован

преди 8 години

Васил Левски се премята в гроба! Кършат гюбеци и говорят на турски в училище, носещо неговото име! Е най-необразовани в ЕС ще сме, кви да сме.

23

Анонимен

преди 8 години

Проблем няма за това че играят кючек! Само погледнете какво става по абитурентските балове в фейсбук! Просто няма, няма такьв род някой да хвьрля гюбеци като Балгарския народ!,

22

Анонимен

преди 8 години

Манеее, какви са тези " българи "?Те са от стар българо-монголски род, а това са елементи от културата им.Повечето гаранция,че ще станат адвокати, нотариуси или минимум професори по право.То си лъха на интелект от тях.Може би и съвсем малко на изгорели дърва.ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!

21

maleee

преди 8 години

hahahaha ne e vuzmojno hahahha bej nadalech ot tas teritoriq bej dokat mojesh maleee hahahahahha

20

Тренират за бежанци

преди 8 години

Тези селтици тренират за "сирийски бежанци", защото знаят, че западняците се отнасят с тях по-добре, отколкото със съюзниците си българи.

19

:(

преди 8 години

Либерастията води до това. Всеки, който не го е разбра е пълен **************** ************** ************** !

18

До 5

преди 8 години

Ти си мислиш, че тези някога ще работят ли?Ще чакат издръжки и помощи само, докато си гледат 9-те деца.

17

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Евроатлантическа България 2016-та година !А, училището се казва "Васил Левски" ....

16

Grammar nazi

преди 8 години

Чудя се какви танци е практикувала авторката на статията в часовете по български, за да напише "Усланят"

15

ИХУУУ

преди 8 години

шефката е 1 бастър

14

Анонимен

преди 8 години

Шефеее ни са ядосвайти!

13

хах

преди 8 години

РОМИ СА

12

Професор

преди 8 години

Просълзих се. България я очаква светло бъдеще с такива интелигентни младежи. Говорят на немски. Думата "япъщър" е с немски корен.