26

Анонимен

преди 8 години

da da, spasete badeshtite teroristcheta. tezi dechica shte stanat sashtite bradati navleci. ama to az gi pravih, da moi problem sa

25

затова няма деца

преди 8 години

САЩ носят основна вина за бежанската криза, която бе предизвикана от войната в Сирия, където също играят водеща роля, смята известният икономист и професор в Колумбийския университет, Джефри Сакс.Поради тази причина Вашингтон сега трябва да допринесе повече за решаването на тази криза.Според Сакс САЩ трябва да прекратят войната в Сирия, а след това да помогнат за разрешаването на бежанската криза, което включа прием на повече бежанци, отколкото са приели до сега.Свалянето на Асад бе инициирано от САЩ, финансирано от Саудитска Арабия и подпомогнато от Турция, посочи Сакс.Според него С

24

Василев

преди 8 години

Отмъщението на англосасконските корпорации, за това че Сирия поддържаше Хизбула и воедеше опасна политика в Близкия изток!!!Агент Пат Шнайдер!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Държава без деца има неясно бъдеще.

22

защо

преди 8 години

А защо този Английски вестник не напише за инструкторите от Англия който обучаваха терористи и убийци за Сирия в лагерите в Турция!?

21

лицемери

преди 8 години

Крокодилските сълзи на запада будят само омраза защото същия този запад е виновен за бедите в арабския свят,те заедно с САЩ участваха в превратите и революциите който съсипаха много арабски страни.

20

Анонимен

преди 8 години

До ДзвярДзвере, не са бежанци, с тази торба пари да плащат на трафиканти през всичките тези граници и мобилни телефони правилния термин е емигранти. Да не се бъркат с легалните такива. /Нелегални емигранти всите млади мъже.

19

Анонимен

преди 8 години

Външният министър вкара България в дипломатически скандал с РусияМосква разкритикува остро обидна статия на Даниел Митов за Освобождението, в която Дипломат 1 сравнява Русия с регулировчик

18

Анонимен

преди 8 години

gospod e na maika ti u shortite

17

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА Господ къде спи, че не помага на мизерната България, че е по-зле от Сирия, и дори бежанците не искат да остават.

16

Ko4an

преди 8 години

zashto si prehvarlqt problemite na sveta. ne me interesuvat. i nemchugite parvi zashtitnici na humanizma stanaha, lele

15

Дзвяр

преди 8 години

Ако бежанците бяха стока, собствените им държави щяха да просперират. Бягащите от война се наричат дезертьори. Стига с тези съжалителни статии. Стига ни вменявайте фалшиво състрадание, към хора които изнасилват, режат огради, нарушават държавни граници и не допринасят с нищо за развитието на европейската цивилизация.

14

ko4an

преди 8 години

rezanite parvo hora da stanat. tova e grajdanska voina. da SE biqt za demokraciata, KO SE kriqt pod yurgana i v evropa.

13

истина

преди 8 години

Нито дума кой изпрати тези беди на Сирия?кой финансира терористите и ги изпрати в Сирия да колят и бесят?Сирия някога богата,красива,светска държава в която всички живееха заедно и богато докато САЩ и техните слуги не решиха да свалят законния президент на страната.

12

KLFG

преди 8 години

За всичко са виновни сащ и ционистите Много скоро ще си платят. Бог забравя ама не забравя. Всички масони сатанисти ционисти и всякаква п а п л а ч ги чака смърт и ада.

11

Анонимен

преди 8 години

Ами те мъжете всички вкупом всички тръгнаха към Германията. Някой все още пътувам към крайната дестинация, заедо с пакистанци, урду, пищуни, перси, иракчани и т.н.

10

Анонимен

преди 8 години

Я КАК ВИЯТ КАТО ГИ ХВАНАХА В КАПАН ТИЯ МИШКИ,И ПАК ИЗКАРАХА ДЕЦАТА.НА.ПОКАЗ КАК ГЛАДУВАЛИ А КОГАТО СЕ СНИМАХТЕ С.МОТОРИТЕ И КАЛАШНИЦИТЕ И ТРЕПАХТЕ НАРЕД ТОГАВА НЕ ВИЕХТЕ.

9

Анонимен

преди 8 години

Аз не знам защо никой от ЕС не попита американски п...ли Вие като предизвикахте тази хегемония и тази криза с какво ще помогнете!?

8

Анонимен

преди 8 години

Господ да опази хората от помощта на Русия! Където е стъпвал руско-куманазкият ботуш добро не е виждал!

7

Ф-16

преди 8 години

До Су 34В мерника си ми!